Aniachka 02.07.2025 09:00 пишет: У мене питаннячко виникло по темі:) В Національній опері на сайті є окремий розділ "Дійові особи та виконавці", а є окремий - той, де вказані виконавці на конкретну виставу. У "Франка" чула від людей, що вони теж заздалегідь в курсі, хто виконуватиме ролі саме сьогодні. Але трохи погугливши, не знайшла, де про це можна дізнатися. Чи я сліпа і не бачу на офіційному сайті цю інформацію? Юля, або люди добрі, допоможіть, відкрийте мені очі
В театрі Франка на сайті такої інформації немає, але на початку кожного тижня театр публікує, хто буде грати в конкретний день, у себе в телеграм каналі. Канал називається frankotheatre.
olegth 02.07.2025 14:26 пишет: Якась склалась ситуація, що білета на ці та багато інших вистав стало ще важче придбати ніж білети Укрзалізниці. З останнього- відкрив для себе Київську оперу (на Контрактовій площі) і їх виставу "Піноккія", непоганий мюзикл.
Скажімо так - дуже важко придбати квитки на вистави топових режисерів. І це не обов'язково театр Франка. В театрі на Подолі неможливо купити Процес і Гедда Габлер Давида Петросяна. В театрі Лесі Українки - Землю Уривського. А інші вистави театру Франка просто треба купувати в момент, коли вони відкривають продажі раз на місяць. День-два квитки купити можна. Станом на зараз вересень вже розпроданий ще в червні. Треба чекати жовтень.
Aniachka 02.07.2025 15:47 пишет: Ну якщо про Відьму - то так, ажіотаж не спадає. А щодо вистав менш популярних, то з нового сезону "франківці" непогано так підняли ціни і на вересень (коли продаж відкрився) можна було спокійно взяти квитки та навіть зараз на деякі вистави на основній сцені ще дещо є. Навіть партер
Якраз партер за 3-4 тисячі купити проще всього. Але мені за такою ціною, дякую, не треба
Aniachka 02.07.2025 09:00 пишет: У мене питаннячко виникло по темі:) В Національній опері на сайті є окремий розділ "Дійові особи та виконавці", а є окремий - той, де вказані виконавці на конкретну виставу. У "Франка" чула від людей, що вони теж заздалегідь в курсі, хто виконуватиме ролі саме сьогодні. Але трохи погугливши, не знайшла, де про це можна дізнатися. Чи я сліпа і не бачу на офіційному сайті цю інформацію? Юля, або люди добрі, допоможіть, відкрийте мені очі
В театрі Франка на сайті такої інформації немає, але на початку кожного тижня театр публікує, хто буде грати в конкретний день, у себе в телеграм каналі. Канал називається frankotheatre.
Шановні театрали, є питання На завтра, 01.08, в Києві оголошена жалоба зі скасуванням всіх розважальних заходів. І є квитки на Землю в Лесі. Сайт (та фейсбук) поки мовчить про скасування
З Вашого досвіду, скасовують вистави в день жалоби?
maksym 31.07.2025 22:22 пишет: 1 З Вашого досвіду, скасовують вистави в день жалоби?
Мабуть неатуально, але нехай буде: скасовують (переносять), але якби не була підписана на театральний чат в тг, не дізналася б про це, в пошту не пишуть. В кабінеті просто змінилася дата квитків. Це по Франка все
maksym 31.07.2025 22:22 пишет: 1 З Вашого досвіду, скасовують вистави в день жалоби?
Мабуть неатуально, але нехай буде: скасовують (переносять), але якби не була підписана на театральний чат в тг, не дізналася б про це, в пошту не пишуть. В кабінеті просто змінилася дата квитків. Це по Франка все
zyoma 29.08.2025 14:15 пишет: DELETED До речі, от квитків типу немає, немає, а продати наявні не те щоб дуже просто)
Моя думка - тому що ціни на квитки дуже виросли. Раніше найдорожчий партер у Франка 1200 грн, а зараз 3000. Але може це буде вирішенням питання з перекупами. Якщо в театрі квиток 3 тис, то у перекупа 6? Хто його купить за таку ціну?
zyoma 29.08.2025 14:15 пишет: DELETED До речі, от квитків типу немає, немає, а продати наявні не те щоб дуже просто)
Моя думка - тому що ціни на квитки дуже виросли. Раніше найдорожчий партер у Франка 1200 грн, а зараз 3000. Але може це буде вирішенням питання з перекупами. Якщо в театрі квиток 3 тис, то у перекупа 6? Хто його купить за таку ціну?
