autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

чи є сенс пересісти на електричку? (674/674)

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Murkt]
      2 сентября 2026 в 01:28 Гілками

Murkt 01.09.2026 17:07 пишет:

Sashok_Accent 01.09.2026 15:57 пишет:

Desmond132 01.09.2026 15:52 пишет:

ну справидливості заради, дорога Ніки була частково по болгарським і румунським селам і там, 110 середньої не зробити ніяк. Якщо валити навіть по селах скільки виходить, а не 50, то дай бог 90 середньої зробити, і то по автобану напевне прийдеться під 200 старатись тримати.

бензинкою 950 км було би годин 12 навіть якщо на кордоні встряти.

12 годин бензинкою по тій дорозі реально треба намагатись тримати 200 всюди, де можливо. І з мінімальними зупинками - заправитись, і їхати далі. І обидва кордони за 10 хвилин пройти.

Та разве это имеет значение электрички отстой и все, 20 часов 950км., при 110 на хорошей бензинке можно за 9 долететь, а если при этом ангел хранитель еще и из Болгарии выбраться поможет не скоростным спуском с горы), то таможню нужно быстрее чем за 10 минут пройти, потому как если остановиться то сумма собранных штрафов превысит максимально допустимый лимит вывоза евро без декларирования

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
важничающий писатель **
32 года за рулем, Szczecin, Poland
С нами с 09.01.2016

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: -Виталя-]
      2 сентября 2026 в 05:02 Гілками

Xiaomi YU7
привод BEV
мощность от 320 до 691 л.с.
0-100 км/ч: 3,2 сек.
аккумулятор 96 кВтч (LFP) 101 кВтч (NMC)
зарядка 10 --> 80% прибл. 15 мин.
507 кВт мощность зарядки
E-диапазон: 705-835 км CLTC 570-650 км WLTP
цена от 32 000 евро

Циферки у Xiaomi зашкаливают
блогер говорил что у них заправки по 1,5 мвт

Змінено Демьян_Dnepr (05:04 02/09/2026)

Достоевский **
21 год за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: -Виталя-]
      2 сентября 2026 в 08:58 Гілками

https://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=61845

У серпні український авторинок знову демонстрував падіння

Саме Renault зараз стримує китайський BYD на українському ринку який просто рветься до лідерства знову. нагадаємо, що в минулому році ми вже бачили BYD на вершині авторинку. Але тоді були пільги по ПДВ. Але схоже, що й довісок у 20% вартості не стане перепоною для BYD. У серпні ці автівки вже були на 4-му місці із зростанням +18%.

Але у серпні зростання BYD - це був не єдиний успіх киатйських виробників. Так, значне зростання AUTO-Consulting зафіксував у Zeekr (+46%) та MG (+20%).

Отже, як бачимо у новий бізнес-сезон авторинок занурюються з протилежними трендами. Є значне падіння загальних обсягів продажів, в той же час є суттєве зростання у деяких автовиробників.

V.I.P **
С нами с 10.09.2003

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Демьян_Dnepr]
      2 сентября 2026 в 09:15 Гілками

Демьян_Dnepr 02.09.2026 05:02 пишет:

Xiaomi YU7
привод BEV
мощность от 320 до 691 л.с.
0-100 км/ч: 3,2 сек.
аккумулятор 96 кВтч (LFP) 101 кВтч (NMC)
зарядка 10 --> 80% прибл. 15 мин.
507 кВт мощность зарядки
E-диапазон: 705-835 км CLTC 570-650 км WLTP
цена от 32 000 евро

Циферки у Xiaomi зашкаливают
блогер говорил что у них заправки по 1,5 мвт

циферкі БОМБА!
щеб побачить температуру батареї в момент коли вона зарджяється за 15хв в різні пори року

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: seksinika]
      2 сентября 2026 в 09:32 Гілками

seksinika 02.09.2026 01:11 пишет:

Ну окей), на мой взгляд гибридный на трассе это вообще утопия, детальнее - когда война началась ехали Теслой и гибриным Линкольном МКЗ Киев-Ковель 7.9 расход у Линкольна чисто трассовый вышел, года 2 назад было лично у меня чудо плагин-гибридного автостроения Ауди Е-Трон - это Г.

