Все просто: є авто - має бути гараж/паркомісце , немає авто - на вибір громадянина Заколєбали вже засрані двори домів автівками
Краще, якщо вони будуть засрані гаражами?
Краще багатоярусні парковки і штрафи за паркування в дворах
Ага, як при совку, живеш на Оболоні, гараж на Видубічах, бо ближче не було де побудувати. Особливо зараз коли під человєйніки не те що гаражі, парковки віджимають.
А чого лише штрафи? Відразу розстрілювати треба
И полная безвозвратная конфискация средства парковочного преступления, а именно автомобиля .
І як буде дим, то напевне швидко поліція приїде.
В моему гаражному постiйно дим, тiльки не вiд барбекю а тому що збоченцi прямо перед гаражами смiття спалюють, пластик навiть. I пофiг на власне здоров'я, сусiдiв та екологiю. Так само як i полiцii, що приixала тiльки коли нещодавно колеса в автiвки заняли яка бiля гаражного автосервiсу була запаркована.
В моему гаражному постiйно дим, тiльки не вiд барбекю а тому що збоченцi прямо перед гаражами смiття спалюють, пластик навiть. I пофiг на власне здоров'я, сусiдiв та екологiю. Так само як i полiцii, що приixала тiльки коли нещодавно колеса в автiвки заняли яка бiля гаражного автосервiсу була запаркована.
Може у твоєму гбк і так, але якщо задимиться у урядовому кварталі (вулиця Дарвіна практично входить до нього) то думаю, поліція дуже швидко і рішуче зреагує.
И полная безвозвратная конфискация средства парковочного преступления, а именно автомобиля .
На упередження, спочатку конфіскація, а потім розбір а може у нього було де паркувати...
Може у твоєму гбк і так, але якщо задимиться у урядовому кварталі (вулиця Дарвіна практично входить до нього) то думаю, поліція дуже швидко і рішуче зреагує.
гараж на Дарвіна це як вілла в Боярці
...
Але ж цей невеличкий гбк на Дарвіна існує. Мабуть вілли у Боярці також є (оце на власні очі не бачив, на відміну від Дарвіна). Ще й внизу Лесі є масив гаражів (штук 20), за колишнім будинком подарунків. Років 50+ їм. Намагалися легалізуватися, може вже вирішили питання.
...
По меркам автоуа конечно сарай, но все же 680 000 $ )
По меркам автоуа конечно сарай, но все же 680 000 $ )
Гараж потрібен для того, що б у наших онуків теж були "діди в гаражах"
Не в місті, в селі... Плановалось саме як гараж... Навіть машина туди декілька разів заїзжала... Але зараз - майстерня. У спеку скоріш за все там можна будет посидіти типу як на веранді. Але зараз у селі будівницьтво повним ходом. На наступних вихідних спробую там мале ТО машині зробити (масло, фільтри поміняти).
тоді цю стружку краще не викидати, раптом мастило розіллється)
А в зимку просочену мастилом стружку використати у буржуйці для опалення того-ж самого гаражу
А зачем?:))) Если масло можно поменять на СТО, работа не так дорого стоит, а зимой сидеть в теплом доме, а не в обогретом маслом гараже
А зачем?:))) Если масло можно поменять на СТО, работа не так дорого стоит, а зимой сидеть в теплом доме, а не в обогретом маслом гараже
Ти ще в селі знайди хто тобі масло на сто замінить Хоча тут на периферії по більш-менш ходовим роботам з машинами можна розібратися і трохи дешевше, ніж в столиці. А ось, не дай боже, з автоматом що, то вже Біла Церква або Київ. З автоелектриками повний швах. З ключами.
Почему то я подозреваю, что наличие гаража мало из кого делает специалиста в автоматах, в автоэлектрике и так далее . Электрики это ваще отдельная категория работников СТО, они как айтишники, на своей волне часто
Нету в вас романтики....
Кстати, могу помесячно сдавать гараж на Полярной 19. Второй ряд от ворот. Кирпичный яма, погреб, свет. Помесячно, потому что будет продаваться.
до Сто треба їхати кудись, а так в гаражі або перед гаражем поміняв масла фільтра і добре, романтика а от на кшалт електрика Ви праві то ще треба знайти нормального і от да до нього можна поїхати хоч через весь Київ , якщо він толковий спец, наприклад по бусам Т5 знаю тільки одного толкового в Києві
до Сто треба їхати кудись, а так в гаражі або перед гаражем поміняв масла фільтра і добре, романтика а от на кшалт електрика Ви праві то ще треба знайти нормального і от да до нього можна поїхати хоч через весь Київ , якщо він толковий спец, наприклад по бусам Т5 знаю тільки одного толкового в Києві
Был в Германии в командировке как-то. В небольшом городке, правда со знаменитой фирмой. Жили в гостиничке непримечательной, но в обеспеченном районе с особняками. И там я увидел их гаражи. Они достаточно пожилого возраста, без автоматических ворот, как правило. И там две поразительных детали. Во-первых, хозяева уезжают на работу и оставляют ворота настежь открытыми, ну чтоб два раза не открывать/закрывать. Во-вторых, в этих гаражах вообще нет НИЧЕГО внутри. Даже элементарных полочек. Стены побеленные и пол.
Был в Германии в командировке как-то. В небольшом городке, правда со знаменитой фирмой. Жили в гостиничке непримечательной, но в обеспеченном районе с особняками. И там я увидел их гаражи. Они достаточно пожилого возраста, без автоматических ворот, как правило. И там две поразительных детали. Во-первых, хозяева уезжают на работу и оставляют ворота настежь открытыми, ну чтоб два раза не открывать/закрывать. Во-вторых, в этих гаражах вообще нет НИЧЕГО внутри. Даже элементарных полочек. Стены побеленные и пол.
здається це законодавчо заборонено у них, тримати щось у гаражі окрім авто, бо буде штраф сторінка