Шановне панство , порадьте затишне місце з чудовою природою , для зимового відпочинку сімейної пари "предпенсійного" віку . Мета - змінити обстановку і трохи підправити нервову систему . Бажано з харчуванням і різними корисними процедурами . Ну і адекватна вартість також бажана . Лижі і санчата не в пріоритеті . Звичайно що після новорічних свят , як ціни повернуться до повсякденних згідно сезону. Дякую за поради .
Подивіться в сторону селища Шаян. Є гарна вода і термали збоку. Потрібен транспорт
Подивіться в сторону селища Шаян. Є гарна вода і термали збоку. Потрібен транспорт
Дякую ! Чудовий варіант . От ще б конкретне місце в Шаяні хто порекомендував із власного досвіду .) З транспортом не проблема .
Я люблю Карпатію. Там в халаті можна ходити на процедури. Бювет свій. Харчування на території
Так, якщо "все включено"), то Карпатія без варіантів. Якщо трохи зекономити, то можу порекомендувати Аква Шаян, зовсім новий готель в самому центрі. Пристойні номери з міні-кухонькою за чудову ціну. На процедури можна ходити в ту ж Карпатію чи санаторій МВС. Якщо готувати ліньки, то суперсмачно в санаторії Вісак.
А на чому виходить зекономити ? Дивлюсь на вартість проживання +- одинаково з Карпатією . Номери у Акві , по фото , сучасніші . По процедурам зрозуміло , а з харчуванням в сусідньому комплексі як вирішується ?
Я люблю Карпатію. Там в халаті можна ходити на процедури. Бювет свій. Харчування на території
Якщо зупинитися на Карпатії , то бронювати проживання , а все інше по місцю чи є варіанти комплексу - проживання\харчування\процедури ?
А на чому виходить зекономити ? Дивлюсь на вартість проживання +- одинаково з Карпатією . Номери у Акві , по фото , сучасніші . По процедурам зрозуміло , а з харчуванням в сусідньому комплексі як вирішується ?
Економія на тому, що в Акві є міні-кухня. Я на сніданок нікуди не ходли, каву зварив в номері, ще щось підігрів, або там кашу яку чи яйце приготував та й економія. Гриби пару раз смажив на вечер щойно зібрані). Обід-вечеря восновному в Вісаку, просто приходиш і замовляєш з того що є на вибір, хоча можна й пакетом харчування там купити на весь термін. У Акві номери дійсно кращі і новіші чим в Карпатії, крі того вона в самому центрі, там все поруч і весь двіж). Карпатія має сенс якщо там і лікування і харчування брати, тоді звідти можна взагалі не вилазить) Якщо що, бував і там і там не раз.
Як на мене то Карпатія цікава комплексом. Якщо не потрібно лікування чи хочеться інше харчування можна дивитися інші варіанти, як писали вище
Дякую за поради по Карпатії та Акві . Якраз те що хотів , а тут ви прям в точку вказали направлення . Обидва варіанти підходять , буду ближче до дати моніторити що з вільними місцями , на тому й зупинюся . Графік у мене трохи "плаваючий" , то зможу бронювати тільки десь за тиждень до відпочинку . ПС. Років з 20+ назад був у тих місцях , правда влітку . Природа і атмосфера мене тоді просто вразила . Відчуття що час плине повільніше . Дякую що нагадали за таке чудове місце . Я якось за Шаян зовсім забув і до уваги не брав .