Дивно, про яке супер падіння в ціні електричок йде мова. В грудні 24го zeekr взяли за 46, зараз він 40-44.
тількти авторіа чомусь від 33 з коментарямі - торг до перемоги ))) ну і чомусь велика кількість дворічних автівок з пробігами 12-15 тис. продається, набавились?
ми свій не продаємо і не збираємося поки) знайомий продав за тиждень, взяв 41.500
ви взяли в до ПДВ-вешну епоху в принципі, розумно, враховуючи локальну ситуацію з пільгами
Дивно, про яке супер падіння в ціні електричок йде мова. В грудні 24го zeekr взяли за 46, зараз він 40-44.
Ви якось забули, що в грудні він був ще без ПДВ А нові ціни на схожі комплектації +20%.
багато сірих продаванів китайозів затаварилося до цього, то поки ціна не на 20% стрибнула, але це поки що. PS чесно, не розумію людей, які беруть нових сірих китайозів (з акцентом на сірих і китайозів окремо) ...але це їх вибір.
Ви якось забули, що в грудні він був ще без ПДВ А нові ціни на схожі комплектації +20%.
багато сірих продаванів китайозів затаварилося до цього, то поки ціна не на 20% стрибнула, але це поки що. PS чесно, не розумію людей, які беруть нових сірих китайозів (з акцентом на сірих і китайозів окремо) ...але це їх вибір.
я дивуюся тим хто бере бу битки із сша :-) у кожного свої таракани в голові.
PS чесно, не розумію людей, які беруть нових сірих китайозів (з акцентом на сірих і китайозів окремо) ...але це їх вибір.
А що тобі незрозуміло? Пересічний дуже принципова людина, але 20 баксів є 20 баксів. Це ж було вже, спочатку з бляхами, потім з бітками, з електричками бітками і тепер ось з китайським сіряком. Далі ще щось буде, жодних сумнівів.
PS чесно, не розумію людей, які беруть нових сірих китайозів (з акцентом на сірих і китайозів окремо) ...але це їх вибір.
А що тобі незрозуміло? Пересічний дуже принципова людина, але 20 баксів є 20 баксів. Це ж було вже, спочатку з бляхами, потім з бітками, з електричками бітками і тепер ось з китайським сіряком. Далі ще щось буде, жодних сумнівів.
да-да спочатку ми з товщиноміром дивимось 10-річний Ланос, а потім без проблем по фотках беремо вваленого американця
я не про те. у самого біток я про те, що воно вироблено по суті головним партерром ворога.
Та що далеко ходить, у нас і лади простигосподи, після 2014 нові купляли.
я не про те. у самого біток я про те, що воно вироблено по суті головним партерром ворога.
на рахунок авто з Китаю і авто з США) я б поспорила хто тепер наш більший ворог))
да-да спочатку ми з товщиноміром дивимось 10-річний Ланос, а потім без проблем по фотках беремо вваленого американця
я, доречі, коли брав, то дуже переймався. по фотках все ок - під заміну решітка радіатора, радіатор, капот...по факту виявилося передня ліва дверка пофарбована була ...ну таке, пережити можна (я он доджа новим брав, а за 18 років все по колу перефарбував через притиралки або вандалів ). в цілому ризик себе виправдав. Але це, бляха, дійсно ризик. щодо китайців я вище написав - нерозуміння не в плані економії (як раз це я можу зрозуміти)
Думаю не будет ни для кого удивления от того, что сейчас есть рейсы, автобусные, Украина-рашка. Да да. Через ЕСию и поехали.
Так что если удивление , что берет народ, только из за политической составляющей, то удивления напрасны.
...
на рахунок авто з Китаю і авто з США) я б поспорила хто тепер наш більший ворог))
мабуть той, хто навіть зараз дає розвіддані на регулярній основі найбільший ворог? мабуть до чубчика нам перли зброю найбільші вороги? ну і з листопада трамп стане кульгавою качкою, так що все налагодиться це вже політичка якась виходить але щодо мене, то китайця я особисто ніколи не куплю, та і всього китайського уникаю (від зробленого в китаї для некитайських брендів уникнути важко нажаль)
але щодо мене, то китайця я особисто ніколи не куплю, та і всього китайського уникаю (від зробленого в китаї для некитайських брендів уникнути важко нажаль)
"Запамʼятайте цей твіт" Всі ще на них покатаємо, будемо як діди розповідати як раніше було краще.
...
Думаю не будет ни для кого удивления от того, что сейчас есть рейсы, автобусные, Украина-рашка. Да да. Через ЕСию и поехали.
Так что если удивление , что берет народ, только из за политической составляющей, то удивления напрасны.
йой...я не знав про таке. ну може люди додому хочуть потрапити. в мене багато знайомих на новоокупованих територіях. вони просто не можуть покинути все. особливо похилого віку
але щодо мене, то китайця я особисто ніколи не куплю, та і всього китайського уникаю (від зробленого в китаї для некитайських брендів уникнути важко нажаль)
"Запамʼятайте цей твіт" Всі ще на них покатаємо, будемо як діди розповідати як раніше було краще.
камрад, подивись на мій профіль? 18 років з однм авто (і поки будуть ЗЧ, а на амерів дуже довго цикл підтримки, то буду підтримувати у стані наближеного до ідеального) це не в моїх традиціях авто міняти
Власники гібридів просто лінуються всовувати в розетку.
У багатьох з них просто немає власної розетки.
камрад, подивись на мій профіль? 18 років з однм авто це не в моїх традиціях авто міняти
Це ти молодий ще. У мене батя в молодості теж авто захоплювався, через що я малим мав змогу катати на B3 VR6 чи першому V8 турі А далі старість, розмови про сес і електричка в гаражі. Всі там будем.
ну і з листопада трамп стане кульгавою качкою, так що все налагодиться це вже політичка якась виходить
думаєш респи програють?
...
камрад, подивись на мій профіль? 18 років з однм авто це не в моїх традиціях авто міняти
Це ти молодий ще. У мене батя в молодості теж авто захоплювався, через що я малим мав змогу катати на B3 VR6 чи першому V8 турі А далі старість, розмови про сес і електричка в гаражі. Всі там будем.
так і запишем, електричка - ознака того, що старість наближається десь я в цьому згоден, десь ніт. Бо з одного боку було цікаво, як воно що (це не про старість), а з іншого - економія на пальному, то вже дідівська фіча
економія на пальному, то вже дідівська фіча
Чомусь коли їдеться про переваги електричок, то в 99% згадують саме ціни.
Та мені теж цікаво, тому від можливості покатати на чомусь новому рідко відмовляюсь. Просто з електричками інтерес зовсім інший. Ти їх розглядаєш з точки зору чи вже зможе закрити специфічну потребу дешевше чи ще почекати. В бюджетному сегменті, питань нема, зробили революцію, при умові наявності для них передумов.