Повертати повинні, як на картинці нижче. Якщо випхався другим рядом - то і повертай у відповідну смугу на дорозі. Бісять такі ездуни - об'їхати усіх, а потім щімитися у перший ряд, бо воно не в змозі встряти у потік
Повертати повинні, як на картинці нижче. Якщо випхався другим рядом - то і повертай у відповідну смугу на дорозі. Бісять такі ездуни - об'їхати усіх, а потім щімитися у перший ряд, бо воно не в змозі встряти у потік
Думаю, така схема повинна супроводжуватись знаком напрямків по полосам. Якщо немає - вліво тільки з крайньої полоси. Це по ПДР.
Думаю, така схема повинна супроводжуватись знаком напрямків по полосам. Якщо немає - вліво тільки з крайньої полоси. Це по ПДР.
так можна по ПДР і без знаків рух по полосам
Можна з любої 10.4 "...крім випадків..... рух можливий лише в одному напрямку..."
Можна з любої 10.4 "...крім випадків..... рух можливий лише в одному напрямку..."
...або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою
як на мене, це не цей випадок.
Судя по иллюстрациям выше, там знак 4.3 установлен. Как раз тот случай.
О, мой любимый выезд, меня там даж когда-то притер Когда не было разметки, то прав желтый, потому что 10.3, потом разметку нарисовали и прав был зеленый, а сейчас она нахрен стерлась, потому опять желтый, лучше б знак поставили ей-богу По сути последнее время чаще всего проезжают по очереди в "полосу разгона", потому что из-за плотного траффика из правого ряда выскочить на Броварской практически нереально в час пик либо по памяти, т.е. левый ряд считает что он прав.
Якщо пам'ять не підводить, то одразу на Броварський заборонено вискочити суцільною смугою.
1. Ви взагалі суть питання зрозуміли? 2. Ви там були? Очима бачили?
Якщо пам'ять не підводить, то одразу на Броварський заборонено вискочити суцільною смугою.
Там не было сплошной, только треугольник нарисован, который не мешает выезду из правого ряда сразу на броварской. Вот с панорам старых, так оно и было там обычно.
Судя по иллюстрациям выше, там знак 4.3 установлен. Как раз тот случай.
Знак 4.3 не визначає рух по полосам. І не дає права з правої полоси їхать одразу на проспект. Спочатку - крайнє ліве положення
Там не было сплошной, только треугольник нарисован, который не мешает выезду из правого ряда сразу на броварской. Вот с панорам старых, так оно и было там обычно.
фото датоване травнем 2015
фото датоване травнем 2015
Какое есть. Я не помню там другой разметки, которая бы запрещала выезд, но я обычно с правого ряда и не выпрыгиваю. Возможно буду в ПТ там ехать, обращу внимание )))
Там еще интересно продолжение "Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині — і попутним транспортним засобам..."
...
Там еще интересно продолжение "Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині — і попутним транспортним засобам..."
там ключове «поза перехрестям»! В нас ситуація на перехресті!
А вот тут не уверен. Что лингвисты скажут?
Як на мене тут ситуація "рух без зміни напрямку", а потім колапс коли з 2 смуг стає одна розгінна, ще й потім гальмівна
Як на мене тут ситуація "рух без зміни напрямку", а потім колапс коли з 2 смуг стає одна розгінна, ще й потім гальмівна
Давно там не ездил. Как по мне - идиотская, в плане безопасности, развязка. Насколько помню, там всегда стоял знак с белой стрелкой "налево" в синем кружочке
Вроде дольше, но там разворот шире и он спокойнее.
Тільки доїхати до того розвороту через всі полоси неспокійно. З місцем що вказав ТС ніколи проблем не мав - їду в лівому (під бровкою).