основное слово "моно". банкоматов то своих нима))) остается касса магазина
На час війни у Привата максимальна комісія на операції 50 грн. Хоч 100 тис. перераховуй, але комісія все рівно буде 50 грн
Та ні, беруть 0.2% при продажі валюти, беруть все інше згідно тарифного плану. І ще й збільшили абонплату.
комісія береться при зарахування на "карту для виплат".
Угу.
ну це все одне дешевше ніж мегаонанізм. коли мб був фікс, а курс 37,2-37,5 - витрати виходили 2,5-3%.
без ризиків і муток-круток. і обмеження в 100кілогривень на день для неолігархічних фопів абсолютне адекватне.
Найцікавіше тут, шо навіть європейська податкова бюрократія не заперечує надходження на європейський рахунок українського фопа вважати доходами українського фопа, оподатковувати в Україні і не оподатковувати в Європі.
не лише європейська до цього дурноватого розяснення ми успішно декілька років юзали таку опцію з надходженням коштів на американський рахунок фізика і декларуванням їх тут як фопа
Знімаю готівку періодично на касах АТБ без комісії.
а я все думаю:хто ці люди, які не знають про банкомати та затримують чергу? Нарешті загадку розгадано!
В банкоматах якихось теж є можливість знімати кошти. Але навіщо мені йти до якихось банкоматів коли все одно треба в якийсь магазин сходити за хлібом?