Д-клас саморобний і заводський з недорогих це альтернативна для меломана, щоб отримати пристойну звук за ціну до \000 у.о., замість до 2500 у..о.
А тот усилитель Юрия Игнатьева это готовое изделие с гарантией?
як захочеш, я домовивсь за готовий дехто бере тільки плати гарантія, ну попалась партія бракованих БЖ, замінив говори, домовляйся але там вже є нові версії гарно проконсультує або Сам Юра або Артур (Тібетський Ламер, розбирається пристойно в цьому)
Гарна на вигляд, чи збалансована?) Чи звук? Бо я коли ще не розбирався, слухав маранц nd8006 з дорогими фокалами в салоні, звук не сподобався зовсім, і всі форуми доказували що має грати. А потім якось прослухав колонки мрії з набором ротелів, а їм це протипоказано, сетап грав як блютуз колонка)))) і я згадав за цей маранц)))) Неїай у всіх дома буде грати краще чим в салоні)))
alexkit 09.01.2025 10:39 пишет: Гарна на вигляд, чи збалансована?) Чи звук? Бо я коли ще не розбирався, слухав маранц nd8006 з дорогими фокалами в салоні, звук не сподобався зовсім, і всі форуми доказували що має грати. А потім якось прослухав колонки мрії з набором ротелів, а їм це протипоказано, сетап грав як блютуз колонка)))) і я згадав за цей маранц)))) Неїай у всіх дома буде грати краще чим в салоні)))
Про мережеві плеєри Маранц нічого не скажу бо ніколи їх не чув. Але аудіотехніка Маранц якісний звук видає лише моделями, у яких назва складається з двох цифр, а не чотирьох, або взагалі без цифр.
alexkit 09.01.2025 10:39 пишет: Гарна на вигляд, чи збалансована?) Чи звук? Бо я коли ще не розбирався, слухав маранц nd8006 з дорогими фокалами в салоні, звук не сподобався зовсім, і всі форуми доказували що має грати. А потім якось прослухав колонки мрії з набором ротелів, а їм це протипоказано, сетап грав як блютуз колонка)))) і я згадав за цей маранц)))) Неїай у всіх дома буде грати краще чим в салоні)))