Закінчуй лити негатив. Всі знають що ти через батька страждаєш, але ну досить, реально.
Цікаво, справжній власник тієї електрички, твій батько, так само її поливає, чи ж це просто особливості автомобільної релігії у його сина?
просто спостереження - власники електричок (на теслах - маск покусав? можливо) дійсно агресивні та схильні переходити на особистості, що є ознакою хамства та бидляцтва в інтернет дискусіях, ще з часів фідо та ірки.
Закінчуй лити негатив. Всі знають що ти через батька страждаєш, але ну досить, реально.
Дивись, якщо авто геморне - я пишу, що воно геморне. Якщо є конкретні проблеми - я пишу, ось такі проблеми. Якщо є позитив - пишу про позитив. Я писав про класний 2.0 атмо на Мазді і про супер невдалий 1.0 на Жуку. Про не надто вдалий профіль сидінь на G20 і абсолютно безтолковий розмір штатних коліс, які сильно обмежують потенціал авто в стоці. Нічого не приховую, можеш навіть цифри по ТО чи ремонтам глянути. ID.4 наразі одне з найбільш напряжних авто в експлуатації, які були в нашій сімʼї. Можу порівняти тільки з останніми роками володіння Леоном і Туарегом 1 покоління, які вже починали потрошку просити уваги і були продані, бо мені треба їздити, а не бігати навколо авто. Але для останніх це вже наслідки виробленого ресурсу, для айді ж це норма. Так, я вибором незадоволений, тому що він вніс безліч обмежень і зайвих рухів, яких раніше не було. Одна з причин такого вибору - лапша на вуха як все прекрасно, зручно і безпроблемно. Про проблеми і нюанси ніхто не пише, а дізнаєшся про них вже коли пізно, купив, насолоджуйся майбутнім. Тому не бачу нічого поганого в тому, щоб писати про досвід, яким би він не був.
P.S. Якщо вже зовсім важко, там в профілі є кнопка "Додати в ігнор-аркуш", 1 клік і постів немає.
Дивись, якщо авто геморне - я пишу, що воно геморне. Якщо є конкретні проблеми - я пишу, ось такі проблеми. Якщо є позитив - пишу про позитив. Я писав про класний 2.0 атмо на Мазді і про супер невдалий 1.0 на Жуку. Про не надто вдалий профіль сидінь на G20 і абсолютно безтолковий розмір штатних коліс, які сильно обмежують потенціал авто в стоці. Нічого не приховую, можеш навіть цифри по ТО чи ремонтам глянути. ID.4 наразі одне з найбільш напряжних авто в експлуатації, які були в нашій сімʼї. Можу порівняти тільки з останніми роками володіння Леоном і Туарегом 1 покоління, які вже починали потрошку просити уваги і були продані, бо мені треба їздити, а не бігати навколо авто. Але для останніх це вже наслідки виробленого ресурсу, для айді ж це норма. Так, я вибором незадоволений, тому що він вніс безліч обмежень і зайвих рухів, яких раніше не було. Одна з причин такого вибору - лапша на вуха як все прекрасно, зручно і безпроблемно. Про проблеми і нюанси ніхто не пише, а дізнаєшся про них вже коли пізно, купив, насолоджуйся майбутнім. Тому не бачу нічого поганого в тому, щоб писати про досвід, яким би він не був.
P.S. Якщо вже зовсім важко, там в профілі є кнопка "Додати в ігнор-аркуш", 1 клік і постів немає.
це тільки у вас...мабуть для вас таки електричка не варіант. і ваш випадок не озхначе що електрине авто це негатив. просто у вашй ситуації це так. у нас поки електричка найбіль комфортне у користуванні і найменш напряжне авто з тих що були до цього , шкоди, сеати нові з салону.
це тільки у вас...мабуть для вас таки електричка не варіант. і ваш випадок не озхначе що електрине авто це негатив. просто у вашй ситуації це так. у нас поки електричка найбіль комфортне у користуванні і найменш напряжне авто з тих що були до цього , шкоди, сеати нові з салону.
