Не підкажете? Кинути авто на кілька днів поки на операції буду.
Не підкажете? Кинути авто на кілька днів поки на операції буду.
мені, як аборигену цієї місцини, нічого не спадає на думку, окрім цього дому, що має підземний паркінг(заїзд з пров. Коломийського): https://maps.app.goo.gl/tFL1qcuq41D5VbTv9 сам не пробував, але думаю, можна домовитись з охороною та лишити на декілька днів. До речі, тепер не Ломоносова, Ю. Здановської
Трохи далі по вулиці зліва на перехресті з пров. Смольний є стоянка за парканом, якась місцева, може пустять. В іншу сторону навпроти новуса є платна парковка з будкою, що там з місцями я не знаю.
Трохи далі по вулиці зліва на перехресті з пров. Смольний є стоянка за парканом, якась місцева, може пустять. В іншу сторону навпроти новуса є платна парковка з будкою, що там з місцями я не знаю.
теж подумав про Смольний, як вариант, але ніколи не бачив там живого охоронця, можливо, вони тількі вночі там умовно охороняють Але перевірити можна...До новуса - якось далеченько пішки теліпати...
Дякую Буду по місцю дивитися. А хіба ту що на Смольному не знесли, там жде два будинки виросло? Чи їх не зачепило?
Дякую Буду по місцю дивитися. А хіба ту що на Смольному не знесли, там жде два будинки виросло? Чи їх не зачепило?
ті новобудови трохи далі, ближче до Здановської.
Може кому буде корисно. Без проблем домовився з охороною і паркував авто на території інституту. По грошам, за тиждень, спочатку дав 300,потім ще 200 докинув.
я хотів порадити спробувати спершу це, але подумав що ти це першим варіантом розглядав і тобі відмовили. Там на території багато місць де машина нікому заважати не буде, але є заклади куди принципово не пускають навіть за гроші.
я хотів порадити спробувати спершу це, але подумав що ти це першим варіантом розглядав і тобі відмовили...
+1...був впевнений, що це в першу чергу але добре, шо врешті зкористався