Не можу зрозуміти куди копати. З пластиковими вікнами все зрозуміло, є звична конструкція тримачів та сітки. А тут приватний будинок і дерев"яні вікна, дворамні з відстанню одна від одної сантиметрів двадцять.
Логічно ставити сітки на зовнішню раму, але оскільки вони відкриваются назовні, то сітка має бути з внутрішньюї сторони цієї зовнішньої рами. Коротше, скажіть куди дивитись. Хочеться щось нормальне, щось на ліпучках не наш варіант.
Будинок далеко в Чернівецькій області, треба щоб я купив матеріали в Києві, і там все сам зібрав.
Researcher 20.05.2024 11:11 пишет: Не можу зрозуміти куди копати. З пластиковими вікнами все зрозуміло, є звична конструкція тримачів та сітки. А тут приватний будинок і дерев"яні вікна, дворамні з відстанню одна від одної сантиметрів двадцять.
Логічно ставити сітки на зовнішню раму, але оскільки вони відкриваются назовні, то сітка має бути з внутрішньюї сторони цієї зовнішньої рами. Коротше, скажіть куди дивитись. Хочеться щось нормальне, щось на ліпучках не наш варіант.
Будинок далеко в Чернівецькій області, треба щоб я купив матеріали в Києві, і там все сам зібрав.
Може зовнішня рама зйомна? У мене в селі у батьків так, на зиму вставляються , на літо знімаються.
Researcher 20.05.2024 11:11 пишет: Не можу зрозуміти куди копати. З пластиковими вікнами все зрозуміло, є звична конструкція тримачів та сітки. А тут приватний будинок і дерев"яні вікна, дворамні з відстанню одна від одної сантиметрів двадцять.
Думаю, треба фото. І без "колхозу" теж не вийде. імхо
Взагалі - комплектуючі продаються (алю . профіль, сітка, тримачі), легко гуглиться. Є конструктори під певні розміри вікон (лишнє - обрізати). Я батькам на частину дерев'яни вікон зібрав сам. Але, якщо форточки назовні, а сітку поставити зсередини - то як їх відкривати?
Alex2064 20.05.2024 19:07 пишет: Сколько того лета с комарами
В такому варіанті відкривається вікно на вулицю на початку тепла і закривається восени. Функція закрити/відкрити вікно виконується внутрішньою рамою. А як закріпити москітку вирішуй сам, хоть на липучку... Тоді коли я "під стіл пішки ходив" кріпили штапиком.
Если окно наружу открывается, то надо чтоб сетка тоже легко открывалась для доступа к окну. Это надо делать что-то типа москитных балконных дверей, когда сетка с рамкой на петлях. Думаю можно взять обычную сетку для МП и на маленьке петли прикрутить изнутри. Типа такое: