Досвід з китайськими електрообладнанням. захотілося мені електролічильник з вай-фаем, усіма захистами. купив ATORCH GR2P-W/s/L. Вроді негативних відгуків не знайшов. Встроїв у щиток зразу після вхідного автомату. Одного разу ввечері після ввімкнення світла лічильник ніби-то ввімкнув захист на 20 сек, і на ньому загорілися цифри тільки напруги 230 в... Все. Скрізь себе ту напругу далі він не пустив. Діло ввечері біля 09.00. Інструменти в гаражі. Лягли спати, вранці зібралися на темну з холодним сніданком. Прийшлося проситися з роботи, брати будівельний ліхтар, виколупувати той лічильник, кидати перемички... Благо є обжимка, гільзи, гнучкий провід на 4 квадрата...Працював прилад біля пів року...пригода мені не сподобалася і я став косо дивитися на китайські вироби в щиток.
АВР TOMZN. Прийшов в гараж, немає світла. Завів генератор, АВР переключився на резерв, все добре. Через декілька годин, по плану повинно було зявитися світло, - не зявилося,- що ж -буває. Працюємо далі. З якоїсь причини вийшов я у двір, -у всіх лічильники миготять світло є. Вимкнув резервне живлення, АВР зразу переметнувся на промислове. Мораль: АВР TOMZN може глючити і нада ліпити якусь сигналізацію про появу світла промислового. За оцінками на генераторі просидів більше години
АВР TOMZN. Прийшов в гараж, немає світла. Завів генератор, АВР переключився на резерв, все добре. Через декілька годин, по плану повинно було зявитися світло, - не зявилося,- що ж -буває. Працюємо далі. З якоїсь причини вийшов я у двір, -у всіх лічильники миготять світло є. Вимкнув резервне живлення, АВР зразу переметнувся на промислове. Мораль: АВР TOMZN може глючити і нада ліпити якусь сигналізацію про появу світла промислового. За оцінками на генераторі просидів більше години
У тебя он хоть не с зеленой ручкой для солнечных панелей? У них приоритет как раз с генератора будет
А вообще, никто не питает иллюзий на счет китайских АВР, просто альтернативы нет, которая бы переключалась за такое же время и пусть не те же 15 баксов, а хотя бы 150
не з зеленою, а червоною... до цього випадку працював коректно... Бум спостерігати. Да, згоден, час перемикання повністю задовольняє - комп'ютер навіть не моргне