Це якась жесть, вже тиждень після реєстрації ФОПа несеться по усіх каналах комунікації, спочатку банки, потім бухгалтерські послуги, якась логістика, сьогодні отримав вже просто якусь рекламу замків Це взагалі законно? Я завжди максимально обережно ставився до своїх контактних даних, а тепер таке враження, що вони в усіх...
Угу, є проблема, дані в реєстрі відкриті, контактний телефон. СПАМ як він є, хамити про персональні дані і суди + блокувати номери спамерів + навіть безплатний гетконтакт, щоб не витрачати час.
закон про персональні дані в нас є... але він не передбачає санкцій.
Тому залишаються лише матюки...
Мені днями звонили по підприємству, директором якого я був 12 років тому... Вже не смішно - кажу викиньте стару базу.
Мда, я думав може десь галочку не зняв, а воно виявляється по дефолту. Не очікував такого середньовіччя від нашої цифрової держави. Читав ще, що теоретично можна не вказувати телефон і мейл при реєстрації фопа, воно нічим не вимагається, але в ДІЇ то обов`язкові поля.
ти забув циврова в лапки взяти
отдохнуть ещо не предлагали?
Зайдіть в опендатабот і вбийте в пошук ФОП .... і ось вам контактний телефон.
закон про персональні дані в нас є... але він не передбачає санкцій.
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань
Стаття 9. Відомості Єдиного державного реєстру ... 4. В Єдиному державному реєстрі містяться такі відомості про фізичну особу - підприємця:
...
закон про персональні дані в нас є...
Які персональні дані в підприємницькій діяльності? Це персональні дані найманого працівника або клієнта-фізособи ти маєш захищати, а в підприємця ніяких персональних даних немає
Заведи собі окремий телефон для ФОПа якщо хочеш на телефонному рівні розділити своє приватне життя та підприємницьку діяльність, але це, мабуть, вже запізно
закон про персональні дані в нас є...
Які персональні дані в підприємницькій діяльності? Це персональні дані найманого працівника або клієнта-фізособи ти маєш захищати, а в підприємця ніяких персональних даних немає
Заведи собі окремий телефон для ФОПа якщо хочеш на телефонному рівні розділити своє приватне життя та підприємницьку діяльність, але це, мабуть, вже запізно
да-да.... в 2005 году я конечно же мог завести себе другой телефон. Спасибо, кэп.
Наверное, стоило и домашний адрес "запасной" сделать?
Для особо наблюдательных - ТС и я - разные люди.
Аби ж я знав, що таке буде Навіть не треба заводити, можна було рандомні цифри вписати, там перевірки по смс не було. Ну може тема стане на нагоді тим, хто планує реєструвати.
отдохнуть ещо не предлагали?
В сенсі в сауні з блекджеком і так далі? Що й таке чекати?
да-да.... в 2005 году я конечно же мог завести себе другой телефон. Спасибо, кэп.
Зараз новий приватний заведи, більшість спілкування в месенджерах й більшість, мабуть, дозволяє й перенести номер із збереженням історії й повідомити контакти.
Наверное, стоило и домашний адрес "запасной" сделать?
А туди тобі теж спам надсилають? Дороге це задоволення при поточних цінах на поштові послуги
....
Мені днями звонили по підприємству, директором якого я був 12 років тому... Вже не смішно - кажу викиньте стару базу.
тю, я був керівником компанії до 2016-го, а мені досі дзвонять з управлінь різних, а у них то точно мають бути свіжі дані. Мабуть з блокноту номер телефону беруть