Ваша думка базується на досвіді екплуатації гібридних автівок, які є таковими лише на папері, бо гібрид це модно, це екологія, але вміти робити їх можуть одиниці.
ані лінкольн, ані е-трон плагін навіть подумки не наближаються до ефективності гібридів тойота-лексус.
За можливості, поюзайте гібридну кемрі або рав з системою 5-го покоління і ваша думка про гібриди зміниться.
Є-трон їде, поки є електрика в батарейці, потім це овощ, яки жре, бо він плагін, розрахований звозити дітей в школу і назад.

В ответ на:

П.С. Сколько по времени от Созопаля до Черновцов поезда "на баке" заняла у вас?

годин 14, треба поритися в записах бортжурналу..

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: alexa11]
      2 сентября 2026 в 09:35 Гілками

alexa11 02.09.2026 08:58 пишет:

https://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=61845

У серпні український авторинок знову демонстрував падіння

по усім ТСЦ Києва є вільні слоти на тиждень вперед на кожен день...
ще рік тому треба було ловити талончік за 2 тижні.

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: axon]
      2 сентября 2026 в 13:19 Гілками

axon 02.09.2026 09:32 пишет:

Ну окей), на мой взгляд гибридный на трассе это вообще утопия, детальнее - когда война началась ехали Теслой и гибриным Линкольном МКЗ Киев-Ковель 7.9 расход у Линкольна чисто трассовый вышел, года 2 назад было лично у меня чудо плагин-гибридного автостроения Ауди Е-Трон - это Г.

Ваша думка базується на досвіді екплуатації гібридних автівок, які є таковими лише на папері, бо гібрид це модно, це екологія, але вміти робити їх можуть одиниці.
ані лінкольн, ані е-трон плагін навіть подумки не наближаються до ефективності гібридів тойота-лексус.
За можливості, поюзайте гібридну кемрі або рав з системою 5-го покоління і ваша думка про гібриди зміниться.
Є-трон їде, поки є електрика в батарейці, потім це овощ, яки жре, бо він плагін, розрахований звозити дітей в школу і назад.

В ответ на:

годин 14, треба поритися в записах бортжурналу..

Тайта Ярис гибрид, не подходит это же Тайота ?

Просто интересно общее время вашей поезди по маршруту, не больше не меньше), наверняка где то перекусить итд останавливались)?

П.С. Я ни когда не куплю себе гибрид, в моем понятии это бесполезная и сложная технология, Тайота это на любителя, почти как бренд моторного масла, лично мне они в целом ни когда не нравились и с ними и Лексус, да надежные старые технологии, но жрет много а едет посредственно, в салоне тоже не нравятся мне.

П.С. 2 РАВ-4 у меня было.

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

2 сентября 2026 в 13:45 Гілками

seksinika 02.09.2026 13:19 пишет:

прєлєсная чортопхайка, дуже спірна за оздобленням всередині, але для центра міста завжди є де припаркуватися.
Чом би ні, якщо габарити підходять.
І витрата смішні 3-4 літри по коркам з кондєєм

Змінено axon (13:46 02/09/2026)

патриарх **
Киев
С нами с 18.04.2008

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: Sashok_Accent]
      2 сентября 2026 в 14:53 Гілками

Sashok_Accent 01.09.2026 21:52 пишет:

Ти ночував
А я на моєму скріні - ніт

Я ж нє настоящій сварщік
За день то 1222км за 11:39. Середня 104км/год

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

2 сентября 2026 в 16:32 Гілками

axon 02.09.2026 13:45 пишет:

seksinika 02.09.2026 13:19 пишет:

прєлєсная чортопхайка, дуже спірна за оздобленням всередині, але для центра міста завжди є де припаркуватися.
Чом би ні, якщо габарити підходять.
І витрата смішні 3-4 літри по коркам з кондєєм

Вы я вижу между строк любите), еще раз я прошлым летом имела неосторожность поддаться рассказам подруги о том как круто ехать в Болгарию на автобусе), раз мне по месту она отдаст свою гибридную Тайоту Яярис, ну вот тут же написала все, не заметили ?

Не знаю что вы в этом авто прекрасного нашли), но тут кому что нравится понятно дело, давайте все таки вернемся к поездке Созополь - Черновцы "на одном баке" и таки поймем сколько времени она заняла с вместе с остановками итд), вот коротко завел в 8 утра и проехав 898км. заглушил в Черновцах в ??? я ж так понимаю на Тайоте быстро и заряжаться не нужно, средняя как у всех "спортсменов" на этом маршруте +- 110, это уже в Черновцах стало быть "8+8=16" уже в начале пятого были?

axon 01.09.2026 15:17 пишет:

seksinika 01.09.2026 13:00 пишет:

Это какой это "умовный" седан при тех же вводных(4979 длина/2069 вес/при этом 3.2 разгон) может с расходом 55-60 литров бензина за 950км. пробега расскажите), еще и простояв 2 часа с климатом на границе, или вы может не до конца понимаете о чем вообще речь???

