До дилера звертаєшся з запитом, вказуєш номер кузова, перевіряєш.
До дилера звертаєшся з запитом, вказуєш номер кузова, перевіряєш.
в укравто - свої бази, у ілти свої, у ілти відповідно:) Якщо авто з Європи - погугли по формах європейських, біля 5-10 просять звичайно за він.
Авто з Европи.
Авто з Европи.
На шару скоріш за все ніяк. Бери звіт через той же карвертікал, але не факт, що побачиш те що хочеш.
Авто з Европи.
На шару скоріш за все ніяк. Бери звіт через той же карвертікал, але не факт, що побачиш те що хочеш.
Я про шару ніде не писав. Карвертікал не хочу, рекламують його з кожного утюга, немає довіри. Ти правильно кажеш, не впевнений що він по Европі нормально працює.
Авто з Европи.
Я про шару ніде не писав. Карвертікал не хочу, рекламують його з кожного утюга, немає довіри. Ти правильно кажеш, не впевнений що він по Европі нормально працює.
Я до того, що той же карвертікал відригне всю інфу яка йому доступна в базах. Відповідно за умови наявності інформації в тих базах. Але може бути так, що бабло заплатив, а звіт отримав пустий. По лізинговим авто повинна бути вся історія, теоретично. Якщо визначився з моделлю, спробуй пошукати профільні групи в тєлєзі, там вже питай чим і як краще почитати пробіг на авто. По дизелю бажано глянути як дує турбіна і як ллють форси. По такій як в мене можна почитати пробіг через OBD і OPL DTC Reader.