Маю трохи трофеїв, хотіла б їх використати для розіграшів за донат, але просто на гільзи мало хто поведеться, я думаю.
Шукаю токаря(?), який зможе недорого зробити з них рюмки, а в ідеалі ще й гравіювати щоб міг. В ідеальному ідеалі він в гаражах на Виноградарі, але точно правий берег.
Також може є ще якісь цікаві подєлки, які недорого виготовити. Маю пластикові тубуси різні, з них щось роблять популярне? Основне - щоб був попит, і за можливість виграшу донатили.
Якщо гугль не бреше, то основа для запонки від 25 до 60 грн/пара. Відпиляти донце і клей нормальний (який не знаю). І на сувеніри, за кордон, підживлювати збори і донати для нас.
Ну на станке будет красиво, но в цене хэндмэйд. Ножовка, болгарка, потом напильниками обработать края.
Були такі, навіть багато. Викинув. Метал не для цього (причому на стінках сліди горілого пороху, горілий капсуль. Все це нічим не вимиєш)... Да і бухать з них виявилося просто не приємно. Хто в темі війни, можливо зрозуміє... Заслужили ми кращих стопок
Маю трохи трофеїв
А якого діаметра гільзи?
Ювелірка як на мене заскладно. Мені потрібно щось попсове, щоб швидко генерувало багато заявок-донатів, а не чекало свого покупця:)
Написав в ПМ.
чув, що тубуси розмальовують "під хохлому" - жартую власне теми можуть бути різними - потім туди пляшечку "горюче-смазочного", казали користується попитом великим попитом користуються гільзи від снарядів для гармат, але їх "дньом с огньом" по відомим причинам. якщо в тебе є - вважай джек-пот
Маю пластикові тубуси різні, з них щось роблять популярне?
Як би так, але хто візьметься не скажу. Нам просто передавали хлопці і ми відвозили на розпис.