Так розмова ж почалася з Альфи 159 з турбодизелем 1.9. Авто із посередньою динамікою і керованістю, але яскравою зовнішністю і яскравим і просторим салоном.
Я в 13-му році хотів купити собі 159 Альфу. Там абсолютно не просторий салон. Дуже гарний був, але просторий? Ні У мене і в Леоні, і у ВРХ салон більший.
холостяку просторий салон не потрібен)
О, до речі шк Пальцвагкен Еос існує
Я в 13-му році хотів купити собі 159 Альфу. Там абсолютно не просторий салон. Дуже гарний був, але просторий? Ні У мене і в Леоні, і у ВРХ салон більший.
Авжеж. І я не купив тоді 159-у не тому, що там салон маленький, а тому, що не встигла попастись на ринку нормальна до того, як попався класний варіант з WRX.
Сіроко
Сіроко
Сірокко вище бюджету. Доречі, Вадим Автопідбір ( зараз вже вони якось перейменувались) пару місяців тому афігенний продавав здається за щось біля 15.
Авжеж. І я не купив тоді 159-у не тому, що там салон маленький, а тому, що не встигла попастись на ринку нормальна до того, як попався класний варіант з WRX.
О, живий врикс знайти важче навіть ніж Альфу) Імпрези, правда не врикс, бо в шукаючого переляки стосовно них, першими дивились - більшість 1,5 на ринку, пару було норм Покемонів з рідними ковшами, два літри (як в мене була), але поки що лише в списку.
О, живий врикс знайти важче навіть ніж Альфу) Імпрези, правда не врикс, бо в шукаючого переляки стосовно них, першими дивились - більшість 1,5 на ринку, пару було норм Покемонів з рідними ковшами, два літри (як в мене була), але поки що лише в списку.
За десять-то тисяч дійсно непросто знайти живий врикс. Я купляв трирічний за 25 у 2013-му і продав за 12 у 19-му. Пролистав авторіа — за 25-30 тисяч є варіанти WRX на перегляд. І Альфи мабуть теж можна знайти цілком прийстойні за 25. Правда, це буде Джулія, а не 159. Правда, це не занадто релевантно для людини, у якої бюджет десятка
О, живий врикс знайти важче навіть ніж Альфу) І Альфи мабуть теж можна знайти цілком прийстойні за 25. Правда, це буде Джулія, а не 159. Правда, це не занадто релевантно для людини, у якої бюджет десятка
За 25 можно взять супер бимбу Brera Italia Independent она одна в Украине
Подивився він на Генезис - не те йому Альфи - трупи, шукає все ж таки Гольфа
как насчет октавии 1.8 под чип?
Подивився він на Генезис - не те йому
Чудово його розумію, воно тільки зовні норм виглядає. А так — здоровенна важка корова з купою глянцевого пластику всередині
Сцірок у відкритого перекупа як раз сьогодні виліз, хай зїздить гляне, може зайде https://t.me/avp_hub/2374
Сцірок у відкритого перекупа як раз сьогодні виліз, хай зїздить гляне, може зайде https://t.me/avp_hub/2374
Наліплено всякого, капєц)) Якщо живий - цікавий варіант
с220 с320 4matic
Ну якщо гольф рахувати "яскравим" авто то це вже повна "безнадёга"
Ну якщо гольф рахувати "яскравим" авто то це вже повна "безнадёга"
Фломастєри... Комусь і Лінкольни подобаються) А ще ж за 10 є Ауді А5. Переважно всраті за таку ціну, але можна розглянути не на варіаторі