Для продажу потрібно брати дозвіл на реалізацію, чи просто вже переоформлювати на нового власника?
Для продажу потрібно брати дозвіл на реалізацію, чи просто вже переоформлювати на нового власника?
Спочатку здати на відстріл на сімї Хохлових Зброя +3 набої (сертифікат) Потім з довідкою про відстріл та покупцем на Єреванську
Спочатку здати на відстріл на сімї Хохлових Зброя +3 набої (сертифікат)
Зараз не тільки відстріл,а ще й фотографують
малоймовірно, що у цивільної людини є бойовий короткоствол.
Навпаки, нині це дуже ймовірно. З фронту везуть зброї дуже багато, набагато більше ніж раніше із зони АТО возили. Тому вірогідність того, що в тебе ціляться саме з бойового пістолета, дуже велика.
З легальними патронами - не краще за стартовий по виду та флобер по эфективносты.
Ну, якщо агрегат легальний,то просто так ніхто патрони перевіряти не буде. Тільки у разі застосування і якщо нападнку наніс проникаюче. А якщо резиностріл нелегальний, то яка вже різниця легальні патрони чи більш потужні, якщо впіймають то вже кримінал. Ну і при стрільбі впритул таки пофіг, легальний патрон не гірше за бойовий спрацює. А вигляд... Якщо це ПМ-Р або Форт-Р, то відрізнити його від бойового не розглядаючи складно.
Доречі, буду продавати свій ПМ-Р 62 чи 63року. Номери усі співпадають, настріл +- 100-150шт. Під дозвіл, зрозуміло що.
у Мочанова ще кольт наградний є
У него два. Глок и Зиг Зауэр вроде. Один от Полторака, второй от Порошенко. Которого он потом поливал говном, и даже орден Богдана Хмельницкого вернул. Правда, пистолет почему-то не вернул.
Странная он личность конечно. У меня знакомый такой был. Собирал всякие удостоверения от "международных полицейских ассоциация" и т.д.
У Мочанова то же самое. Обвешен брелками от морских котиков, жетонами от спецназа, все футболки подаренные лично великими футболистами, бейсболки от летчиков и т.д. Практические каждый пост на ФБ изобилует типа "встречались вчера, Был Мазай, комбриг 21-й, Лешка, с которым с ДАПа дружим, Вася Топор..." и т.д. Не расскажет и не затегнет кого-то - спать не будет. Вот мол какой я, какие у меня кореша. Ну а попробовать с ним поспорить вообще бесполезно. Сразу ебуки летят.
Доречі, буду продавати свій ПМ-Р 62 чи 63року. Номери усі співпадають, настріл +- 100-150шт. Під дозвіл, зрозуміло що.
А порадьте сайти, окрім reibert де можна спробувати продати травмат.
У него два. Глок и Зиг Зауэр вроде. Один от Полторака, второй от Порошенко. Которого он потом поливал говном, и даже орден Богдана Хмельницкого вернул. Правда, пистолет почему-то не вернул.
Странная он личность конечно. У меня знакомый такой был. Собирал всякие удостоверения от "международных полицейских ассоциация" и т.д.
У Мочанова то же самое. Обвешен брелками от морских котиков, жетонами от спецназа, все футболки подаренные лично великими футболистами, бейсболки от летчиков и т.д. Практические каждый пост на ФБ изобилует типа "встречались вчера, Был Мазай, комбриг 21-й, Лешка, с которым с ДАПа дружим, Вася Топор..." и т.д. Не расскажет и не затегнет кого-то - спать не будет. Вот мол какой я, какие у меня кореша. Ну а попробовать с ним поспорить вообще бесполезно. Сразу ебуки летят.
Офф-топ. Згоден. Лайно людина. Рідкістне лайно.
Підкажіть, а графік роботи на Єреванській 18а зараз такий? Години роботи Понеділок- Вихідний день Вівторок -14:00 — 18:00 Середа- Вихідний день Четвер- 18:00 — 20:00 П'ятниця- Вихідний день Субота -10:00 — 13:00 Неділя - Вихідний день