Є таке питання, хочу собі встановити у Києві у приватний будинок кондиціонер. Питання скільки коштує у Вас встановлення кондиціонера? Стіна піноблок, 1-й поверх. Для орієнтування який саме хочу, то щось типу TCL TAC-12CHSD/TPH11IHB або TCL TAC-12CHSD/UG11V3AHB. Тобто вай фай вбудований, підігрів зовнішнього блоку, щоб у мороз міг гріти (у цих написано -30, я розумію, що при -30 продуктивність буде ніяка). Ну і які ціни можете запропонувати на сам кондиціонер, або може якийсь інший. Дякую!
rdk 04.09.2025 15:21 пишет: Є таке питання, хочу собі встановити у Києві у приватний будинок кондиціонер. Питання скільки коштує у Вас встановлення кондиціонера? Стіна піноблок, 1-й поверх. Для орієнтування який саме хочу, то щось типу TCL TAC-12CHSD/TPH11IHB або TCL TAC-12CHSD/UG11V3AHB. Тобто вай фай вбудований, підігрів зовнішнього блоку, щоб у мороз міг гріти (у цих написано -30, я розумію, що при -30 продуктивність буде ніяка). Ну і які ціни можете запропонувати на сам кондиціонер, або може якийсь інший. Дякую!
ДОброго дня. Порекомендуйте кондиціонер для квартири-студії площею 47 кв.м. Траса вже прокладена, кабель живлення заведено на внутрішній блок. Хотілось би щоб був вбудований Wi-Fi та тиха робота внутрішнього та наружного блоків. Дякую.
BAGS 07.09.2025 10:36 пишет: ДОброго дня. Порекомендуйте кондиціонер для квартири-студії площею 47 кв.м. Траса вже прокладена, кабель живлення заведено на внутрішній блок. Хотілось би щоб був вбудований Wi-Fi та тиха робота внутрішнього та наружного блоків. Дякую.