Маю бажання у неділю десь покататись. Цікавлять локації з кручами, піском. Хочу спробувати діагоналки з з блоком діфа. Хто в темі підскажіть
африка на Оболоні, бо під Київом не факт що безпечно.
що там особливого? в гуглі вказано платний пляж. На Десьонці є теж пляж, тільки там довкола поле
що там особливого? в гуглі вказано платний пляж. На Десьонці є теж пляж, тільки там довкола поле
ну сам пляж тобі не потрібен, це як орієнтир, але якщо ти подивишся на супутникові знімки навколо, то побачиш там траси на піску.
був, прикольно. Стрьомні сипучі піски. Мабуть там краще у сиру погоду і з кимсь за компанію. Там є впадина з роз'їздами у різні боки ... думав не вилізу назад
був, прикольно. Стрьомні сипучі піски. Мабуть там краще у сиру погоду і з кимсь за компанію. Там є впадина з роз'їздами у різні боки ... думав не вилізу назад
в сиру погоду там не так цікаво. пісчані дюни досить важкі перешкоди, там саме можливості авто в більшій частині вирішують, и трохи розуміння водія. наступний рівень мабудь мокра глина на схилах. а от глибоке болото - то вже реальні шанси пошкодити авто під час занурення.
а от глибоке болото - то вже реальні шанси пошкодити авто під час занурення.
Цікаво, що ніразу не бачив Cherokee KL з шноркелем. Чи вони взагалі існують
а от глибоке болото - то вже реальні шанси пошкодити авто під час занурення.
Цікаво, що ніразу не бачив Cherokee KL з шноркелем. Чи вони взагалі існують
Я думаю Джип единственный бренд, где на любую модель есть оффроад пакеты