Який аератор треба поставити для зменшення витрати води на прийняття ванни?
А який смисл ставити аератор для набору води у ванну? Якщо людина хоче прийняти ванну то включає воду і чекає коли набереться необхідний рівень. Аератор тільки зробить те що прийдеться довше чекати? Це типу самому себе обдурити?
Омг. Здається, не всі розуміють сарказм (чи це пост-іронія) maksym. Я можу придумати ще багато подібних дурних запитань, типу: "А який потрібно аератор, щоб набрати басейн 25х50 м?" і т.п.
А який смисл ставити аератор для набору води у ванну? Якщо людина хоче прийняти ванну то включає воду і чекає коли набереться необхідний рівень. Аератор тільки зробить те що прийдеться довше чекати? Це типу самому себе обдурити?
Свідки секти економних аераторів так глибоко не копають. Написано - економія до 40% - це все.
Аератори - не економлять? Ви ще скажіть, що Земля - не плоска.
Омг. Здається, не всі розуміють сарказм (чи це пост-іронія) maksym. Я можу придумати ще багато подібних дурних запитань, типу: "А який потрібно аератор, щоб набрати басейн 25х50 м?" і т.п.
Дощ :-)
ось як виглядає споживання при опаленні електрообігірівачем
Це зрозуміло, а от майже 1000 кВт,коли мешканці 2 тижні "домому їздили" - це незрозуміло.
забули вимкнути електрообігрівач і поїхали на 2 тижні. це елементарно ось я забув закрити кран вранці і пішов на роботу, то до вечора вже 2 куби водички натекло, сам винний.
забули вимкнути електрообігрівач і поїхали на 2 тижні. це елементарно ось я забув закрити кран вранці і пішов на роботу, то до вечора вже 2 куби водички натекло, сам винний.
Тут електрообігрівач 2 тиждні точно не варіант, бо багато місяців було високе +- рівномірне споживання електрики.
забули вимкнути електрообігрівач і поїхали на 2 тижні. це елементарно
Тільки влітку та 4 місяці
Тільки влітку та 4 місяці
майнінг ферма це не така вже й дивина, у колеги на балконі стоїть
Старий холодильник комп кондер
И получается в день 20 квт. Вот думаю, это норм или много выходит?
С такими потребителями я бы сказал что могло быть и больше чем 20. Полотенчик какой мощности? Ну и какой расход воды - бойлер может и больше потянуть, если расходовать воду по максимуму, типа пока зубной щеткой во рту шуруешь, кран не закрываешь. Или ванну до краев каждый день для каждого члена семьи наполняешь.
у знакомого на стыке медь/люминь в стенке уходило почти 2 киловатта в час. Мешканцы не помичалы. пока дом не сгорел .
Ну-ну. Это ж какой мощности подключали нагрузку, что на соединении проводов целых 2 кВт рассеивалось?
Температуру холодной воду, входящей в бойлер, возьмем за 25 °С.
Колись спеціально заміряв, коли займався фотографією. Для проявлення плівок. З крану влітку текла вода 16-17 градусів.
Колись спеціально заміряв, коли займався фотографією. Для проявлення плівок. З крану влітку текла вода 16-17 градусів.
В Дніпрі (річка) влітку 22-24 град на піку. В Десні не знаю, але теж не 10. + насоси на перекачку додають градус-два. Але буває, що водопостачання зі свердловини, тоді температура стабільна зимою та влітку. Мої виміри - +5 зима, +25...28 літо (максимальна)
вставлю свої 5 копійок - зимні місяці в 3 кімнатній квартирі до 500 кВт.
Це холодильник, морозилка, електроплита, бойлер, ТВ, комп, кондиціонер. Стоїть 2 тарифний лічильник
Але, коли у лютому-березні 2022 не було вдома, і працювало холодильне обладнання та бойлер, мав 250...270 кВт змішаного використання світла.
Зараз кондиціонер, тобто тепловий насос до -25, щогодинно використовує від 12 до 80 Вт на підігрів компресора та піддону.
Змінив ТВ, старий Панасонік на новий Хайсенс, стало на 60 Кв менше щомісяця.
Старий холодильник комп кондер
А восені вони знову стали новими?
Оскар занесіть, прям король сорказму.) В осени вони стали менш працювати, бо температура зменшилась, далі логіку продовжувати чи своя є? Не дякуй.
В осени вони стали менш працювати, бо температура зменшилась,
У вересні споживання було таке ж,як в червні, а в жовтні майже в рази впало. Температура?
В осени вони стали менш працювати, бо температура зменшилась,
У вересні споживання було таке ж,як в червні, а в жовтні майже в рази впало. Температура?