C qobuz слушаю, наверное сд, 16на 44 Кстати, если мп3 хорошо записан, то разница на саундбаре слышно не будет, но если стереосистем...)))
Шо такое саундбар? Отой шмат пластику?
Ні , онлі православне дерево. Яке ще треба обслуговувати.
Ну, ну)) найм мусо достойно играет
хто сказав, що зараз не має платівок гарних? якщо ти їх не бачив, то це не означає, що їх нема так купити непросто але є компанія mobile fidelity ( позначка MOFI на дисках) крута аудіофільска якість тиражі невеликі, релізі виколбчно з самий крутим звучанням робить Original master recording на їх платівках пише завжди, так на релізах 70-80-х років все як треба-)
хто сказав, що зараз не має платівок гарних? якщо ти їх не бачив, то це не означає, що їх нема так купити непросто але є компанія mobile fidelity ( позначка MOFI на дисках) крута аудіофільска якість тиражі невеликі, релізі виколбчно з самий крутим звучанням робить Original master recording на їх платівках пише завжди, так на релізах 70-80-х років все як треба-)
А де я казав що зараз немає гарних платівок? Я казав зовсім інше - що сучасні вінілові платівки не мають жодних переваг над сучасними неперетиснутими цифровими носіями. Цифра звучатиме краще. Лише одні недоліки будуть у вініла. Я кажу про те, що отримати отой суто аналоговий звук можна лише з вінілових дисків, мастертейпи яких були записані у аналозі у період приблизно з 1970 (бо раніше самі студійні записи були не дуже якісні) по приблизно 1982 роки. Бо після 1982 приблизно року музику у студіях поступово почали писати у цифрі. Тобто зараз є дуже якісні сучасні вінілові диски, але ця ж музика на сіді або з неперетиснутого джерела в інеті звучатиме краще, якщо усі інша апаратура приблизно однакового рівня.