задумуюсь над покупкою мотоцикла (поки вчусь) так ок - як би так купити, щоб не пошкодувати? магазин/базар/площадки/вкрасти/спеціалісти... як зрозуміти що моя живий? можливо є спеціалісти, які підбирають "під ключ"? так як то буде перший, то планую не новий малокубатурний для міста. єдиний нюанс - я хлопчик важкий (100 +/-), тому щось дрібне не варіант. підкажіть варіанти на які варто звернути увагу в бюджеті 3-5 тисяч.
поїхати на умовний rsmoto, посидіти, обрати і там же купити
поки вчусь
на чому?
як зрозуміти що моя живий?
Це важке питання. Невідомо, як там буде на іншому світі.
так як то буде перший, то планую не новий малокубатурний для міста. єдиний нюанс - я хлопчик важкий (100 +/-), тому щось дрібне не варіант. підкажіть варіанти на які варто звернути увагу в бюджеті 3-5 тисяч.
Йобрик. Ідеальний як перший мот. Безпечно, не втрачаєш нічого при подальшому продажу. Пульсар, як у мене - також варіант, якщо треба малокубатурний мотик. Купувати - дуже просто порівняно з авто, там все можна побачити, пощупати, послухати.
Спеціалісти, які підбирають під ключ є - свій минулий мот здав чуваку з MotoChoice, достатньо ретельно мені мозок їбав то ж думаю норм підбирає. Завезти на СТО попросити перевірити теж ніхто не відміняв. З мотами все трошки простіше в цьому плані ніж з авто. Ще є контори, які возять б\в з доброю репутацією.
Обрати що ти хочеш, думаю, доведеться все ж таки самому, розраховуючи на те що вірогідно помилишся\зміняться пріоритети. То ж не варто перший купувати за всі гроші чи щось занадто специфічне. Розумію так, що тобі не глово розвозити, то ж обери те, що подобається, для цього ж купуєш. Ніхто не заважає купити собі круізьора, зрозуміти, що тобі треба спорт і через сезон поміняти. Знову ж, з мотами трошки простіше по грошах - продаси через рік за +-ті ж гроші шо й купиш. Вірогідність того, що треба буде міняти через сезон-два близька до 100%, то ж не бійся помилитися. Я б брав щось без карба і з абс.
Єдине, що б я особисто категорично не рекомендував - це прислухатися до порад купити юбріка Є люди, які на такій техніці навіть роками їздять звичайно, але шо з власного досвіду, шо з досвіду абсолютно всіх оточуючих - його вистачає десь на тиждень-два, далі хочеться міняти. Тобто взяти щось нерізке, неважке і френдлі в керуванні - прекрасна ідея, але 125 це несерйозно і набридне як тільки проїдеш пару сотень км. Те що ти 100 кіло, доречі, не дуже важливо.
У йобріка лише 1 перевага - його невбиєнність, решта там це дуже жорсткий компроміс. Мотоцикл дуже сумний, особливо за містом.
Нє, я ще розумію веселий хард ендуро 125 - там це має сенс, бо треба мінімальна вага.
Для дорожнього мотоцикла, щоб легко обігнати фуру яка їде 90км/год це 500см3 і вище.
Як для першого мот кубатара не повинна лякати, головне вага мотоцикла і легкість керування.
Покласти в поворот стріт, спорт, чоппер або турендуро дуже різні речі. А це перше, що потрібно навчитися робити як сядеш на мотоцикл.
сьогодні зайшов в два магазини. в одному побачив honda CMX500. дуже сподобався візуально. з консультантом подивилися інші, але я попросив показати що то є. дізнавшись ціну, вирішив посидіти. дуже сподобалось на ньому сидіти. тепер думаю над придбанням. може хто знає що може в ньому мене засмутити? ну крім ціни))
мотоцикл це те на чому потрібно проїхати, а не візуально.
У йобріка лише 1 перевага - його невбиєнність, решта там це дуже жорсткий компроміс. Мотоцикл дуже сумний, особливо за містом.
Для мене "за містом" - саме те для йобріка, де немає дороги.
особисто для мене, візуальна складова є не другорядною.
сьогодні зайшов в два магазини. в одному побачив honda CMX500. дуже сподобався візуально. може хто знає що може в ньому мене засмутити? ну крім ціни))
Це що? чоппер? Хіба ж то мот? )) На ньому ж з асфальту з'їхати не можна! Для цього вже авто краще.
особисто для мене, візуальна складова є не другорядною.
Тестдрайв треба зробити. Інакше не зрозумієш, що треба. Мотоцикли дуже відрізняються, це не авто.
сьогодні зайшов в два магазини. в одному побачив honda CMX500. дуже сподобався візуально. може хто знає що може в ньому мене засмутити? ну крім ціни))
Це що? чоппер? Хіба ж то мот? )) На ньому ж з асфальту з'їхати не можна! Для цього вже авто краще.
Хіба? хто як його не обзиває. для мене то стріт. хто його нейкедом обзиває. є варіанти з бобером. і саме для міста/асфальту він мені потрібен.
PS. ендуро то окрема тема. є плани освоєння цієї техніки. але то для дуже специфічних задач.
Хіба? хто як його не обзиває. для мене то стріт. хто його нейкедом обзиває. є варіанти з бобером. і саме для міста/асфальту він мені потрібен.
PS. ендуро то окрема тема. є плани освоєння цієї техніки. але то для дуже специфічних задач.
Жорстка підвіска, задньої амортизації майже нема. Якщо спина в тебе здорова, можеш брати. Мот достойний. Мені цей огляд сподабався:
Жорстка підвіска, задньої амортизації майже нема. Якщо спина в тебе здорова, можеш брати.
Катал на мт09, некомфортно изза жесткости, в 41 год спины здоровой нет
Я бы смотрел шото турэндурное изза подвески, с чоперообразной посадкой банально больно ездить.
все пішло не по плану... їздив по салонам. дивився інтернети. оглядався по сторонам. припав до душі один круізер. прочитав та передивився купу інформації. вирішив знайти в Києві та подивитися вживу. знайшов на сайті мототуси. приїхав до магазину. подивився - малий. але там стояв мотоцикл мрії. біленький. з синьою полосою. далі як в тумані...
тепер я є щасливим власником suzuki boulevard m109r.