Питання номер 1 - чи варта шкурка вичинки? Питання номер 2 - хто робив і може порадити майстра/контору? Ніяких супер вимог, потріскався старий шкірзам (падлюка сипеться і розноситься по всій квартирі ), потрібно просто замінити на якусь іншу оббивку (не шкірзам і не шкіра)
HelloFromHell 25.04.2024 23:04 пишет: Питання номер 1 - чи варта шкурка вичинки? Питання номер 2 - хто робив і може порадити майстра/контору? Ніяких супер вимог, потріскався старий шкірзам (падлюка сипеться і розноситься по всій квартирі ), потрібно просто замінити на якусь іншу оббивку (не шкірзам і не шкіра)
теж був шкірзам, теж почав сипатися. Пішов в 4room де купляв, дали телефон виробника (їх більшість, здається, десь в боярці). У цього ж продавця по семплам вибрав тканину. Приїхали, забрали, повернули. Коштувало дорого, мабуть з пів-вартості дивана. Якщо не враховувати, що тканину вибрали якусь фігову, Хоча й не дешеву, то рахую що шкурка стоїла вичинки. , ПС. Тканину вибирали щоб кіт не дряпав і міцна була, бо дивин на кухні, але до неї липне все і виглядає, як потерта вже.
HelloFromHell 25.04.2024 23:04 пишет: Питання номер 1 - чи варта шкурка вичинки? Питання номер 2 - хто робив і може порадити майстра/контору? Ніяких супер вимог, потріскався старий шкірзам (падлюка сипеться і розноситься по всій квартирі ), потрібно просто замінити на якусь іншу оббивку (не шкірзам і не шкіра)
Я робив таке - два дивани і три крісла, а також 4 стільця на кухні. Вже під час війни. Міняв хлопець без вивезення. Приїхав, розшив меблі,забрав із собою стару обивку для використання у якості лекал. Щось там ще міряв. Через десь 4-5 днів приїхав і вдома все назад поставив нове. Ще й продавлений поролон замінив. Зразки тканин привозив із собою і консультував як підібрати. По вартості - крісло велике розкладне десь 3,5 було, дивани звісно дорожче. Шкірзам у нього теж є - табурети на кухні також перетягував. В цілому я дуже задоволений. Якщо треба то контакт залишився (якщо його не мобілізували).
Примажуся допитання. Але в мене сітуация складніше - дівану 6 років. В деякіх місцях поролон продавлений вусмерть. Чи є сенс просто заміняти поролон, чи є сенс переробити діван на пружиннні блокі?
sigma 26.04.2024 08:28 пишет: Примажуся допитання. Але в мене сітуация складніше - дівану 6 років. В деякіх місцях поролон продавлений вусмерть. Чи є сенс просто заміняти поролон, чи є сенс переробити діван на пружиннні блокі?
Зайва вага? Переробляти? Напевно дешевше буде новий купити. На пружинних блоках також з часом просідає верхній наповнювач.
Для котов нет тканей, которые они не смогут разодрать. Дерут всё. Проверено на собственном опыте. Тоже перетягивали диван с типа тканью антикот. Это всё маркетинг.
Для котов нет тканей, которые они не смогут разодрать. Дерут всё. Проверено на собственном опыте. Тоже перетягивали диван с типа тканью антикот. Это всё маркетинг.
Є так, яка їм просто нецікава... Саме в моєму випадку на дивані така й є. Хоча й інші її властивості мені не подобаються, але з цією "функцією" питань не виникало.
В мене було пару разів в перший рік життя, получив, більше не дере. За котами потрібен догляд, в принципі як і за всім.
Есть, у меня диван антикоготь и две кошки, дивану 10 лет, кошкам 7 и 9 лет, диван целый. Там какое-то очень мелкое плетение, когти просто скользят по нему и не цепляются, даже когда они устраивают бойни и стартуют с дивана с пробуксовками. Когда пытались драть когти на передних лапах об боковину дивана, то прямо видно было, как они просто соскальзывают в сторону. В итоге оставили диван в покое и дерут когтеточку и войлочный домик. Если у тебя подрали такое покрытие, значит просто ткань была плохого качества.
Є так, яка їм просто нецікава... Саме в моєму випадку на дивані така й є. Хоча й інші її властивості мені не подобаються, але з цією "функцією" питань не виникало.
Підтримаю цю думку. У мене в квартирі де я зараз живу взагалі не було меблів оббитих тканиною і мій кіт штучно виведеної породи нічого не дряпав крім своєї дряпки. Я ще подумав - ну яка ж класна порода кота, виведена саме як ідеальний для утримання у квартирі - навіть не зазіхає на меблі. І так сталося що довелося у квартиру перевезти з іншої локації розкладане крісло майже нове але подране іншим котом. замовив перетяжку і тканину антикіготь обирав сам - вийшло і красиво і кота не цікавило. А через півроку десь вирішив спробувати розкласти крісло щоб протестувати. Звісно на тканині всередині крісла майстер зекономив і поставив якусь майже мішковину. Кіт як тільки побачив таку тканину то відразу кинувся дряпати. Так що відмінність і ефекти від антикігтя таки є.