Але при цьому він не ломиться агресивно захищати свій вибір))
От дійсно праві люди, це вже частково як секта чи мережевий маркетинг... ДАлеко не всі, алеж менша частина затьмарює інших))
Це не електричка гімно, це батько у тебе повівся на машину, яку він не спроможний використовувати за призначенням. Це як купити MX-5 або Z4 і жалітися що картоплі мало влазить і на поле нею не виїдеш, щоб ту картоплю забрати. І плуга за собою не потягне... І тут не електричка винна, а відсутність передумов для безпроблемного володіння нею.
Я вже 6 років на них катаю і не було жодних проблем, бо у мене є всі умови - електрифікований теплий паркінг, світло переважно є, ніж нема, та мені не проблема зарядитися на швидкій станції будь-якого провайдера як в Україні так і за її межами.
Це все відсутнє в твоєму випадку, тому ти маєш те що маєш. І додатково горить що не твій вибір приносить геморой саме тобі. Тут можна тільки поспівчувати...
Це не електричка гімно, це батько у тебе повівся на машину, яку він не спроможний використовувати за призначенням. І тут не електричка винна, а відсутність передумов для безпроблемного володіння нею.
Я вже 6 років на них катаю і не було жодних проблем, бо у мене є всі умови - електрифікований теплий паркінг, світло переважно є, ніж нема, та мені не проблема зарядитися на швидкій станції будь-якого провайдера як в Україні так і за її межами.
Це все відсутнє в твоєму випадку, тому ти маєш те що маєш. І додатково горить що не твій вибір приносить геморой саме тобі. Тут можна тільки поспівчувати...
А він і не пише, що електричка гімно.. він пише про купу нюансів, про існування яких частина власників електричок намагаються уникати обговорення (з незрозуміло яких комплексів ), а особливо видатні активно, як на барикадах, заперечують..
В принципі тема топіка як раз про це, а не взагалі про те, що цей від автотраспорту гімно чи марцепан.
Це не електричка гімно, це батько у тебе повівся на машину, яку він не спроможний використовувати за призначенням. І тут не електричка винна, а відсутність передумов для безпроблемного володіння нею.
Власне, я ніколи і не писав, що електрички, як клас, гівно чи типу того. Ми обговорювали безліч передумов і обмежень які вони накладають і це, чомусь, сприймається як негатив, хоча не повинно. У мене немає ні хейту, ні захоплення електричками. Я не в захваті від кількості китайського хламу на дорогах, це є, не заперечую. Разом з тим я не проти поміняти Жука на електрику, як тільки для цього зʼявляться передумови. Я бачу плюси, які наразі (станом на 2023 і далі) вже неможливо отримати в бюджетному класі B SUV з ДВЗ.
Власне, я ніколи і не писав, що електрички, як клас, гівно чи типу того. Ми обговорювали безліч передумов і обмежень які вони накладають і це, чомусь, сприймається як негатив, хоча не повинно.
Бо залежно від твого та читача настрою це може бути сприйнято як негатив. Особливо коли "зальотні" приходять і починають накручувати тему, відверто тролячи, і підвищуючи градус спілкування.
Бо залежно від твого та читача настрою це може бути сприйнято як негатив.
Навіть якщо так, то в чому проблема? Про електрички не можна писати негатив чи не можна просто наводити факти, які хтось може сприйняти як негатив? Треба лише вихваляти?
Навіть якщо так, то в чому проблема? Про електрички не можна писати негатив чи не можна просто наводити факти, які хтось може сприйняти як негатив? Треба лише вихваляти?
Про вовка промовка
Про вовка промовка
Ви не відповіли на запитання. Електрички треба виключно вихваляти?
Просто не треба себе асоціювати з чи приймати на власний рахунок недоліки/обмеження конкретного авто. Якщо хтось захоче закинути, що я на M340 не заїду на Драг, то так, навіть пробувати не буду Разом з тим, я ту ж M340 більшості людей рекомендувати не буду, специфічне авто для специфічних потреб.
