Поворачивать нужно с левого ряда, по идее. Вина белого Хюндая.
Це зрозуміло. Чи є частина моєї вини у тому, що я їхав по лівої смузі при вільної правої?
А їхати треба правіше + Там немає розмітки і визначення ряду питання дискусійне Можливо, ж невеликий шанс на обоюдку. Але більше шансів на винуватого у хюндая.
+ Там немає розмітки і визначення ряду питання дискусійне
Є там розмітка, хоча і затерта вже. На відео можна побачити.
+ Там немає розмітки і визначення ряду питання дискусійне
Є там розмітка, хоча і затерта вже. На відео можна побачити.
По ПДР розмітка така. Все інше вже може обговорюватися
Це зрозуміло. Чи є частина моєї вини у тому, що я їхав по лівої смузі при вільної правої?
В правій смузі був Хюндай. Ви його випереджували, що не заборонено.
В правій смузі був Хюндай. Ви його випереджували, що не заборонено.
Оце я б і стверджував у суді у випадку ДТП!
Немає твоєї вини, ти його випереджав, і права смуга умовно, була зайнята білим довбойобом. Стосовно правил: 10.1. Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху. 10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку.
ПС. Я тобі більше скажу, з появою у великій кількості велосипедистів і самокатчиків, які з'являються з "повітря". При повороті праворуч, потрібно постійно контролювати праве дзеркало, бо якщо на самокаті поїде прямо, а ти його не побачиш, почнеш повертати і переїдеш або зіб'єш його, то будеш винен, і пофігу що там між бровкою і твоїм авто було 20см, самокат проліз, перешкода справа.