papazina 12.06.2025 18:16 пишет: Все просто: є авто - має бути гараж/паркомісце , немає авто - на вибір громадянина Заколєбали вже засрані двори домів автівками
Краще, якщо вони будуть засрані гаражами?
Краще багатоярусні парковки і штрафи за паркування в дворах
Ага, як при совку, живеш на Оболоні, гараж на Видубічах, бо ближче не було де побудувати. Особливо зараз коли під человєйніки не те що гаражі, парковки віджимають.
harald67 12.06.2025 15:44 пишет: І як буде дим, то напевне швидко поліція приїде.
В моему гаражному постiйно дим, тiльки не вiд барбекю а тому що збоченцi прямо перед гаражами смiття спалюють, пластик навiть. I пофiг на власне здоров'я, сусiдiв та екологiю. Так само як i полiцii, що приixала тiльки коли нещодавно колеса в автiвки заняли яка бiля гаражного автосервiсу була запаркована.
harald67 12.06.2025 15:44 пишет: І як буде дим, то напевне швидко поліція приїде.
В моему гаражному постiйно дим, тiльки не вiд барбекю а тому що збоченцi прямо перед гаражами смiття спалюють, пластик навiть. I пофiг на власне здоров'я, сусiдiв та екологiю. Так само як i полiцii, що приixала тiльки коли нещодавно колеса в автiвки заняли яка бiля гаражного автосервiсу була запаркована.
Може у твоєму гбк і так, але якщо задимиться у урядовому кварталі (вулиця Дарвіна практично входить до нього) то думаю, поліція дуже швидко і рішуче зреагує.
Може у твоєму гбк і так, але якщо задимиться у урядовому кварталі (вулиця Дарвіна практично входить до нього) то думаю, поліція дуже швидко і рішуче зреагує.
гараж на Дарвіна це як вілла в Боярці
Але ж цей невеличкий гбк на Дарвіна існує. Мабуть вілли у Боярці також є (оце на власні очі не бачив, на відміну від Дарвіна). Ще й внизу Лесі є масив гаражів (штук 20), за колишнім будинком подарунків. Років 50+ їм. Намагалися легалізуватися, може вже вирішили питання.
По меркам автоуа конечно сарай, но все же 680 000 $ )
По меркам автоуа конечно сарай, но все же 680 000 $ )
Не в місті, в селі... Плановалось саме як гараж... Навіть машина туди декілька разів заїзжала... Але зараз - майстерня. У спеку скоріш за все там можна будет посидіти типу як на веранді. Але зараз у селі будівницьтво повним ходом. На наступних вихідних спробую там мале ТО машині зробити (масло, фільтри поміняти).
Абрвалг 16.06.2025 17:02 пишет: А зачем?:))) Если масло можно поменять на СТО, работа не так дорого стоит, а зимой сидеть в теплом доме, а не в обогретом маслом гараже
Ти ще в селі знайди хто тобі масло на сто замінить Хоча тут на периферії по більш-менш ходовим роботам з машинами можна розібратися і трохи дешевше, ніж в столиці. А ось, не дай боже, з автоматом що, то вже Біла Церква або Київ. З автоелектриками повний швах. З ключами.
Почему то я подозреваю, что наличие гаража мало из кого делает специалиста в автоматах, в автоэлектрике и так далее . Электрики это ваще отдельная категория работников СТО, они как айтишники, на своей волне часто
Абрвалг 16.06.2025 17:02 пишет: А зачем?:))) Если масло можно поменять на СТО, работа не так дорого стоит, а зимой сидеть в теплом доме, а не в обогретом маслом гараже
до Сто треба їхати кудись, а так в гаражі або перед гаражем поміняв масла фільтра і добре, романтика а от на кшалт електрика Ви праві то ще треба знайти нормального і от да до нього можна поїхати хоч через весь Київ , якщо він толковий спец, наприклад по бусам Т5 знаю тільки одного толкового в Києві
до Сто треба їхати кудись, а так в гаражі або перед гаражем поміняв масла фільтра і добре, романтика а от на кшалт електрика Ви праві то ще треба знайти нормального і от да до нього можна поїхати хоч через весь Київ , якщо він толковий спец, наприклад по бусам Т5 знаю тільки одного толкового в Києві
Был в Германии в командировке как-то. В небольшом городке, правда со знаменитой фирмой. Жили в гостиничке непримечательной, но в обеспеченном районе с особняками. И там я увидел их гаражи. Они достаточно пожилого возраста, без автоматических ворот, как правило. И там две поразительных детали. Во-первых, хозяева уезжают на работу и оставляют ворота настежь открытыми, ну чтоб два раза не открывать/закрывать. Во-вторых, в этих гаражах вообще нет НИЧЕГО внутри. Даже элементарных полочек. Стены побеленные и пол.
Был в Германии в командировке как-то. В небольшом городке, правда со знаменитой фирмой. Жили в гостиничке непримечательной, но в обеспеченном районе с особняками. И там я увидел их гаражи. Они достаточно пожилого возраста, без автоматических ворот, как правило. И там две поразительных детали. Во-первых, хозяева уезжают на работу и оставляют ворота настежь открытыми, ну чтоб два раза не открывать/закрывать. Во-вторых, в этих гаражах вообще нет НИЧЕГО внутри. Даже элементарных полочек. Стены побеленные и пол.
здається це законодавчо заборонено у них, тримати щось у гаражі окрім авто, бо буде штраф сторінка