Доброго вечора! Питання щодо продажу квартири (м. Бровари): 1) є плюс-мінус знайомий місцевий брокер; пропонує, що він сам буде займатися рекламою, показами (ключі йому залишив) та ін. Мені зручно, не треба туди їздити на покази. Без ексклюзиву. Питання - чи треба ще самому щось десь розміщувати? Які на сьогодні тенденції в цій сфері? 2) по словам брокера, зараз багато продається квартир по програмі є-оселя (причому трохи дорожче чим за готівкові уо). Я в принципі не проти безготівкову гривню на карту, але зі зняттям потім? Чи хтось продавав квартири по є- оселя може? Про обмеження зняття в 400 тис грн я знаю. Чи є якісь банки, щоб зняти гроші без комісії? Можливо ще якісь камні підводні? Дякую заздалегідь за поради
THOR 24.02.2024 16:14 пишет: Уточню питання: де ще можна розмістити оголошення про продаж б\в квартири, окрім розміщених у: олх дом.ріа лун
Чи цього достатньо в принципі
Достатньо. Є сайти агрегатори типу Bird, які розмістять у себе посилання на ваші об´яви. А ще є непорядні брокери, яки скопіюють вашу обʼяву і виставлять вже від себе на інших, та і цих самих ресурсах. При цьому вашу об´яву буде знайти набагато складніше за їхні.
THOR 24.02.2024 16:14 пишет: Уточню питання: де ще можна розмістити оголошення про продаж б\в квартири, окрім розміщених у: олх дом.ріа лун
Достатньо. Є сайти агрегатори типу Bird, які розмістять у себе посилання на ваші об´яви. А ще є непорядні брокери, яки скопіюють вашу обʼяву і виставлять вже від себе на інших, та і цих самих ресурсах. При цьому вашу об´яву буде знайти набагато складніше за їхні.
Телефон власника "водяними знаками" на всіх фотках
Телефон власника "водяними знаками" на всіх фотках
Звісно брокери це зло. Але коли продаєш або здаєш квартиру/будинок від них набагато менше шкоди, аніж коли купуєш/орендуєш. Вони ж поширюють інформацію про твій обʼєкт. А вже обійти їх то проблема покупця. Головне щоб потенційний покупець дізнався про квартиру.