той випадок, коли базова версія виглядає краще, бо немає отих всіх ілюмінацій та інших зкитайщених елементів.
Воно нормально сконфігуроване коштує 40€. Сама помпа тепла 1200€.
А для чого її напаковувати. Позиціонують як доступну електричку. Якщо хочем потратити 40 ітд. тис., то тоді вже ID.3 нову брати...
А для чого її напаковувати. Позиціонують як доступну електричку. Якщо хочем потратити 40 ітд. тис., то тоді вже ID.3 нову брати...
Підозрюю, що за 40 ID.3 буде гола боса і доведеться рости до 45-50.
...
Підозрюю, що за 40 ID.3 буде гола боса і доведеться рости до 45-50.
Ніби такий прайс в Європі: + 1100 за тепловий насос.
Цікаво, чи можна адаптивну підвіску докинути в Life чи треба в топову версію йти, щоб отримати її.
В будь-якому випадку на моє око оці нові їхні салони - це "імба" як зараз модно писати в threads:
Треба вживу дивитись. На фотках і ID.4 виглядає норм. А вживу якість матеріалів
В польському конфігураторі DCC тільки в Стайлі можна додати...
Глянцю немає ніби і на тому дякуємо) Лакшері тут не буде явно в цьому бюджеті, але думаю достатньо буде для міської відносно доступної дуповозки. Були б вони ще офіційні в нас...
Глянцю немає ніби і на тому дякуємо) Лакшері тут не буде явно в цьому бюджеті, але думаю достатньо буде для міської відносно доступної дуповозки. Були б вони ще офіційні в нас...
це про авто, в якій бомж-пакет стартує з 34 килоєвро?
Були б вони ще офіційні в нас...
За 40 тис дол? Якби вони були як айді3 з китаю - від 22-24 тис то було б норм
Думаю взагалі без шансів, бо в Україні ринок дуже специфічний. за 45 оця поробка буде цікава парі фанатів, а решта піде купить китайський сіряк чи американський биток за 25, і 20-ку зекономить. бо купити за 45 щоб через 5 років продати за 15-20, ну таке
за 45 оця поробка буде цікава парі фанатів,
"поробка" тут яким боком? Є якісь зауваження до якості авто? Якщо мова про 45, то мова йде про ID.3 нову. Ніби в оглядах хвалять. Якщо про нове Поло, то там ціни 45 немає, а є 25... Ще вживу взагалі мало хто бачив... Коли представники націй, які за свою історію не створили жодного авто називають VW "поробкою", то воно звучить не те щоб смішно, а більше як тупо... Інша справа, що наш авторинок - це справжня "поробка"...
за 45 оця поробка буде цікава парі фанатів,
"поробка" тут яким боком? Є якісь зауваження до якості авто? Якщо мова про 45, то мова йде про ID.3 нову. Ніби в оглядах хвалять. Якщо про нове Поло, то там ціни 45 немає, а є 25... Ще вживу взагалі мало хто бачив... Коли представники націй, які за свою історію не створили жодного авто називають VW "поробкою", то воно звучить не те щоб смішно, а більше як тупо... Інша справа, що наш авторинок - це справжня "поробка"...
Так а що в цьому слові такого образливого? Сам виробник позиціонує як дешеве авто. Контурента рено5, панди тощо. Якщо говорити по 40€, то в Європі це ціна гольфа gti clubsport, наприклад. На тлі якого цей поло і виглядає як поробка)
Особливо, якщо врахувати здешевлення за перші роки, 40 перетворяться в 20 дуже швидко. Доречі, саме по цій причині не розділяю сум за тим, що вони не продаються локально. Не буде на них попиту з такими цінами.
Я про ID.Polo, за базу якого в Європі просять 25 кєвро
ну 25 к при теперішніх цінах на В-класс ДВЗ або гібриди в більш менш не бомжацькому виконанні -це ще по-божеські..
той випадок, коли базова версія виглядає краще, бо немає отих всіх ілюмінацій та інших зкитайщених елементів.
Мені ця база теж подобається. Для міської електрички і малої батарейки вистачить більшості.
...
ну 25 к при теперішніх цінах на В-класс ДВЗ або гібриди в більш менш не бомжацькому виконанні -це ще по-божеські..
Ну так про це ж і мова. А в нас ціна могла б бути ще менша, ніж в Європі, зазвичай для нас краще ціноутворення заводи роблять.