Просто не треба себе асоціювати з чи приймати на власний рахунок недоліки/обмеження конкретного авто. Якщо хтось захоче закинути, що я на M340 не заїду на Драг, то так, навіть пробувати не буду Разом з тим, я ту ж M340 більшості людей рекомендувати не буду, специфічне авто для специфічних потреб.
Часто густо відбувається узагальнення та екстарполізація власного досвіду на володіння в цілому. Це не до тебе претезія, а загальний тренд. Проте чомусь нікому не спадає на думку хейтити ДВС що дорого, що не можна грітися в паркінгу під час тривоги, що 340 не може на Десну на рибалку через півметрові калюжі проїхати. Через призму власного стилю експлуатації виноситься вердикт про придатніть/непридатність певної машини в цілому. І це зазвичай характерно для дописувачів які максимум сиділи в електричці, як то skov чи Фенсер.
Можна хейтити що завгодно, це субʼєктивно і не надто конструктивно. Те що ДВЗ дорожче в експлутації за електричку в тепличних умовах (умовно, власна розетка з нічним тарифом) - загальновідомий факт. Його ніхто не заперечує, тому і обговорювати тут особливо немає чого. Основні дискусії точаться якраз навколо задач які актуальні багатьом або ж проблем, які заперечуються. Не малопоширених кейсів типу "проїхати на рибалку", а чогось більш загального, по типу проблем з запасом ходу і зарядкою.
P.S. А в чому проблема грітись в паркінгу? В офісі ніколи не ходжу в укриття (влом і далеко), завжди в машину, ніяких проблем.
P.S. А в чому проблема грітись в паркінгу? В офісі ніколи не ходжу в укриття (влом і далеко), завжди в машину, ніяких проблем.
У вас в паркінгу стоять з увімкненими ДВС? Тут як раз з заздрістю дивлюсь на електрички в паркінгу, які можуть без вихлопу грітись.
У вас в паркінгу стоять з увімкненими ДВС? Тут як раз з заздрістю дивлюсь на електрички в паркінгу, які можуть без вихлопу грітись.
Ось зараз, взимку, так, в основному всі по машинам і гріються. Влітку більше всі зовні тусять. Але паркінг великий, я ніколи не цікавився що там і як. Коли мені треба, завжди заводив.
Проте чомусь нікому не спадає на думку хейтити ДВС що дорого, що не можна грітися в паркінгу під час тривоги
Тобто не можна грітись?
Просто не треба себе асоціювати з чи приймати на власний рахунок недоліки/обмеження конкретного авто.
Не знаю, що там у головах. Але бурхлива реакція на будь яку репліку чи фразу, яка не вихваляє електрички - це просто смішно. Як це так, улюблену цяцьку не оцінили!
HD_Zed так і не зміг з себе вичавити, що негативні відгуки, оцінки чи досвід теж мають право на існування.
Просто не треба себе асоціювати з чи приймати на власний рахунок недоліки/обмеження конкретного авто.
Не знаю, що там у головах. Але бурхлива реакція на будь яку репліку чи фразу, яка не вихваляє електрички - це просто смішно. Як це так, улюблену цяцьку не оцінили!
HD_Zed так і не зміг з себе вичавити, що негативні відгуки, оцінки чи досвід теж мають право на існування.
Так а хто не згоджується із мінусами чи плюсами електричок? Мабуть спільними зусиллями всі згодились що для постійної чи досить частої їзди по трасі на великі відстані ДВЗ буде зручніший. Також мабуть всі згодились що для навалювання 180 км/год теж ДВЗ буде зручніший. Так же само дійшли до висновку що в кого гроші кури не клюють, то йому краще купити Porshe ДВЗ чи якийсь аналог чи гібрид в максимальній комплектації і нема чого шукати компроміс.
Ключові слова - "відгуки" та "досвід". Про Paulskit`а ще валідно, хоч це і був не його вибір. А решта, хто набрасує Київ-Одеса через Ужгород за 5 годин - тупо тролі