В мене за 350тис км які проїхав, труханило двигун один тільки раз, це була Чері і після Кло. На Аміке разів з 4-5 заправляв вже в цьому році, жодних зауважень. Напевно як попаде.
Останній рік мої заправки: Амік - 60%, U.GO-30%, Авантаж - 10 %. Бензин -95-й. Жодного разу не було проблем 3 тьху***. Але в мене застаріла Тойота, тому двигун може пробачати незначні відхилення стандарту
itimiii 09.04.2024 11:37 пишет: застаріла - це тойота 2018 року?
Ну двигун без всіляких новомодних технологій типу розподільного впорскування, ступеня стиснення 14, Євро 6 тощо. Тому так, застарілий двигун з 2010 року, який пробачає бодягу, від якої ніхто не застрахований.
Хоч це може бути і на будь-якій АЗС, але я попався на Авантажі. Може комусь буде корисно. Останні роки 2 зачасту заправлявся "до повного",але називаючи певну кількість літрів (не пам'ятаю яка мережа на початку повномасштабного до такого привчила). Ніколи не переймався, бо завжди "незалиті" гроші миттєво вертались на карту. В цей раз на Авантажі попався на впровадження нового ПЗ в касі, і залишок десь завис. Вже 6 день пішов, обіцяють, що от-от має вернутись,але поки нема. Чеки на повернення,звісно, теж ніколи не брав, тому і доказів на руках нема. Сам багатьох агітував до такої схеми, сам на ній і погорів
Є трошки підозра,що це все не співпадіння,але звісно за руку нікого не зловив і не зловлю вже.
В ответ на: Ніколи не переймався, бо завжди "незалиті" гроші миттєво вертались на карту. В цей раз на Авантажі попався на впровадження нового ПЗ в касі, і залишок десь завис. Вже 6 день пішов, обіцяють, що от-от має вернутись,але поки нема. Чеки на повернення,звісно, теж ніколи не брав, тому і доказів на руках нема.
Це можуть бути наслідки "ноу-хау" від Гетьманцева після 01.03. Не стверджую, але може бути