Шо там може стати поганого в квартирі тим голим стінам і вікнам?
Невже не зрозуміло що мав на увазі Нафаня? Ну трошки загубив кому. Опалення є? Якщо немає (мається на увазі опалення), то ремонту може стати погано.
кома дійсно має значення
«Стратити не можна помилувати»
У родичів аналогічна ситуація, тільки не можуть отримати ключі і на ремонт зайти, бо забудовник обдзвонив інвесторів, і з дома лише 1/10 сказали, що хочуть брати ключі. Сподіваються, що весною забудовник проявить рішучість, інакше це може тягнутись роками.
А що це за прикол такий? Яка ціль отих 9, що не хочуть брати ключі? І цей один з десяти також не може отримати ключі без згоди інших чи що?
Багато хто інвестував для продажу, зараз я так розумію, покупців не так щоб черга стоїть. Плюс частина виїхала, от і не поспішають. Може ще через зиму - взяв ключі, сплачуй опалення.
Сподіваються, що весною ключі дадуть.
через зиму - взяв ключі, сплачуй опалення.
Теж так думаю. Та й решта комунальних платежів теж не дуже маленька. Плюс продаж до оформлення права власності і після суттєво розрізняється по податках.
Багато хто інвестував для продажу, зараз я так розумію, покупців не так щоб черга стоїть. Плюс частина виїхала, от і не поспішають. Може ще через зиму - взяв ключі, сплачуй опалення.
Сподіваються, що весною ключі дадуть.
я сомневаюсь, что в сданном доме , вот который сдался пару месяцев как, есть отопление...Не, может и есть, всяко бывает.
Но если квартиру продавать, то по переусупке и понятно, что тянуть время и не получать право собственности ибо налоги.