60ткм пробег, замена масла везде перепаковка мотора 240тгрн, Я непонимаю, не могли этот стакан нормально сделать , вон в тесла все работает
наелся и я вага, больше в жизни не куплю эти высокотехнологичные изделия, даже в електрическом исполнении, кузов, ходовка хорошие, сидеть в салоне удобно, но как начинаются проблемы, то справиться с ними сложно, даже деньги не помогают, вот для чего к примеру по 3 клапана давления масла в моторе? какие-то отключаемые шестеренки в маслонасосе?
...
так а сколько? в видео нет ничего об этом
60ткм пробег, замена масла везде перепаковка мотора 240тгрн, Я непонимаю, не могли этот стакан нормально сделать , вон в тесла все работает
йой...біля 6кб. на 60к. І на цій "обкатці" вже ссалося з усіх боків VW...Das auto але ж, курва, красива
Ну хто купляє отаке дороге авто то мав би мати якихось там 10К негривень відремонтувати. На бензинових 2-турбінних теж капіталки не дешеві. Оце маю 2 Болтів, дуже кортить одного якогось поміняти на щось краще, але ж боюсь отаких попадаловів, навіть боюсь такого авто як Ford Mach-E. І хочеться, і страх якийсь.
Ну хто купляє отаке дороге авто то мав би мати якихось там 10К негривень відремонтувати.
А про яке авто мова? "Мав би мати 10к" не значить, що ці 10к лежать саме на випадок ремонту авто. Частіше всього, якщо у тебе дороге авто, то є і гарантія, і страховка, якраз для того, що не було необхідності виймати з карману 10к в рандомний момент часу. Загалом, це частіше всього омана, бо таким чином можна дуже легко залізти в якісь нереальні суми. Типу, якщо у тебе є 20к, то додати 5к не повинно бути проблемою. Але якщо є 25к, то додати ще 5к не повинно бути проблемою. І так швидко ти вже до сотки дійшов.
Ну хто купляє отаке дороге авто то мав би мати якихось там 10К негривень відремонтувати.
А про яке авто мова?
Q8
А про яке авто мова?
Q8
В мене тікток не відкривається, але там мабуть “абсолютно ціле авто привезене з манхейма”?
...
йой...біля 6кб. на 60к. І на цій "обкатці" вже ссалося з усіх боків VW...Das auto але ж, курва, красива
Ну хто купляє отаке дороге авто то мав би мати якихось там 10К негривень відремонтувати. На бензинових 2-турбінних теж капіталки не дешеві. Оце маю 2 Болтів, дуже кортить одного якогось поміняти на щось краще, але ж боюсь отаких попадаловів, навіть боюсь такого авто як Ford Mach-E. І хочеться, і страх якийсь.
Wv ioniq?) Щодо фолькса - цікавіше яким вийде hev для гольфа і т-рока. А з цими малими електричками - ідея непогана, але виходить, що всі орієнтуються на старт 26, а починаєш збирати і впираєшся в 40)
Wv ioniq?) Щодо фолькса - цікавіше яким вийде hev для гольфа і т-рока. А з цими малими електричками - ідея непогана, але виходить, що всі орієнтуються на старт 26, а починаєш збирати і впираєшся в 40)
а з двз хіба не така ситуація? Не знаю, як прям зараз, але була в мене думка в НЛ щось собі взяти з фв типу поло, то пакетних пропозицій не було, а як почнеш щось збирати то лізинг або рено чи вторинка одразу здаються норм варіантами.
Не дуже розумію GTI/R варіанти цих малих електричок. Ідею оригінальних вони не повторять все одно, потужніше їм бути не треба, а от менша вага б не завадила. Але цього ж нема. Тільки шильд модний і вища ціна.
Доречі, наче у нас таки зʼявляться офіційні Рено 5. Нот бед.
а з двз хіба не така ситуація? Не знаю, як прям зараз, але була в мене думка в НЛ щось собі взяти з фв типу поло, то пакетних пропозицій не було, а як почнеш щось збирати то лізинг або рено чи вторинка одразу здаються норм варіантами.
Ну впринципі так, але коли виходить якесь нове покоління двз, його не позиціонують як відповідь китайцям, з низькою ціною входу. Те саме і по рено5. На поло, ясна річ, не їздив, але салон того рено сильно тісний. Двоє по метру вісімдесят спереду, і позаду дорослому вже не комфортно.
по оглядам їх хвалять, але вони не витримають конкуренції з сірими китайцями, імхо
...
Ну впринципі так, але коли виходить якесь нове покоління двз, його не позиціонують як відповідь китайцям, з низькою ціною входу. Те саме і по рено5. На поло, ясна річ, не їздив, але салон того рено сильно тісний. Двоє по метру вісімдесят спереду, і позаду дорослому вже не комфортно.
це ми вже розіжралися, а от раніше було не так сьогодні вимушено тошнив за 412 москвичем, зазначив гарний стан, так згадав як їздили в пʼятьох спокійно і воно суттєво менше сучасних В
по оглядам їх хвалять, але вони не витримають конкуренції з сірими китайцями, імхо
100% не витримають. Але мене все одно радує можливість купити у нас офіційну не китайську електричку за адекватні гроші.
100% не витримають. Але мене все одно радує можливість купити у нас офіційну не китайську електричку за адекватні гроші.
У кожного своя радість. Якщо ж в конкретно даному прикладі цей продукт мені настільки нецікавий, що навіть більшість неофіційних китайців будуть цікавішими, то хоч офіційне воно, хоч ні, якось все одно ефект множення на нуль.
+1
...
а в бік ліріка/оптіка не думав?
Так хочеться щоб воно й не сильно здорове було. Форд Mach E це вже 4.7 метра в довжину каплю перебор, але ще б стерпів. Морально і фінансово готовий щось в районі 25-30К взяти, але так і нема розуміння що.
Ионик 5 не) 24 год, один хозяин, одно ДТП
Купила только что, можно сказать целый, завтра цену сложу).