Два дні тому були на "Арлезіанці", 4 ряд посередині взагалі був майже порожній. Те саме, з обох боків і ще кілька порожніх місць у 5-6 рядах. Я не думаю, що прямо отак всі захворіли або передумали. Ну, можливо ще ці місця були за контрамарками, але я гадаю це більше для 8-го ряду (в усякому випадку в Нац.опері контрамарки дають у ряд одразу за проходом у партері). Моя думка - викупили перекупи, а квитки не продалися за завищеними цінами.
Aniachka 31.08.2025 17:49 пишет: Два дні тому були на "Арлезіанці", 4 ряд посередині взагалі був майже порожній. Те саме, з обох боків і ще кілька порожніх місць у 5-6 рядах. Я не думаю, що прямо отак всі захворіли або передумали. Ну, можливо ще ці місця були за контрамарками, але я гадаю це більше для 8-го ряду (в усякому випадку в Нац.опері контрамарки дають у ряд одразу за проходом у партері). Моя думка - викупили перекупи, а квитки не продалися за завищеними цінами.
З Арлезіанкою там окрема історія. Широко анонсована і довгоочікувана вистава виявилася дуже посередньою. Тому квитки на неї багато перепродаються. Не тільки перекупами, але й звичайними глядачами. Повернення ж у театра Франка немає.
Я була в суботу на Макбеті, дуже багато було вільних місць в партері і в ложах. У мене були зайві квитки, я продала їх за собівартістю, але не сказати, що дуже швидко:) Влилася в відповідні чатіки і зрозуміла, що можна не сильно паритися з квитками через касу, завжди можна у когось купити за тією ж ціною за пару днів до.
zyoma 01.09.2025 14:42 пишет: Я була в суботу на Макбеті, дуже багато було вільних місць в партері і в ложах. У мене були зайві квитки, я продала їх за собівартістю, але не сказати, що дуже швидко:) Влилася в відповідні чатіки і зрозуміла, що можна не сильно паритися з квитками через касу, завжди можна у когось купити за тією ж ціною за пару днів до.
Де ви всі ті чатікі берете?:)) Через гугл нічого не знаходить Ну, сподіватимемося, що дійсно підняття цін дасть можливість звичайним пересічним, як я наприклад, не чатувати у засідці Остапового чат-боту, а після відкриття продажів зайти і мати змогу нормально, без нервів викупити квитки на ті вистави, які цікавлять.
Де ви всі ті чатікі берете?:)) Через гугл нічого не знаходить
Я через Остапа і знайшла. Chat_extraticket_kyiv Frankotheatre1920
Квитки реально купити майже на будь-яку виставу по номіналу, хоча також треба слідкувати. Ну з певним ризиком, але там явно модеруються вони, можна подивитися на продавця, ци були раніше продажі.
Juliet Capulet 01.09.2025 12:57 пишет: Повернення ж у театра Франка немає.
О, шкода, що немає. Коли такий великий попит на квитки, це було б дуже доречно мати можливість взяти у касах повернені кимось квитки.
Їх вже давно підозрюють в подвійній бухгалтерії. Як найпопулярніший в країні театр з ажіотажним попитом на вистави може бути дотаційним?? Він отримує від держави велику фінансову підтримку.
zyoma 01.09.2025 14:42 пишет: Я була в суботу на Макбеті, дуже багато було вільних місць в партері і в ложах. У мене були зайві квитки, я продала їх за собівартістю, але не сказати, що дуже швидко:) Влилася в відповідні чатіки і зрозуміла, що можна не сильно паритися з квитками через касу, завжди можна у когось купити за тією ж ціною за пару днів до.
Вангую, що в тебе був дорогий партер. Тому і не продавалися миттєво