Відчепіть парашут, який за вами увесь час тягнеться - і, можливо, життя стане трохи легшим.
Термекс - це вже Чернівці)(made in China) По факту, доволі непогана марка бойлерів і популярна в Україні.Вони є і емальовані, і з нержавійки. Ті, хто пишуть про бойлери- поки працює, не зачіпати, ви так і з автомобілями поводитесь?)
Термекс - це вже Чернівці)(made in China)
Везуть з Китаю,але сама структура - рфія. Так само,як Електролюкс та Зануссі - бренд европеський, зроблено в Китаї, але належить русклімату.
якщо місце дозволяє трохи розширитись (до 34-х см), то є тонкий atlantic такої ж висоти, але на 75 л. у мене два таких, працюють.
Термекс - це вже Чернівці)(made in China)
Везуть з Китаю,але сама структура - рфія. Так само,як Електролюкс та Зануссі - бренд европеський, зроблено в Китаї, але належить русклімату.
А звітки інформація про Електролюкс та Зануссі? Бо москальська вікі пише, що Електролюкс поганці, вони проти війни. А Зануссі належить Електролюксу.
Бо москальська вікі пише, що Електролюкс поганці, вони проти війни. А Зануссі належить Електролюксу.
Можна відкрити аппку для клімат-техніки Електролюкс тощо, Home Comfort на маркеті, та побачити розробника - Русклімат. А можна подивитися свіже кіно http://youtu.be/nicm-AaF13I?si=vkOCqTuamovNzmeB
А можна подивитися в інструкцію,а можна зайти в Фокстрот та почитати наліпки на бойлерах уважно.
Можна відкрити аппку для клімат-техніки Електролюкс тощо, Home Comfort на маркеті, та побачити розробника - Русклімат.
До чого тут розробник апки? А якби цю апку - я написав, то по вашій логіці - я став би власником Зануссі, та Електролюкс??
А можна подивитися свіже кіно
Ппц, у вас аргументи. Якщо, наприклад, Русклімат - завозить Зануссі сірими схемами, то він стає власником марки? Чи, якщо в Зануссі є завод на території РФ - то РФ стає власником усього Зануссі? (якщо чесно - навіть тошно дивитися відео, з посиланнями на .ru. Не знаю, чому я це коментую. Давайте ще трохи аргументів, з посиланням на .ru, щоб спокійно вже вас забанити).
До чого тут розробник апки?
Наприклад, до того, що ви ігноруєте все інше написане. Мені, чесно кажучи, глибоко байдуже,чи станете ви "власником Зануссі, та Електролюкс", бо ні в моїх дописах, ні у логіці не було нічого про власність. Це ви щось таке вигадали. Будь-яка людина, яка працює на цьому ринку досить тривалий час, знає, як давно русклімат викупив собі право робити під цими марками водогрійки. Знає, що Термекс - це Пітєр, який косить під Італію і возить з конкретної китайської фабрики, бо не може з рфії. Це видно по документах, видно по сервісних центрах тощо. А вашу дивну ідею типу " РФ стає власником усього Зануссі" навіть коментувати неможливо, бо нема сенсу у цій фразі.
Простої перевірки того факту, що купити бойлер Електролюкс в жодному з магазинів Європи,який торгує побутовою технікою Електролюкс, неможливо, було б досить. Так само,як знайти цю техніку на сайті Електролюкс в Україні також неможливо.
навіть тошно дивитися відео, з посиланнями на .ru.
Посилання на Ютуб, аж ніяк не .ru Нащо так брехати?
навіть тошно дивитися відео, з посиланнями на .ru.
Посилання на Ютуб, аж ніяк не .ru Нащо так брехати?
Російське відео, про російську виставку, під описом відео - посилання на *.ru
Російське відео, про російську виставку, під описом відео
Я от під відео нічого не перевіряв, а ви - молодець. Але той факт,що росфірма показує новинки Електролюкс, який типу кудись там пішов з рф, вас не зацікавив.Очікувано.
Існують сотні фірм чи брендів, які тим чи іншим способом - досі продаються в рф. Це їхня проблема, а не моя.