п.с. кажуть тесла слідкує за спрацюванням безпеки і відключає такі машини від сервера, кажуть, я не перевіряв.
Якщо машина по документах Salvage title то відключається від теслівських суперчаржерів. Альтернативні швидкі зарядки працюють. Це стосується тільки статусу машини, хоч зі стріляною безпекою, хоч ні, важливий тільки тайтл.
Щодо спрацьованної безпеки, то зараз, для поточних умов, спрацьована безпека то плюс, бо тесла "вдосконалює" технології виробництва батарей, і шанси піймати дісбаланс на розрядженій батареї 22+ року яка півроку стояла в 0% - дуже високі.
поясни, будь ласка, зв'язок між батареєю і безпекою.
щодо батарей і їх надійності, старі ячейки, це панасоніки, розмір 18650, вкрай надійні і в їх хімічному складі більше кобальту, цей компонент впливає на плотність, термічну стабілність і довготривалість роботи, що і доказує моє корито, далі пішло здешевлення, склад кобальту (а він недешевий) зменьшили і підняли плотність, форм фактор змінився на 2170, зараз ще дешевша в виробництві ячейка 4680. міцний сталевий лист теж зник.
от і маємо, покращення одних характеристик за рахунок погіршення інших, а головне, тесла стала доступнішою. згадаємо скільки коштувало моє корито у 2015 році. тільки алюмінію можна здать на чермет на орієнтовно 100 000 грн.
поясни, будь ласка, зв'язок між батареєю і безпекою.
стріляна безпека це автоматично спрацювання піропатрона і як наслідок батарея не розряджається поки допливе до щасливого нового власника. При нестріляній безпеці системи авто розрядять батарею до аварійного відключення, і в такому стані вона буде знаходитись аж до моменту ремонту, що зазвичай відбувається за 3-6 місяців. А якщо ще взимку машина розряджена стояла на майданчику, то зовсім все погано
буду знати про такий нюанс.дякую.
...
за рахунок чого?
адекватное воздушное охлаждение батареи, скорость зарядки в 67кВт почти на всем отрезке зарядки 0-90, и лучшая экономичность на 100км из списка
а ти сам їздив нею по трасі? бо в теорії тоді можна написать наступне, стара тесла машина для траси, бо в неї найкращий водяний термоменджмент батарейки, швидкість зарядки через порт чадемо 50квт, батарейка 75квт і більше, котра скомпенсує ліпшу економичність іоніка
п.с. мені це нагадало форум строимдом, де експерти завалили мені лічку доказами, що теплоносієм 28-35° можна натопити будинок до 23,5° в приміщеннях. кочегарити до весни треба? хтось дупою пробував воду 28° або батарею 35°
а так да, для іонік/тесла для траси, холодною/теплою водою можна натопити, все буває.
Ты точно понял смысл фразы "лучшая на дальняк из списка" ?