покосив ~5 соток недорівняного газону (місцями ніж на 7,5 см висоти зрізав землю) хвилин за 25.
Крута швидкість. В мене шось і близько так не виходить. Треба тренуватись...
покосив ~5 соток недорівняного газону (місцями ніж на 7,5 см висоти зрізав землю) хвилин за 25.
не реальний результат. хіба що бігти за косаркою. я за 2.5 години скошую 10 соток. практично без зупинок.
в мене є порівняння як працюють макітовські інструменти і усілякі "китайці"
це просто небо і земля. там колосальний розрив.
Колосальний розрив? Небо та земля?...Звучить вражаюче..., а якщо предметно, на реальних прикладах порівняти, саме "акумуляторні інструменти макитівські та усіляких китайців" (що на одному й тому ж, китайському ж, конвейєрі зібрані ), то ніякого колосального розриву, навіть суттєвої різниці там не буде, бо нема звідки їй взятися.
Щодо досвіду "порівняння як працюють макітовські інструменти і усілякі" то потрібні конкретні приклади, бо інакше - виглядає якось зовсім непереконливо та несерьозно
Я, до прикладу, з власного досвіду, можу порівняти неакумуляторну електричну пилу Макіта з "усілякими китайцями"(включаючи акум. міні пилку прокрафт)...то можу сказати, що Макіта нічим видатним не відрізняється, більш того має певні хронічні болячки(пагано подає мастило на ланцюг+підтікає/утікає мастило з бачка), що не кожний "китаєць" має...то ж, про наявність колосального розриву, годі й казати.
Й чисто конкретно, про сабж, а саме про акумуляторну Макіту. У сусіда, є акумуляторна косарка Макіта...окрім того, що вона самохідна та має (майже на порядок) вартість сильно вищу за мою прокрафт, якихось значних/колосальних відмінностей я не бачу. В тої макіти 4 акума(2 на самохід+2 на косіння)...так от, заряду акумів вистачає на 20-25 хвилин косіння, власне стільки ж як й в мого прокрафта.
не реальний результат. хіба що бігти за косаркою. я за 2.5 години скошую 10 соток.практично без зупинок.
Думав, що Штіль в комплект всяку фігню кладе, щоб кращі ножі докупляти окремо. Але, ні. Після купівлі ножа-диска 250-32 циркулярного типу, виявив для себе, що трилопастний ніж з комплекту таки найкращий для трав вище пояса. Купівля циркулярного диску була помилкою.
Ти трохи не розібрався у темі...малось на увазі, не купити макіту, а "під макіту" - посадочне місце/сумісність акумів, для суттєво більшої кількості різних виробників(прокрафт/гранд/гроссер/стромо й дали за чималим списком)... Дійсно, наразі ця посадка є найбільш розповсюдженою/популярною, що дає значно більше можливостей для юзерів, у тому числі й по ціні...
Та він вже взяв Алко, довгого їй життя. Якщо модель з 2*18, то можна взяти 2 адаптери під бош і акумулятори від гроссера чи прокрафта. Тоді можна вдома розвивати лінійку інструмента під макіту. Якщо ж якщо Алко 36в, то майже тупик, можна під акум докупити пилку цепну, тример, повітродуйку, але то інший сегмент, не китайський економ.
брав саме на бошівській екосистемі - 2х18в.
не реальний результат. хіба що бігти за косаркою. я за 2.5 години скошую 10 соток. практично без зупинок.
бери 2х2 лагера і приїджай - будемо заміри проводити.
Колосальний розрив? Небо та земля?...Звучить вражаюче..., а якщо предметно, на реальних прикладах порівняти, саме "акумуляторні інструменти макитівські та усіляких китайців" (що на одному й тому ж, китайському ж, конвейєрі зібрані ), то ніякого колосального розриву, навіть суттєвої різниці там не буде, бо нема звідки їй взятися.
Щодо досвіду "порівняння як працюють макітовські інструменти і усілякі" то потрібні конкретні приклади, бо інакше - виглядає якось зовсім непереконливо та несерьозно
ну от я дороблював паркан. треба було просвердлити в бетоних стовпах отвори і до них металеві планки прикрутити. + треба було порізати дошки 25мм.
я працював епіцентрівським шуруповертом і такою ж болгаркою - обидва акум. друг привіз те саме макітівське. і ми вдвох працювали. там де я свердлив хвилин 5, він робив за 2. там де я різав дошку напружуючись - він лененько
я звернув на це увагу - став мінятись - думав може це просто в мере руки з дупи (трохи ж) - але теж став набагато швидше і легше все робити.
а ще на протязі будівництва з 2021 року були можливості потестувати професійні інструменти - і відмінність в них не тільки в кількості "мотогодин". тому я спокійно ставлюсь до китая і в мене його вистачає. але коли я розумію що чимось треба працювати багато - то все ж таки китай програє.
з.и. пила в мене електрична з леруа мерлен, а в сусіда навпроти штіль.
так там не те що небо і земля, а просто інший всесвіт. хоча характеристики по потужності і довжині ланцюга однакові.
але вона мені треба раз на рік на пів години. а він кожен рік по 10 кубів дуб/граб колоди пиляє на дрова.
ну от я дороблював паркан. треба було просвердлити в бетоних стовпах отвори і до них металеві планки прикрутити. + треба було порізати дошки 25мм.
я працював епіцентрівським шуруповертом і такою ж болгаркою - обидва акум. друг привіз те саме макітівське. і ми вдвох працювали. там де я свердлив хвилин 5, він робив за 2. там де я різав дошку напружуючись - він лененько
я звернув на це увагу - став мінятись - думав може це просто в мере руки з дупи (трохи ж) - але теж став набагато швидше і легше все робити.
а ще на протязі будівництва з 2021 року були можливості потестувати професійні інструменти - і відмінність в них не тільки в кількості "мотогодин". тому я спокійно ставлюсь до китая і в мене його вистачає. але коли я розумію що чимось треба працювати багато - то все ж таки китай програє.
так там не те що небо і земля, а просто інший всесвіт. хоча характеристики по потужності і довжині ланцюга однакові.
але вона мені треба раз на рік на пів години. а він кожен рік по 10 кубів дуб/граб колоди пиляє на дрова.
Ну, я (майже) згоден в усьому, але є одне жирне але! Ти ж сам пишеш,що порівнюєш "усілякий китай" з професійними інструменти та ще й преміум брендів...це якось не спортивно порівнювати такі дійсно різні категорії. Ми ж тут, суто про побутові дівайси, а оті всі макіти - злвсім інша історія)
у прокрафта є серія індастріал, для побутових задач хватає з головою