отаке сталося Сьогодні через штрафиуа прийшли фото і відео Як на мене це або А4 сарайчик або а3 8р
Ось моя а3 8v Знайдіть купу відмінностей
На гарячій лінії сказали пишіть листа в довільній формі на мейл і ми розглянемо. Піду шукати якийсь приклади
Дивно,що тут нема нікого
Фари геть різноі форми. Як на мене то це A6 універсал десь року до 2010.
А6 С6 Allroad (судячи з решітки). Твоя красивіша)
А6 С6 Allroad (судячи з решітки). Твоя красивіша)
Именно она!
Дякую Схоже вона Подивимось що скаже поліція
Дивно,що тут нема нікого
тому що дані не одразу синхронізуються, а раз на місяць. Камрад пише що зовсім недавно переоформили. Перевірте в листопаді, будуть. Це доречі може означати що криса в поліції злила свіжі дані по реєстрації, а не з відкритих баз взято.
Дивно,що тут нема нікого
тому що дані не одразу синхронізуються, а раз на місяць. Камрад пише що зовсім недавно переоформили. Перевірте в листопаді, будуть. Це доречі може означати що криса в поліції злила свіжі дані по реєстрації, а не з відкритих баз взято.
А який сенс робити двійника з іншої моделі?
Дивно,що тут нема нікого
А який сенс робити двійника з іншої моделі?
Припускаю що такої самої не змогли знайти. А тут - той же бренд, сарайчик.
двійник, що характерно, їхав по південному
А не перевіряли, може остання літера на двійнику не "М", а "Н" ?
А не перевіряли, може остання літера на двійнику не "М", а "Н" ?
форд мондео
І чим закінчилася історія?
І чим закінчилася історія?
після другого отриманого штрафу змінив номера звернення в поліцію написав. постанови скасували
після другого отриманого штрафу змінив номера
Цікаво , і що далі буде як що той теж іх змінить
після другого отриманого штрафу змінив номера
Цікаво , і що далі буде як що той теж іх змінить
Наразі історія продовження не отримала Це ж не клон, тож навряд так глибоко хтось слідкувати буде