Поки просто скошую, але у деяких місцях з'являюьтся вже такі собі пінечки. Зрізав стару вишню - поросль пішла від пня метрів на 15-20, тут спробую пень ураганом обробити, а с живими що робити?
Коли зрізати дерево - поросль дуже активується. Якщо косити регулярно - за рік- два вгамується. Коріння без "верхньої частини" не живе.
Поки просто скошую, але у деяких місцях з'являюьтся вже такі собі пінечки. Зрізав стару вишню - поросль пішла від пня метрів на 15-20, тут спробую пень ураганом обробити, а с живими що робити?
Видаляти. Або механічно секатором або отакою приблизно приблудою до мотокоси. Або поки зелененькі, хімічно палить великою концентрацією сульфату амонію, або гербіцидом типу карфентразолу або бастою.
Видаляти. Або механічно секатором або отакою приблизно приблудою до мотокоси.
80 Ойро? Та я їх диском за 90Грн під нуль зкошую.
Або поки зелененькі, хімічно палить великою концентрацією сульфату амонію, або гербіцидом типу карфентразолу або бастою.
та от проблема у тому, що лізе на газон.
Я когда-то спилил несколько сумах (уксусное дерево)- ростки перли из корней просто ужас, а корни там очень сильно разростаются. Косить надоело, в пеньках сделал несколько углублений самім большим сверлом, которое нашел, и заливал в них ураган через день. Недели через 3-4 начало сдыхать. Вздохнул свободней.
мені теж радили по свіжому зрізу раундапом або ураганом або чимось таким. Поки не пробував, коло садка зрізаю, а на типу городі росте сливовий ліс, будуть дрова як виросте.
80 Ойро? Та я їх диском за 90Грн під нуль зкошую.
Вибачаюся, неправильно зрозумів. Ця приблуда потрібна, коли косиш тілько пагони, а основний стовбур/стовбури треба залишити непошкодженими.
та от проблема у тому, що лізе на газон.
Тобі треба зберегти основну рослину? З якої воно лізе? Якщо ні - то гліфосатом по листочкам пагонів. Кисточкою або валіком, аби не дісталося газону. Так і витравиш.
Тобі треба зберегти основну рослину? З якої воно лізе? Якщо ні - то гліфосатом по листочкам пагонів. Кисточкою або валіком, аби не дісталося газону. Так і витравиш.
Є стара спилена вишня - її буду травити, а є молоді, яки також пускють поросль.