Тобто задача все-таки є негласна написати потім знову які хренові у Львові дороги))) Бо таки незрозуміла така категоричність відносно окружної...
А хіба добрі? Яма на ямі.Як у місті так на трасі.
Але зараз усі дороги такі стали. Їхати можна лише вдень по світлому або великими колесами. Ще можна ха принципом- більше швидкість - менше ям...
Коростишев вже сказали - там жах. Слалом на швидкості 10 км на годину від краю до краю бо асфальт зліз майже увесь. Це одразу за поворотом і до спуску униз. Від Києва до Житомира треба бути дуже уважним усюди. Права полоса майже на вся побита. У лівій менше але нежданчики трапляються. Після Житомира краще але також не розслаблятися.
Львів - нічого на краще не побачив. Окружна для мене за кілька разів негативу випала з розгляду. Через місто хоч і трясе але швидше за окружну. Липинського тягнучка сильна була, Єрошенко не так вже й страшно. Але ж потім все одно Тунельна та Вінницька побиті. Дивує як місцеві по тим ямам літають....
А хіба добрі?
Та не добрі. Просто незрозуміло для чого це садо-мазо кожен раз пертись через місто, якщо можна по окружній рівно на 10-15 хв. довше... п.с. Таки не на 10-15. В час-пік як-от зараз - через місто 43 хв. По окружній 1 год 20
Ну шо я можу сказати. Краще найближчим часом не буде. Масштаб дорожньої катастрофи такий, що це за весняний період не підлатається. Об'єктивно треба нормально-профільні колеса і підвіску в сторону комфорту... 124-й Мерседес вернись називається... Або Октавія на ППД + 195/65
Так і є Але ж я без наїзда - чисто констактую дійсність... Хоча наразі УСІ дороги вже не дороги, а "целина"
Зи. Так старі мерси дуже комфортні були підвіскою ..
Вчора попався пост у фб з окружної Коростишева - ремонтують, причому на фото клали асфальт смугою а не кізяками по ямках.
Вчора попався пост у фб з окружної Коростишева - ремонтують, причому на фото клали асфальт смугою а не кізяками по ямках.
может быть я проехал там 1 марта - ремонтов небыло
может быть я проехал там 1 марта - ремонтов небыло
Я їхав 2-го березня, вже ремонтували.
По напрямку з Києва - саме той шматок вже повністю поремонтований, ремонти йдуть вже далі.
Взагалі, поначитавшись, яка [*****] з дорогами, очікував значно гіршого стану, ніж виявилось по факту. По світлому можна їздити, не сильно переживаючи. В лівій полосі можна тримати 130 без проблем, все можна об'їхати, і навіть якщо яму прозівав - не катастрофа, майже всі в верхньому шарі, а не ярок на півметра глибиною з гострими краями, як регулярно бувало 10-15 років тому.
На Львів уже можно на кросовері вдень?
На Львів уже можно на кросовері вдень?
До самого Львова не їздив, звертав біля Дубна на Кременець-Тернопіль (на якій теж все нормально), але так, по світлому взагалі без проблем, і навіть закладати додатковий час на гірший стан доріг особливо не треба.
Єдине місце - об'їзна Житомира, там де "тимчасовий" об'їзд недобудованого мосту, чи що - він в достатньо поганому стані, так що деякі люди хочуть об'їжджати ями по зустрічній, і коли багато машин їде, то може збиратись невеликий затор.