Aniachka 02.07.2025 09:00 пишет: У мене питаннячко виникло по темі:) В Національній опері на сайті є окремий розділ "Дійові особи та виконавці", а є окремий - той, де вказані виконавці на конкретну виставу. У "Франка" чула від людей, що вони теж заздалегідь в курсі, хто виконуватиме ролі саме сьогодні. Але трохи погугливши, не знайшла, де про це можна дізнатися. Чи я сліпа і не бачу на офіційному сайті цю інформацію? Юля, або люди добрі, допоможіть, відкрийте мені очі
В театрі Франка на сайті такої інформації немає, але на початку кожного тижня театр публікує, хто буде грати в конкретний день, у себе в телеграм каналі. Канал називається frankotheatre.
olegth 02.07.2025 14:26 пишет: Якась склалась ситуація, що білета на ці та багато інших вистав стало ще важче придбати ніж білети Укрзалізниці. З останнього- відкрив для себе Київську оперу (на Контрактовій площі) і їх виставу "Піноккія", непоганий мюзикл.
Скажімо так - дуже важко придбати квитки на вистави топових режисерів. І це не обов'язково театр Франка. В театрі на Подолі неможливо купити Процес і Гедда Габлер Давида Петросяна. В театрі Лесі Українки - Землю Уривського. А інші вистави театру Франка просто треба купувати в момент, коли вони відкривають продажі раз на місяць. День-два квитки купити можна. Станом на зараз вересень вже розпроданий ще в червні. Треба чекати жовтень.
Aniachka 02.07.2025 15:47 пишет: Ну якщо про Відьму - то так, ажіотаж не спадає. А щодо вистав менш популярних, то з нового сезону "франківці" непогано так підняли ціни і на вересень (коли продаж відкрився) можна було спокійно взяти квитки та навіть зараз на деякі вистави на основній сцені ще дещо є. Навіть партер
Якраз партер за 3-4 тисячі купити проще всього. Але мені за такою ціною, дякую, не треба
Aniachka 02.07.2025 09:00 пишет: У мене питаннячко виникло по темі:) В Національній опері на сайті є окремий розділ "Дійові особи та виконавці", а є окремий - той, де вказані виконавці на конкретну виставу. У "Франка" чула від людей, що вони теж заздалегідь в курсі, хто виконуватиме ролі саме сьогодні. Але трохи погугливши, не знайшла, де про це можна дізнатися. Чи я сліпа і не бачу на офіційному сайті цю інформацію? Юля, або люди добрі, допоможіть, відкрийте мені очі
В театрі Франка на сайті такої інформації немає, але на початку кожного тижня театр публікує, хто буде грати в конкретний день, у себе в телеграм каналі. Канал називається frankotheatre.