Житомир сейчас лучше проходить через город по прямой, выйдет быстрее и интереснее)
100500 світлофорів, перехресть і блокпостів?!
Ничего там такого, едешь тупо по главной и быстро пересекаешь Житомир. Разве что, если опасаетесь блокпостов А так, как по мне, намного комфортнее по городу прокатиться, чем тянуться за фурой или рискованно всех обгонять с нарушением правил. Проверено мной неоднократно по дороге от Киева к границе и назад. Конечно же это все пока идет ремонт окружной.
Він там вже вічний. І ніякого ремонту вже років з 4 немає. кинули. Наскільки мені відомо, об'їздну з бетонки робили китайці. Але зелена влада почала вимагати дуже велику долю. Китайці послали і владу, і дорогу. Так що нормальної об'їздної там ще довго не буде. Таку версію чув. Хоча те, що ремонт не ведеться - постійно бачу сам.
То як краще їхати? По окружній чи через Житомир?
краще дотримуватись рекомендацій вейза, бо на окружній можуть траплятись пригоди які її блокують - можна встряти (одиного разу проскочили повз поліцію, що розставляла обмежувачі заїзду на окружну - довелося пізніше розвератись бо окружна виявилась заблокованою). мені комфортніше по окружній. навіть коли тягнешся за фурами - відносно спокійний рівномірний рух, по місту купа світлофорів, зміна смуг руху, купа пішоходів. можу помилятись, бо частіше: зранку біля 7 проїзжаю, ввечорі біля 21..
Будьте уважними на знаках 90-70 перед пішоходними переходами.
прям масово зараз ловлять саме на цих ділянках. Раніше вони теж так робили, але окрім повороту в Березівці я таке бачив лише раз, хоча до війни їздив там регулярно раз на тиждень. Реально такої дічі, як за цю поїздку, ще ніколи не бачив, від Рівного до Житомира декілька патрульок стояли саме на переходах. При чому ховаються, як раніше лампові - за поворотами і в кущах. По дорозу у Львів бачив їх на протилежному боці за поворотом окружної Звягеля (біля Церзаніту), там мене і спіймали на зворотньому шляху, пуста траса, поле і пішохідний відразу за поворотом, ідеальне місце для поповнення бюджету. Користуються заблокованістю міток у вейзі.
Велкам в 2011-2013. Особливо цинічно сприймається такий спосіб поповнення бюджету на фоні недавніх корупційних подій.
Чекаю на коментаторів, які скидають до 70 швидкість на усіх тих трьох десятках пішохідних переходах від Рівного до Житомира за межами населених пунктів посеред полів
Будьте уважними на знаках 90-70 перед пішоходними переходами.
Чекаю на коментаторів, які скидають до 70 швидкість на усіх тих трьох десятках пішохідних переходах від Рівного до Житомира за межами населених пунктів посеред полів
а навіщо скидати до 70 при знаку 70? достатньо до 90. я звісно не за копів в кущах, але трохи дивно читати обурення що штрафують за порушення правил, так наче хтось змушував порушити, а потім за цей примус штрафує
я звісно не за копів в кущах, але трохи дивно читати обурення що штрафують за порушення правил, так наче хтось змушував порушити, а потім за цей примус штрафує
А Ви там часто їздите? Бо розташування тих знаків саме так і вигляда - як примус до порушень. Як мінімум щоб скинути - треба прям нормально вигальмовуватися, бо 90-70 стоять поруч. І робити це на певних ділянках декілька разів за 5 км. Деякі можна просто не помітити. Є велика різниця у штрафі за швидкість в білому населеному пункті, коли у водія є достатньо часу для зниженні швидкості і мало шансів не помітити населений пункт, і за знак 70 у чистому полі, деможна їхати 130. Це як зараз у Варшавському заборонили парковку там, де раніше всі паркувались і виписують штрафи усім підряд, щоб паркувалися за гроші на парковці ретровіля. Трохи дивно бачити обурення, ніхто ж не змушував порушувати. Реально треба пояснювати різницю між захистом правопорядку і наповненням бюджету в роботі поліції?
я звісно не за копів в кущах, але трохи дивно читати обурення що штрафують за порушення правил, так наче хтось змушував порушити, а потім за цей примус штрафує
А Ви там часто їздите? Бо розташування тих знаків саме так і вигляда - як примус до порушень. Як мінімум щоб скинути - треба прям нормально вигальмовуватися, бо 90-70 стоять поруч. І робити це на певних ділянках декілька разів за 5 км. Деякі можна просто не помітити. Є велика різниця у штрафі за швидкість в білому населеному пункті, коли у водія є достатньо часу для зниженні швидкості і мало шансів не помітити населений пункт, і за знак 70 у чистому полі, деможна їхати 130. Це як зараз у Варшавському заборонили парковку там, де раніше всі паркувались і виписують штрафи усім підряд, щоб паркувалися за гроші на парковці ретровіля. Трохи дивно бачити обурення, ніхто ж не змушував порушувати. Реально треба пояснювати різницю між захистом правопорядку і наповненням бюджету в роботі поліції?
мінімум кілька разів на рік їжджу там. зазвичай народ блимає і я блимаю, якщо ж попався, то платиш же в бюджет, який зараз на ЗСУ, тому я зараз не обурююсь штрафам, після війни буду обурюватися, якщо доживу.