autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

чи є сенс пересісти на електричку? (612/612)

СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: nosatiy]
      9 февраля 2026 в 09:07 Гілками

40 м. кабелю 3*6... Чому не кинути 3 жили Сіп 16?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P **
С нами с 10.09.2003

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: мелкий-2]
      9 февраля 2026 в 09:19 Гілками

мелкий-2 09.02.2026 09:07 пишет:

40 м. кабелю 3*6... Чому не кинути 3 жили Сіп 16?

у мене не було вибору, машина застягла, заряд мінімальний, до розетки далеко, виїхать без варіантів, купив те, що було в магазині, добре хоч магазин є в селі. Результат, зараз 55%. Можна рухатись на Київ.

Супер писатель! *
18 лет за рулем, Киев
С нами с 25.01.2013

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: nosatiy]
      10 февраля 2026 в 17:58 Гілками

nosatiy 07.02.2026 16:22 пишет:

не в полі, холмисте село. сусіди не допоможуть, бо авто важить багато, а ландшафт такий, що на заїзд досить нормальний підйом такий виходить і два повороти на 90 кут. вже були пригоди тут з доставщиками продуктів.

Це ти десь в моїх краях)?Я в Креничах.
Моя S в гаражі зимує,підзаряжаю по можливості,інколи гріюсь в ній,шоб хоч якось життя в ній підтримувати.Єдине западло,що поставив її над ямою,в якій зберігається картопля.Сніг не прибрав .думав а,сам растане,ну і лід,все замерзло,що хрін його відкалупаю,і хрін я на літній гумі виїду з той половини гаража,і вже другий місяць купляю в АТБ картоплю ,хоча внизу три мішка.

42 года (24 года за рулем), Украина,транзит
С нами с 02.11.2005

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: fanatHD]
      10 февраля 2026 в 19:04 Гілками

fanatHD 10.02.2026 17:58 пишет:

не в полі, холмисте село. сусіди не допоможуть, бо авто важить багато, а ландшафт такий, що на заїзд досить нормальний підйом такий виходить і два повороти на 90 кут. вже були пригоди тут з доставщиками продуктів.

Моя S в гаражі зимує,підзаряжаю по можливості,інколи гріюсь в ній,шоб хоч якось життя в ній підтримувати.Єдине западло,що поставив її над ямою,в якій зберігається картопля.Сніг не прибрав .думав а,сам растане,ну і лід,все замерзло,що хрін його відкалупаю,і хрін я на літній гумі виїду з той половини гаража,і вже другий місяць купляю в АТБ картоплю ,хоча внизу три мішка.

солі технічної накидай перед гаражом. розчиняє кригу аж бігом.

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

11 февраля 2026 в 00:33 Гілками

Оце найкрутіша антиреклама електричкам. Причому не від всяких там соколових, баталів та інших які навіть не знають що це таке, а від власника Tesla. Получається що електричка гівно, бо на ній мало того що не поїздиш взимку, так ще й заважає картоплю дістати з підвалу

патриарх **
Киев
С нами с 18.04.2008

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: skov]
      13 февраля 2026 в 12:02 Гілками

skov 08.02.2026 22:29 пишет:

alexkit 07.02.2026 13:22 пишет:

В процессе хейта на электричку вспомнил, был в 2007г аутландер хл 3л с нико, выскакивает у него постоянно чек энжин, съездил например Макаров Киев, утром ошибка, на покраске вручную прокатили- ошибка, днем +1 ночью -20- ошибка, а тогда её убрать стоило то-ли 800 то-ли 1000грн, Я б только иза этого взял бы электричку, сколько лет а до сих пор неприятно

На всіх авто з ДВЗ без виключення постійний чек енжин. Це ж загальновідомий факт!

ну в БМВ то точно
Одна надія на елетричні версії, може там нарешті немає цієї лампочки

важничающий писатель **
С нами с 06.05.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: HD_Zed]
      13 февраля 2026 в 12:16 Гілками

HD_Zed 13.02.2026 12:02 пишет:

skov 08.02.2026 22:29 пишет:

alexkit 07.02.2026 13:22 пишет:

В процессе хейта на электричку вспомнил, был в 2007г аутландер хл 3л с нико, выскакивает у него постоянно чек энжин, съездил например Макаров Киев, утром ошибка, на покраске вручную прокатили- ошибка, днем +1 ночью -20- ошибка, а тогда её убрать стоило то-ли 800 то-ли 1000грн, Я б только иза этого взял бы электричку, сколько лет а до сих пор неприятно

На всіх авто з ДВЗ без виключення постійний чек енжин. Це ж загальновідомий факт!

ну в БМВ то точно
Одна надія на елетричні версії, може там нарешті немає цієї лампочки

Я поки 10 тис км тримаюся. Тьху-тьху-тьху

старожил **
Ивано-Франковск
С нами с 06.02.2008

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: HDC1]
      17 февраля 2026 в 11:07 Гілками

HDC1 11.02.2026 00:33 пишет:

Оце найкрутіша антиреклама електричкам. Причому не від всяких там соколових, баталів та інших які навіть не знають що це таке, а від власника Tesla. Получається що електричка гівно, бо на ній мало того що не поїздиш взимку, так ще й заважає картоплю дістати з підвалу

я би ще уточнив, що на ній не поздиш взимку на ЛІТНІЙ гумі ну а блокада картоплі - то взагалі трешак

V.I.P **
С нами с 10.09.2003

18 февраля 2026 в 09:09 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

так, десь я в тих краях. побачишь діда на дизельній теслі,то я.

так, десь я в тих краях. побачишь діда на дизельній теслі,то я

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
5 користувачів і 134 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 634068

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія