Приезжаешь, получаешь в полиции защиту. Карты новеньким не дают пока нет нового закона о продлении.
уже дают карты и новеньким, т.к. недавно начали выдавать тимчасовий захист уже сразу до марта 2025го.
А нам что делать есть инструкции?
Абітаклію (habitaclia.com) колись мені радили, теж норм на додачу до вже згаданих. Іноді трапляються об'єкти, яких на інших сайтах немає
Добавлю, что нужно смотреть на высоту над уровнем моря. Выше 400 метров это гарантирована постоянная высокая влажность со всеми вытекающими.
от не факт, думаю це тенеріфська особливість з вологістю. Був років 5 тому на острові, саме так і пам'ятаю - як тільки на Тейде починаєш підніматися, десь метрів 400-500 над рівнем моря і починалася сирість/тумани. Може ще десь на півночі пенінсули і є таке, але на більшості півдня-південного сходу матерікової частини все навпаки. Біля моря вологи у повітрі більше, причому як влітку, так і взимку. Якщо влітку на озбережжі ввечері +30, то це часто майже 100% вологість, 100 метрів пройшов і вже мокрий. А в гори 60-80 км від'їхав на висоту 800-900 м і там вже всього +25 та сухо. Спеку теж набагато легше переносити в горах, навіть коли під 40 це набагато краще, ніж +32..+33 біля моря. Взимку біля озбережжя часто як сонце сядає - все через годину вкривається шаром вологи, ось звідки сирість/пліснява про яку вище писали. Вище у горах це виражено набагато меншою мірою
Приезжаешь, получаешь в полиции защиту. Карты новеньким не дают пока нет нового закона о продлении.
уже дают карты и новеньким, т.к. недавно начали выдавать тимчасовий захист уже сразу до марта 2025го.
А нам что делать есть инструкции?
продление карт обычно за 2 месяца до даты финиша, и 3 месяца после. пока четких инструкций нет - как только будут, думаю, что по всем украинским чатикам разойдется моментально. думаю, что т.к. уже приняли продление до марта 25го года, то будет все как и с первым получением карты - просто заполните заявки и сдадите в полицию+фотки+пальцы, а потом заберете карточки.
Приехал в ваши края. Таксист говорит "не очкуй, устроиться":). Ща ухвачу велик и в глово...
Приехал в ваши края. Таксист говорит "не очкуй, устроиться":). Ща ухвачу велик и в глово...
Шось я не памятаю на Тенеріфе такої церкви На Саграду схожа
Нет. Тут так не получится. Сначала нужно оформить документы, открыть ФОП, получить все бумаги. И встать в очередь желающих работать в Глово.
с каждого велика по 10% в оркестр, а то колеса погнутся)) с приездом