Маю "об'єкт" 42 м2. Двокімнатна хрущівка. Відповідно до цін в гуглі в 180-200 грн за квадратний метр - оздоблення всієї квартири вийде до 10 тис. Чи вийде так в реальному житті? Яка зараз реальна ціна натяжної стелі?
Вибачаюсь за офтоп - а яка ж там висота стелі, та що робити з 15-20 см балками (якщо я вірно розумію про двокімнатну хрущівку 42 кв.)?
Висоту не пам'ятаю. Поміняти тільки завтра зможу. Але достатньо, щоб не впиратися головою. За які балки мова?
За які балки мова?
Виступи стіни бетонної панелі-стелі за площину стін. Щось таке (фото нагуглено)
Це в чешках таке, шатрові панелі. У хрущах рівна стеля хіба із скругленими кутами, там штукатурка і вона легко збивається.
Це в чешках таке, шатрові панелі. У хрущах рівна стеля хіба із скругленими кутами, там штукатурка і вона легко збивається.
Гм. Всі хрущі, що мені довелось бачити були саме з шатровими, ото фото - то саме хрущівка. Може так співпало, але бачив штук 5 хрущів в Шевченківському, Святошинському та Голосіїівському й всі вони були з такими виступами.
У бабушки был хрущ, именно такое на потолках было.
Недавно теж цікавився, цім питанням, не все так просто. Рахується не загальна площа квартири, а площа кожної кімнати і якщо вона менше 10 кв.м. (у когось 15) вартість кв.м. збільшується. Також треба враховувати, що вказують мінімальну вартість, а далі йдуть надбавки, полотно Франція чи Китай, профіль ПВХ чи алюміній, кількість отворів під люстри, світильники, карнизи. Ще питали чи є криволінійні відрізки, я так зрозумів вони теж збільшують вартість... Тому за кімнату 15 квадратів нарахували 7,5 тис.грн, а за ванну кімнату площею 4,5 кв.м майже 4 тис грн. Тому поки відклав це питання, до етапу завершення ремонту.
За які балки мова?
Виступи стіни бетонної панелі-стелі за площину стін. Щось таке (фото нагуглено)
Ні, такого там немає. Тільки страшні гіпсокартонові багети в кімнатах та скруглена штукатурка в ванній.
Недавно теж цікавився, цім питанням, не все так просто. Рахується не загальна площа квартири, а площа кожної кімнати і якщо вона менше 10 кв.м. (у когось 15) вартість кв.м. збільшується. Також треба враховувати, що вказують мінімальну вартість, а далі йдуть надбавки, полотно Франція чи Китай, профіль ПВХ чи алюміній, кількість отворів під люстри, світильники, карнизи. Ще питали чи є криволінійні відрізки, я так зрозумів вони теж збільшують вартість... Тому за кімнату 15 квадратів нарахували 7,5 тис.грн, а за ванну кімнату площею 4,5 кв.м майже 4 тис грн. Тому поки відклав це питання, до етапу завершення ремонту.
То такий тренд у багатьох майстрів, не тільки потолочників, накручувати вартість додаткові послуги. В мене все максимально прямокутно, з одною люстрою на приміщення, і квартира під здачу. Тому дорогих матеріалів не буде. Тому цікаво саме бюджетні пропозиції.
це десь 20-23 тис грн нормальною плівкою з карнизами і тп
Прямокутні санвузол 4.5 і гардеробна 2.5, німецька плівка, профіль пвх, по одному центральному світильнику, взяли 5300 грн (матеріали + робота)
це десь 20-23 тис грн нормальною плівкою з карнизами і тп