Всім привіт. Вперше буду їхати на авто саме через Польщу. Бачу в новинах мега черги на всіх кордонах. Який краще вибрати кордон, щоб дістатись до Кракова? Дивлюсь навіть через ужгород - словаччину- краків). Планую приїхати максимально рано до 5 ранку на кордон. Вони всі цілодобові? Дякую.
В цей час взагалі нікого не буде на кордоні крім прикордонників. Тому краще усього їхати прямо через Краковець/Корчова.
Всім привіт. Вперше буду їхати на авто саме через Польщу. Бачу в новинах мега черги на всіх кордонах. Який краще вибрати кордон, щоб дістатись до Кракова? Дивлюсь навіть через ужгород - словаччину- краків). Планую приїхати максимально рано до 5 ранку на кордон. Вони всі цілодобові? Дякую.
не дивлячись на те, що Нижанковичі один щ найменше загружених КПП, туди краще не їхати) Приїхала в 9.30) переді мною 4 авто. Запитала нашого чи швидко? На що він відповів: Не факт, поляки у нас тримають найдовше. Українську сторону пройшла швидко. Ви грузила всі речі у польських митників, оглянули і відправили на яму) мене і ще жінку з 3х місячною дитиною і старою бабкою. На ямі мене ковиряли близько двох годин)
Мда..про відпроавку на яму чув вже що є така забава в них. Особливо жінок відправляють чогось. Якщо до 5ти ранку можна спокійно проскочити, то це прекрасно. Дякую.
Мда..про відпроавку на яму чув вже що є така забава в них. Особливо жінок відправляють чогось. Якщо до 5ти ранку можна спокійно проскочити, то це прекрасно. Дякую.
Всіх переодично відправляють на яму. Або на сканер. Яма перериють всі речі і подвляться авто. Може ще собака побігати по авто. А сканер це: загнав авто на сканер і відійшов. Пару хвилин і можна їхати. Мені казали, що не тільки вони особисто обирають кого куда. А ще програма по якихось своїх алгаритмах обирає кого відправити на яму, а кого ні.
Всіх переодично відправляють на яму. Або на сканер. Яма перериють всі речі і подвляться авто. Може ще собака побігати по авто. А сканер це: загнав авто на сканер і відійшов. Пару хвилин і можна їхати. Мені казали, що не тільки вони особисто обирають кого куда. А ще програма по якихось своїх алгаритмах обирає кого відправити на яму, а кого ні.
Короче блок стіков як через молдову - румунію не провезеш) Зрозумів. дякую. П.С. дивлюсь по ТГ каналам то до 5 ранку дійсно малий потік авто на кордонах. краковець на 3 години 35 авто було..в інших місцях до 5-10
Короче блок стіков як через молдову - румунію не провезеш) Зрозумів. дякую. П.С. дивлюсь по ТГ каналам то до 5 ранку дійсно малий потік авто на кордонах. краковець на 3 години 35 авто було..в інших місцях до 5-10
Не вздумай везти. Поляки дуже перевіряють. Підгрузи що не можна везти краще, і не бери ні в коєму разі.
Не вздумай везти. Поляки дуже перевіряють. Підгрузи що не можна везти краще, і не бери ні в коєму разі.
+ Дякую.
Увидят на одну пачку больше - прошманают и на яму отправят. Меня на яму кинули за то, что имея все бумаги на кошку я не сказал вовремя что у меня животное. Хотя я ее паспорт в руках держал. Погранцу польскому оно не надо и не взял, а таможеннице наши передал внутри и она прицепилась когда начала осмотр.
О 5 ранку на Краковці 35 авто у бік Польші? Це мало Протягом червня двоє родичів їхали через Краковець за схемою: ночуємо у Львові, виїжджаємо о 5:00 і десь о 5:50 на Краковці. То одні просто відразу заїхали на п/п а інші 3 машини перед собою застали.