Softkpk 10.10.2025 07:29 пишет: хтось недавно іздив у відпустку заброньованим? що там з нюансами по документах на кордоні? наказ про відпустку довідка щодо згоди керівника про виїзд ок5.ок7 резерв роздруківка
щось ше потрібно?
Були усі ці довідки (у довідці про згоду також описано, з якого року працюю і про посаду,,,). Також мед. страховка та зелена картка на авто.
Відпуску і довідку та резерв питали, перевіряли. Оті OK5 та ok7 не дивились.
(в тому році їздив у "відрядження")
Softkpk 13.10.2025 11:29 пишет:
а можно посилання де це все нормативно зазначено...чи краще в прикордонну службу подзвонити
На кордоні посилання одне: прикордонник сам вирішує, пускати чи ні. А осі ці папери допомагають йому прийняти рішення
Наприклад, в тому році: Прикордонник: "Повертайтесь до дому, у вас бронь закінчилась" і вказує мені на дату у довідці від мін, економіки (тоді ще все бумажне було) Я: Ні кажу, не закінчилась і вказую на дату в резерві. Усім з бронью продовжили на 3 місяці постановою каб. міну. Пр. : Я якою постановою? (посміхаючись) Я: Ща, знайду (достаю гугл...) Пр. : Проїджайте....
PS: Також через 2 км після кордону зупинили ще перевіряючи прикордонники і також перевіряли зелену картку.
Softkpk 10.10.2025 07:29 пишет: хтось недавно іздив у відпустку заброньованим? що там з нюансами по документах на кордоні? наказ про відпустку довідка щодо згоди керівника про виїзд ок5.ок7 резерв роздруківка
щось ше потрібно?
Роздруківка влітку нікого особливо не цікавила. Тільки живий додаток Резерв+
щось ше потрібно?
Роздруківка влітку нікого особливо не цікавила. Тільки живий додаток Резерв+
Кожен раз як їду, все по різному. Іноді роздруківку беруть. Іноді кажуть давай підгружай. Я на випадок відсутності інтернету, чи сбоя програми роздрукував і ношу з собою. Головне що вони перше питають - перший раз їдеш, чи ні. Якщо перший то довше перевіряють.