Типу такої Фігня, чи має право на життя? Треба заізолювати кнопку безключового доступу на ручці дверей, тобто хотілось би термо і вологостійкість
Solins Plastik-71 про термо не скажу а від вологи захищає добре
Solins Plastik-71 про термо не скажу а від вологи захищає добре
Наскільки бачу в гуглі-він наноситься тонким слоєм на плату. А мені треба створити товстий прошарок. На фото погано видно, але от навколо кнопки треба таку собі подушечку.
Ця ізоляція при застиганні стає достатньо твердою. Тобто як що корпус має деформації, буде відходити. Спробуй залити клеєм В-7000
А клеєм від пістолета хіба не можна?
Плюсую за b7000 Еластичний та в той же час добре герметизує. Одне но - на прямому сонці може потекти бо він плавиться. Або візьми силікон, тільки температурний та уф стабілізований.
Плюсую за b7000 Еластичний та в той же час добре герметизує. Одне но - на прямому сонці може потекти бо він плавиться. Або візьми силікон, тільки температурний та уф стабілізований.
Колись таким клеїв кришку на телефон. Як на мене - для моїх задач зараз він навряд підійде. Та і взагалі маю сумніви , що щось підійде, хоча на drive2 всі красиво розказують, що в них все працюю довго і безпроблемно.
Купити металеву антивандальну і підпаяти замість тої тактової?
Купити металеву антивандальну і підпаяти замість тої тактової?
Розмір цієї - 6*6*4,3 мм. Металеві менше 20 мм не нагуглив. То й суть не зміниться, що плату треба захистити теж. Взагалі не факт, що вона вже не померла, бо окислена сильно, хоч менше року від минулого ремонту пройшло.
До речі - контакти майстра, що зможе перепаяти, теж приймаються. Але хотілося би без зняття ручки, бо це процес набагато ускладнює.
Така повинна підійти. Думаю і у нас така десь продається, не тільки на алі.
Таки замовив на Алі, їхала 1,5 місяці - вже б тут купив,аби знав. Поки толком не розпробував, але перше враження цілком позитивне - замазав шнур на навушники, тримається
Таки замовив на Алі, їхала 1,5 місяці - вже б тут купив,аби знав. Поки толком не розпробував, але перше враження цілком позитивне - замазав шнур на навушники, тримається
подтверждаю тоже замазал провод зарядки вроде все заполнило и при этом остается гибким всяк лучше, если бы полез термоклеем...
Нарешті використали по призначенню із стартового повідомлення - майстри вперше таку штуку побачили, але начебто теж оцінили . Як буде в експлуатації-покаже час.