autoua
Autoua.netФорумАвтотури по Україні

траса Київ -Львів (4/4)

СуперСтар **
Киев
С нами с 01.02.2008

Re: траса Київ -Львів [Re: Леший]
      23 декабря 2024 в 16:11 Гілками

Леший 25.10.2024 00:34 пишет:

opexkiev 24.10.2024 09:38 пишет:

Леший 23.10.2024 23:08 пишет:

Житомир сейчас лучше проходить через город по прямой, выйдет быстрее и интереснее)

100500 світлофорів, перехресть і блокпостів?!

Ничего там такого, едешь тупо по главной и быстро пересекаешь Житомир. Разве что, если опасаетесь блокпостов
А так, как по мне, намного комфортнее по городу прокатиться, чем тянуться за фурой или рискованно всех обгонять с нарушением правил.
Проверено мной неоднократно по дороге от Киева к границе и назад.
Конечно же это все пока идет ремонт окружной.

Він там вже вічний. І ніякого ремонту вже років з 4 немає. кинули. Наскільки мені відомо, об'їздну з бетонки робили китайці. Але зелена влада почала вимагати дуже велику долю. Китайці послали і владу, і дорогу. Так що нормальної об'їздної там ще довго не буде. Таку версію чув. Хоча те, що ремонт не ведеться - постійно бачу сам.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
47 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 09.02.2004

Re: траса Київ -Львів [Re: Alex048]
      24 декабря 2024 в 11:09 Гілками

То як краще їхати? По окружній чи через Житомир?

V.I.P ***
31 год за рулем, Киев
С нами с 13.07.2005

Re: траса Київ -Львів [Re: Andrey-Mil]
      24 декабря 2024 в 15:20 Гілками

краще дотримуватись рекомендацій вейза, бо на окружній можуть траплятись пригоди які її блокують - можна встряти (одиного разу проскочили повз поліцію, що розставляла обмежувачі заїзду на окружну - довелося пізніше розвератись бо окружна виявилась заблокованою).
мені комфортніше по окружній. навіть коли тягнешся за фурами - відносно спокійний рівномірний рух, по місту купа світлофорів, зміна смуг руху, купа пішоходів.
можу помилятись, бо частіше: зранку біля 7 проїзжаю, ввечорі біля 21..

Супер писатель! ***
Киев
С нами с 24.05.2012

Re: траса Київ -Львів [Re: Alex048]
      1 декабря 2025 в 13:04 Гілками

Будьте уважними на знаках 90-70 перед пішоходними переходами.

прям масово зараз ловлять саме на цих ділянках. Раніше вони теж так робили, але окрім повороту в Березівці я таке бачив лише раз, хоча до війни їздив там регулярно раз на тиждень. Реально такої дічі, як за цю поїздку, ще ніколи не бачив, від Рівного до Житомира декілька патрульок стояли саме на переходах. При чому ховаються, як раніше лампові - за поворотами і в кущах. По дорозу у Львів бачив їх на протилежному боці за поворотом окружної Звягеля (біля Церзаніту), там мене і спіймали на зворотньому шляху, пуста траса, поле і пішохідний відразу за поворотом, ідеальне місце для поповнення бюджету. Користуються заблокованістю міток у вейзі.

Велкам в 2011-2013. Особливо цинічно сприймається такий спосіб поповнення бюджету на фоні недавніх корупційних подій.

Чекаю на коментаторів, які скидають до 70 швидкість на усіх тих трьох десятках пішохідних переходах від Рівного до Житомира за межами населених пунктів посеред полів

Змінено Wave (13:05 01/12/2025)

СуперСтар *
22 года за рулем, гарне деокуповане село недалеко від Києва
С нами с 05.12.2012

Re: траса Київ -Львів [Re: Wave]
      1 декабря 2025 в 13:51 Гілками

Wave 01.12.2025 13:04 пишет:

Будьте уважними на знаках 90-70 перед пішоходними переходами.

Чекаю на коментаторів, які скидають до 70 швидкість на усіх тих трьох десятках пішохідних переходах від Рівного до Житомира за межами населених пунктів посеред полів

а навіщо скидати до 70 при знаку 70? достатньо до 90.
я звісно не за копів в кущах, але трохи дивно читати обурення що штрафують за порушення правил, так наче хтось змушував порушити, а потім за цей примус штрафує

Супер писатель! ***
Киев
С нами с 24.05.2012

Re: траса Київ -Львів [Re: Скаут]
      1 декабря 2025 в 14:27 Гілками

Скаут 01.12.2025 13:51 пишет:

я звісно не за копів в кущах, але трохи дивно читати обурення що штрафують за порушення правил, так наче хтось змушував порушити, а потім за цей примус штрафує

А Ви там часто їздите? Бо розташування тих знаків саме так і вигляда - як примус до порушень. Як мінімум щоб скинути - треба прям нормально вигальмовуватися, бо 90-70 стоять поруч. І робити це на певних ділянках декілька разів за 5 км. Деякі можна просто не помітити. Є велика різниця у штрафі за швидкість в білому населеному пункті, коли у водія є достатньо часу для зниженні швидкості і мало шансів не помітити населений пункт, і за знак 70 у чистому полі, деможна їхати 130.
Це як зараз у Варшавському заборонили парковку там, де раніше всі паркувались і виписують штрафи усім підряд, щоб паркувалися за гроші на парковці ретровіля. Трохи дивно бачити обурення, ніхто ж не змушував порушувати.
Реально треба пояснювати різницю між захистом правопорядку і наповненням бюджету в роботі поліції?

СуперСтар *
22 года за рулем, гарне деокуповане село недалеко від Києва
С нами с 05.12.2012

Re: траса Київ -Львів [Re: Wave]
      1 декабря 2025 в 15:57 Гілками

Wave 01.12.2025 14:27 пишет:

Скаут 01.12.2025 13:51 пишет:

А Ви там часто їздите? Бо розташування тих знаків саме так і вигляда - як примус до порушень. Як мінімум щоб скинути - треба прям нормально вигальмовуватися, бо 90-70 стоять поруч. І робити це на певних ділянках декілька разів за 5 км. Деякі можна просто не помітити. Є велика різниця у штрафі за швидкість в білому населеному пункті, коли у водія є достатньо часу для зниженні швидкості і мало шансів не помітити населений пункт, і за знак 70 у чистому полі, деможна їхати 130.
Це як зараз у Варшавському заборонили парковку там, де раніше всі паркувались і виписують штрафи усім підряд, щоб паркувалися за гроші на парковці ретровіля. Трохи дивно бачити обурення, ніхто ж не змушував порушувати.
Реально треба пояснювати різницю між захистом правопорядку і наповненням бюджету в роботі поліції?

мінімум кілька разів на рік їжджу там.
зазвичай народ блимає і я блимаю, якщо ж попався, то платиш же в бюджет, який зараз на ЗСУ, тому я зараз не обурююсь штрафам, після війни буду обурюватися, якщо доживу.

Autoua.netФорумАвтотури по Україні
Додаткова інформація
0 користувачів і 72 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 13024

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія