Сабж: список доступних по адресі. Щоб актуальний був.
найактуальніший в під'їзді на коробках раніше був якийсь агрегатор, а зараз я не знайшов, треба заходити на сайт провайдера і перевіряти доступність підключення. якщо хтось агрегатора знає, то я підпишусь також на тему.
найактуальніший в під'їзді на коробках раніше був якийсь агрегатор, а зараз я не знайшов, треба заходити на сайт провайдера і перевіряти доступність підключення. якщо хтось агрегатора знає, то я підпишусь також на тему.
Я про що і писав, я на всяк випадок свою адресу дав. видало воля, київстар, водафон. ні тріолана, ні ІТ, ні Київмісто, ні ланет... така собі актуальність. Я вже не кажу про містечкових провайдерів типу альфалінка. Внизу кнопка додайте якщо знаєте.
Вбив свою адресу - невірний список провайдерів видало. Далі не бачу сенсу тестувати, бо немає провайдера, на якому чверть будинку сидить.
Чат будинку кращий ресурс.
Ще бувають такі моменти, що на сайтах показано присутність декількох провайдерів. А коли їм телефонуєш, то виявляється, що в якомусь парадному вони є, а в сусідньому вже не має.