ви проігнорували слово "гібридний"
нехай це буде "машина предсєдателя колхоза" - кемрі, 2,5 гібрид, схожі габарити, да, не 3, а 7 сек до 100, але їздячі болгаріямі та румуніями влітку, важко знайті місце де ці секунди можна реалізувати, як і їхати швидше 100-120.
Витрата гібридної кемрі, якшо валити на всі грощі в рваному режимі 100-180, газ в підлогу-гальмо - до Буковеля та назад виходить біля 7 літрів. Якщо ж тошніть 90-100-120, то біля 5,5-5,8.
Ще до війни, гібридний рав4 на одному баку доїжджав від созополя до Чернівців.
і гугл каже, що бензин в боллгарії коштує практично як у нас - 1,5 євро.

Ну окей), на мой взгляд гибридный на трассе это вообще утопия, детальнее - когда война началась ехали Теслой и гибриным Линкольном МКЗ Киев-Ковель 7.9 расход у Линкольна чисто трассовый вышел, года 2 назад было лично у меня чудо плагин-гибридного автостроения Ауди Е-Трон - это Г. ну вообще не едет после того как батарейка села при чем т слова совсем), опять таки двумя машинами ездили Киев - Каменец-Подольский - Киев Е-Трон А3/Тесла С расход 8.1 у того Е-Трона на трассе, на заправку заезжала по дороге, Тесла как бы тоже заезжала но исключительно со мной за компанию, крайний мой гибрид это Инфинити КуХ60, эта как бы хоть немного но едет и Камаз спокойно обогнать можно, в Киеве 7.5-8 расход, трасса 8-9, по сути на ней ехать и хотела вместо Теслы но таки решила на элетро попробовать и получилось). В прошлом году меня подруга уговорила ехать туда н автобусе, мол я тебе свою машину отдам на Болгарских номерах и будешь ездить пока там, с дуру согласилась 36 часов дороги с таможней ну то такое, там вше кто то отметился о том что 20 часов долго - видать часто в сезон на море ездит и не в курсе что границу можно и 13 часов переходить эпизодически, но во внимание не берем - главное отметиться , так вот месяц я ездила на гибридной Тайте Ярис, из глобально глобальных местных поездок это два раза на пляж Ираклий 21км. в одну сторону), все остальное время +- 30км. скорость по Власу с Несебром - расход 7.6,по трассе та бричка едет крайне туго, вот блин разогнаться просто не реально.

П.С. Бензин, я в Румынии цену на заправке видела))) https://www.google.com/search?q=бензин+р...nt=gws-wiz-serp в принципе ни на что не влияет 1.5 евро или 2 евро, а цена электричества на коммерческой зарядке там 0.4 евро при расходе вкруг 16.3кВт это за 50 тысяч пробега моего и зимой и летом, по месту там соваться в районе 14кВт выходит, если есть желание считать то считайте сами, напомню это я с пляжа уходить собралась), на телефоне кнопку тыкнула и пока дошла то села в салон где 20 градусов, а не в районе 80 как в гибридной Кемри(РАВ-4).

Супер писатель! **
Киев
С нами с 12.11.2009

Re: чи є сенс пересісти на електричку? [Re: HD_Zed]
      2 сентября 2026 в 16:47 Гілками

HD_Zed 02.09.2026 14:53 пишет:

Sashok_Accent 01.09.2026 21:52 пишет:

Ти ночував
А я на моєму скріні - ніт

Я ж нє настоящій сварщік
За день то 1222км за 11:39. Середня 104км/год

Мне вообще больше всего на этом форуме ездуны нравятся .

Это вот на сейчас Созополь - Варна, если пописать не останавливаться и пробок не будет, я как бы днем 31 ехала), в общем говорили то о рекуперации а как всегда на скоростной режим перешли и выясняем у кого какая "скорость отдыха" , объективно на ДВС я бы максимум на полтора часа бы быстрее приехала но сильнее бы устала, а ввиду пересменки на таможне, то скорее всего там бы на эти полтора часа больше и простояла .

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
2 користувачів і 738 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 836424

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія