autoua
Autoua.netФорумКіно, книги та музика

Конотопська відьма, Уривський і театральний хайп взагалі (6/6)

Водитель троллейбуса **
19 лет за рулем, Киев
С нами с 14.07.2006

Re: Конотопська відьма, Уривський і театральний хайп взагалі [Re: Aniachka]
      7 июля 2025 в 22:30 Гілками

Aniachka 02.07.2025 09:00 пишет:

У мене питаннячко виникло по темі:)
В Національній опері на сайті є окремий розділ "Дійові особи та виконавці", а є окремий - той, де вказані виконавці на конкретну виставу.
У "Франка" чула від людей, що вони теж заздалегідь в курсі, хто виконуватиме ролі саме сьогодні. Але трохи погугливши, не знайшла, де про це можна дізнатися. Чи я сліпа і не бачу на офіційному сайті цю інформацію?
Юля, або люди добрі, допоможіть, відкрийте мені очі

В театрі Франка на сайті такої інформації немає, але на початку кожного тижня театр публікує, хто буде грати в конкретний день, у себе в телеграм каналі. Канал називається frankotheatre.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Водитель троллейбуса **
19 лет за рулем, Киев
С нами с 14.07.2006

Re: Конотопська відьма, Уривський і театральний хайп взагалі [Re: olegth]
      7 июля 2025 в 22:34 Гілками

olegth 02.07.2025 14:26 пишет:

Якась склалась ситуація, що білета на ці та багато інших вистав стало ще важче придбати ніж білети Укрзалізниці.
З останнього- відкрив для себе Київську оперу (на Контрактовій площі) і їх виставу "Піноккія", непоганий мюзикл.

Скажімо так - дуже важко придбати квитки на вистави топових режисерів. І це не обов'язково театр Франка. В театрі на Подолі неможливо купити Процес і Гедда Габлер Давида Петросяна. В театрі Лесі Українки - Землю Уривського.
А інші вистави театру Франка просто треба купувати в момент, коли вони відкривають продажі раз на місяць. День-два квитки купити можна.
Станом на зараз вересень вже розпроданий ще в червні. Треба чекати жовтень.

Водитель троллейбуса **
19 лет за рулем, Киев
С нами с 14.07.2006

Re: Конотопська відьма, Уривський і театральний хайп взагалі [Re: Aniachka]
      7 июля 2025 в 22:36 Гілками

Aniachka 02.07.2025 15:47 пишет:

Ну якщо про Відьму - то так, ажіотаж не спадає. А щодо вистав менш популярних, то з нового сезону "франківці" непогано так підняли ціни і на вересень (коли продаж відкрився) можна було спокійно взяти квитки та навіть зараз на деякі вистави на основній сцені ще дещо є. Навіть партер

Якраз партер за 3-4 тисячі купити проще всього. Але мені за такою ціною, дякую, не треба

Достоевский **
47 лет (25 лет за рулем), Киев
С нами с 06.06.2009

Re: Конотопська відьма, Уривський і театральний хайп взагалі [Re: Juliet Capulet]
      9 июля 2025 в 19:27 Гілками

Juliet Capulet 07.07.2025 22:30 пишет:

Aniachka 02.07.2025 09:00 пишет:

У мене питаннячко виникло по темі:)
В Національній опері на сайті є окремий розділ "Дійові особи та виконавці", а є окремий - той, де вказані виконавці на конкретну виставу.
У "Франка" чула від людей, що вони теж заздалегідь в курсі, хто виконуватиме ролі саме сьогодні. Але трохи погугливши, не знайшла, де про це можна дізнатися. Чи я сліпа і не бачу на офіційному сайті цю інформацію?
Юля, або люди добрі, допоможіть, відкрийте мені очі

В театрі Франка на сайті такої інформації немає, але на початку кожного тижня театр публікує, хто буде грати в конкретний день, у себе в телеграм каналі. Канал називається frankotheatre.

Дякую, зрозуміла!

Autoua.netФорумКіно, книги та музика
Додаткова інформація
0 користувачів і 20 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  BorisB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 11917

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія