а у мене є прикол: ставлю світло в авто режим і забуваю про це. на СТО вимикають. от я після цього можу їздити без світла.
У мене після викл/вкл знову в автомат ставляться, якщо примусово в меню не вимкнути. Але так, ДХВ світять тільки передніми, задні - ні
а у мене є прикол: ставлю світло в авто режим і забуваю про це. на СТО вимикають. от я після цього можу їздити без світла.
У мене після викл/вкл знову в автомат ставляться, якщо примусово в меню не вимкнути. Але так, ДХВ світять тільки передніми, задні - ні
У мене через меню можна налаштувати формат - тільки передні ДХО і скнадинавський варіант разом з задніми
Traveler, якщо світлий сонячний день і біла машина на ній немає ''дхо'' то ти також рекомендуєш вмикати габарити? Її також по ідеї в сонячний день можливо не помітити на дорозі, як і чорну в ''пасмурну'' погоду, особливо якщо беньки з утра добряче залив? P.S. Я в сонячну і не тільки погоду бачу на дорогах більше чорних авто з ввімкненними габаритами особливо в лівих полосах, а на печерську так і на двох полосних дорогах.
.... поекономити лампи
В чому фішка? Чому саме на темних авто я таке бачу більше?
Вы из из тех, кто днём на задних ПТФ ездит? Зато видно!
.... поекономити лампи
В чому фішка? Чому саме на темних авто я таке бачу більше?
Вы из из тех, кто днём на задних ПТФ ездит? Зато видно!
Давайте ще збочень.
Ще червні лампи у передніх фарах, підсвітка під днищем. Що ще нафантазуєш?
Чого так підгоріло? У пдр є вказівки, щодо світла, коли і що вмикати
в мене не чорна але синя яку якщо брудна й в темноті можна сприйняти за темну, але у мене примусово світло завжди включено (в жовтні включаю в березні перевожу в авто, але не в таку погоду)
Вау, круто! Молодець!
У мене через меню можна налаштувати формат - тільки передні ДХО і скнадинавський варіант разом з задніми
Нічоссі, оце крута тачка! Що за модель? Дорога?
ми вже багато разів це обговорювали. Це суттєва еонокмія бензину, подовження терміну служби генератора і самих лампочок.
Вы это серьезно?
...
Давайте ще збочень.
Ще червні лампи у передніх фарах, підсвітка під днищем. Що ще нафантазуєш?
Чого так підгоріло? У пдр є вказівки, щодо світла, коли і що вмикати
А що там ПДР, щодо кольору авто кажуть? И задніх фар не буває! Тому до чого додавати слово "передні"?
мабуть тому, що багато БЧЖ та бмв - чорні!, вони ще поворотники часто не вмикають, де треба вмикати!
мабуть тому, що багато БЧЖ та бмв - чорні!, вони ще поворотники часто не вмикають, де треба вмикати!
А почему они так делают?
А почему они так делают?
загадка! вони ще дуже люблять крайню ліву смугу, як на фото! чому?
Наверное шо б тошнотов, не желающих штрафом помочь стране, обгонять.
Наверное шо б тошнотов, не желающих штрафом помочь стране, обгонять.
ога, то мабуть вони, обгоняючи тошнотів, так поспішають допомогти країні штрафом?!