если лизинг, то конечно нужно использовать авто с максимальным комфортом для себя.
но вы же стремитесь в ес? а это - самый выгодный вариант использования машины.
Ми в Україні намагаємось бути жидами - взяти з ЄС тільки саме позитивне, а все інше залишити як є, по-нашому.
А что там позитивного? Ничего! Я вот столкнулся, при выборе теслы они активно скрывают аварии, истории толком нет, пока не заставишь составить договор, тогда правда вылазит. А так части целиком меняются, краска идеально совпадает, вот и европа, в штатах зачастую хоть история есть Циничные провокаторы
А что там позитивного? Ничего! Я вот столкнулся, при выборе теслы они активно скрывают аварии, истории толком нет, пока не заставишь составить договор, тогда правда вылазит. А так части целиком меняются, краска идеально совпадает, вот и европа, в штатах зачастую хоть история есть Циничные провокаторы
Але в Європі все-таки часто роблять на офіційному сервісі, і часто роблять нормально а не ліплять з гівна і палок ( хоча й буває різне). Колись в 2013 році вибирав VW Caddy, заводський пасажир, 2010 року випуску, у одного продавця в Києві було 3 шт, повністю одинакових, пробіги 80, 100, 120К. При візуальному огляді всі 3 виглядали норм, але поїхав на оф сервіс із трьома вінкодами, то по тому що мав пробіг 80 найшли історію із ДТП в передок, із заміною багато чого, в тому числі телевізор. Але зроблено було так що візуально такий "спеціаліст" як я та мій помічник навіть і не помітили. В результаті взяв авто в якому був пробіг 100К, бо там з дефектів тільки стійка стабілізатора грохотала, а в авто із 120К уже було чути звук маховика 2-масового. То я про те що +- свіжі машини і поки вони на гарантії то можна трохи довіряти оф сервісу.
Ось і я колись не помітив, придбав ауді, а менше чем за рік розвал в неї не становився, нічого не змінилось))
цікаве відео від Олексія Бодні про те як погода впливає на пробіг, навіть не взимку Ось тому і вважаю, що за поточної інфри довгі подорожі все ж таки ризиковані на електричках.
хто про що, а я про Chrysler group вивели на повноцінні тести новий чарджер з твердотільною батарейкою це ту, що Factorial робить, де і мерседес примазався
так, той самий чарджер, який провалився і його вирішили офіціно продавати у європі. Звісно ж там купе/седан 5,2 метра буде мати успіх ну це так, лірика
коротенько - 15-90% за 18 хвилин, працює при -30...+45 . 375 вт*г/кг питання як завжди в інфраструктурі для тих самих 18 хвилин. Для європки норм, у нас поки що не дуже.
коротенько - 15-90% за 18 хвилин, працює при -30...+45 . 375 вт*г/кг питання як завжди в інфраструктурі для тих самих 18 хвилин. Для європки норм, у нас поки що не дуже.
Так, питання в інфраструктурі, але 15-90% за 18 хвилин на практиці далеко не обовязково. Для нормальних комфортних подорожей вважаю що якщо авто жере 20 кВт*годин/100 км, то цілком нормально якщо 150 кВт зарядка, а 150 кВт зарядка це ти за 20 хвилин візьмеш в авто 50 кВт*годин, на яких проїдеш 250 км. Може хтось страшно спішить кудись, але це чисто моя точка зору, можливо вона така тому що їжджу на Болтах які заряджаються потужністю до 55 кВт, а в середня швидкість зарядки ще менша. Тому рекорди ставити в масових автомобілях це одне, а зовсім друге що ми на обговорення всього цього витрачаємо більше часу ніж потрібно на ті зарядки. Але загалом тенденція добра, бо якщо випуститься щось нове яке лупить 250-300 кВт то можливо трохи подешевшає те старе із швидкістю зарядки 120+- кВт, то поміняю одного Болтика на щось, бо поки не бачу на що міняти так щоб заплатити гроші і авто стало і суттєво кращим і щоб це був нормальний протестований продукт а не якесь "доньчуньпхунь".
После сильной ДТП вряд-ли кто будет у офф ремонтировать, а оффы тут у нас пока добьёшься чтоб что-то сделали при том аккуратно, а Европе то оййой)) ну разве что в германии, норвегии
Так, питання в інфраструктурі, але 15-90% за 18 хвилин на практиці далеко не обовязково. Для нормальних комфортних подорожей вважаю що якщо авто жере 20 кВт*годин/100 км, то цілком нормально якщо 150 кВт зарядка, а 150 кВт зарядка це ти за 20 хвилин візьмеш в авто 50 кВт*годин, на яких проїдеш 250 км. Може хтось страшно спішить кудись, але це чисто моя точка зору, можливо вона така тому що їжджу на Болтах які заряджаються потужністю до 55 кВт, а в середня швидкість зарядки ще менша. Тому рекорди ставити в масових автомобілях це одне, а зовсім друге що ми на обговорення всього цього витрачаємо більше часу ніж потрібно на ті зарядки. Але загалом тенденція добра, бо якщо випуститься щось нове яке лупить 250-300 кВт то можливо трохи подешевшає те старе із швидкістю зарядки 120+- кВт, то поміняю одного Болтика на щось, бо поки не бачу на що міняти так щоб заплатити гроші і авто стало і суттєво кращим і щоб це був нормальний протестований продукт а не якесь "доньчуньпхунь".
мене, якщо чесно, як раз таки швидкість зарядки не особливо турбує, бо електричку якщо і розглядаю, то виключно як commute car і друге авто у родину. На дальняк моєму повнопривідному седану на газу важко щось протиставити (принаймні для мене воно так) а от для щоденних поїздок місто/передмістя для мене електричка вже навіть цікава. Але мене обмежує рідкий електроліт в сучасних електричках. У випадку твердотільних максимальна безпека, не маємо проблеми взимку як на lifepo4, ну і щільність енергії вище. Відповідно або вага авто в мінус, або запас ходу в півтора-два рази більший (а це вже має права на життя навіть на трасі...тут питання не тільки в швидкості зарядки, а в наявності і безглючності терміналу. це обговорювалося 100 разів - комусь норм ці танці з бубном, комусь ні. кожному своє)
взагалі дуже чекаю REEV від крайслер груп, є підозра, що будуть на твердотільних. Бо зараз REEV ну занадто важкі виходять. Той же Grand Wagoneer в категорію C залітає по вазі а це нецікаво. З твердотільним може проскоче в теорії в B, як і бензинка чиста
Які проблеми у lifepo4 зимою? Я не помітив. Byd вже випускае нові моделі на blade battery 2. Швидкість заряду 10хв 10-95. В мороз -30С за 12хв. Вже відкрита перша швидка зарядка в Європі. До кінця року планують відкрити тисячі. З назвою твердотільні треба бути обережними. Виробники спекулюють на цьому. По факту може бути не зовсім так.
Які проблеми у lifepo4 зимою? Я не помітив. Byd вже випускае нові моделі на blade battery 2. Швидкість заряду 10хв 10-95. В мороз -30С за 12хв. Вже відкрита перша швидка зарядка в Європі. До кінця року планують відкрити тисячі. З назвою твердотільні треба бути обережними. Виробники спекулюють на цьому. По факту може бути не зовсім так.
спекулюють з назвою semi-solid як раз китайці у амерів в цьому плані все чесно lifepo4 звісно працюють. чому б не працювати? ...з підігрівом. солідам не треба + сильно простіше система термоменджменту.