-Виталя- 25.03.2025 10:05 пишет: Шановне панство. 3 квітня (якщо все ок) планую їхати на Краків.
гугл веде варшавською трасою з перетином в Устилузі. форум пише їхати львівською трасою і моніторити пункти.
їхати як форум пропонує?
Тут на форумі описують скільки часу на якому пункті стояти. А рахувати треба загальний час від Києва до Кракова. По львівській трасі однозначно швидше, ніж Варшавкою. До Краковець/Корчова також мінімальний час доїзду, порівняно з Устилугом. І з Корчової відразу потрапляєш на автобан де обмеження 140 км/год, але камер немає і це пряма і найкоротша дорога до Кракова. Через усі інші п/п - до них їхати довше, від них до автобану також нешвидко. І виходить що можеш на Краковці витратити на 1-2 години більше у черзі, але у підсумку дістанешся Кракова все одно швидше, ще й з меншими витратами палива. 3 квітня - четвер. Черг страшних не кордоні має бути (не вихідні, не напередодні свят, не шкільні канікули, не курортний сезон). Якщо виїхати з Києва о 5:00, то у 11:00-11:30 можна бути у Краковці. Пройти всі кордони - десь години 4 (це у середньому). У Польщі на годину раніше. Від Корчової до Кракова - години 3 їхати. Отже можеш бути на місці приблизно о 17:00-18:00 за місцевим часом.
Вейз (і гугл) мене минулого тижня на Франківськ вели через Чуднів-Люмбар, ніколи такого не бачив. Поїхав через Золочів і скоротив 30 хв від вейзівського маршруту.
До речі з приводу Краківця - колега нещодавно виїжджав через нього, то відразу заїхав на кпп, черги перед шлагбаумом не було. На Краків я б їхав туди і моніторив черги в чатах, про Краківець завжди пишуть.
Вейз... Гугл... Не вірю їм. Завжди прокладаю маршрут на компі з проміжними пунктами, заливаю в гаджет і тоді через проміжні пункти, не буде відхилень від маршруту. Вейз паралельно працює тільки на камери, затори та ін. проблеми.
Жэка 08.05.2025 05:00 пишет: Підкажіть, при поїздці на Краківець, як краще проходити Львів- крізь нього по ГУГЛу, з півдня по окружній, або північніше? Будній день в районі обіду
І я, і мої родичі та знайомі завжди іздять крізь Львів. Окружна Львова занадто довга і на ній також бувають тягнучки, отже часу витрачається більше.
Дякую, теж так подумав, бо останній раз, повертаючись додому, Вейз повів мене оминати Львів з півночі, то мені здавалося, що я втратив дуже багато часу
Жэка 08.05.2025 07:50 пишет: Дякую, теж так подумав, бо останній раз, повертаючись додому, Вейз повів мене оминати Львів з півночі, то мені здавалося, що я втратив дуже багато часу
Я вейзу взагалі не вірю по плануванню маршрутів. Він живе якимось соїм життям. Планую по ноуті з проміжними зупинками ч\з які за будь-яких варіантів повинен обов'язково проїхати. Заливаю в навігацію чи телефон. А вейз працює паралельно чисто по камерах швидкості та можливих об'їздах перешкод, аварій, корків.
harald67 08.05.2025 07:05 пишет: Окружна Львова занадто довга і на ній також бувають тягнучки, отже часу витрачається більше.
Один к одному с Будапештом. Там тоже Вэйз старается по объездной повести, которая аж по 3 полосы в каждую сторону. Но через город получается быстрей. Что уж за Львов тогда говорить?
parinte/ua 10.05.2025 15:20 пишет: Я вейзу взагалі не вірю по плануванню маршрутів. Він живе якимось соїм життям.
У меня с ним опыт 50/50. Иногда выручает, а иногда тупо прет туда, где проехать нельзя просто.
Жэка 08.05.2025 07:50 пишет: Дякую, теж так подумав, бо останній раз, повертаючись додому, Вейз повів мене оминати Львів з півночі, то мені здавалося, що я втратив дуже багато часу
Я вейзу взагалі не вірю по плануванню маршрутів. Він живе якимось соїм життям. Планую по ноуті з проміжними зупинками ч\з які за будь-яких варіантів повинен обов'язково проїхати. Заливаю в навігацію чи телефон. А вейз працює паралельно чисто по камерах швидкості та можливих об'їздах перешкод, аварій, корків.
В сусідній темі про ВЕЙЗ писав - вейз здурів, повів мене через Відень, Будапешт, Рівне, хоча маршрут планувався в об'їзд. Саме цікаве - вів не наскрізь через місто, а якимись околицями, передмістями, промзонами... Тьфу на той вейз!