Так сталось, що ні разу в житті не був на морі без машини. Зараз постало питання відправити сім'ю в теплі краї і розумію, що взагалі не уявляю в якому напрямку рухатись. Це буде орієнтовно виліт з Польщі. Основне питання - що робити після виходу з літака Може хтось порадить в якому напрямку дивитись, якщо цікавить максимально комфортний/швидкий варіант переміщення з аеропорта європейського міста до готелю/апартаментів на березі моря?
з катовіц літає віз ейр на тенеріфе. від 50 євро в одну сторону рекомендую
А ну покажи хоч одну дату, де буде 50 євро? По темі: однозначно Іспанія. Майорка, Коста Брава, Коста Дорада. Район Аліканте і південніше буде трохи дорожче. Якщо є бажання відвідати Порт-Авентуру - тоді Салоу. Брати НВ в готелі 4 зірки. Ціни норм. Вересень можна скрізь. Жовтень - Салоу і південніше. В серпні краще не їхати туди, бо буде на 30-40% дорожче народу тьма. Тенеріфе топ, але там без авто нема чого робити.
В принципі оприділився, що точка відліку Катовіце + Wizzair Тому список звузився до тих міст, звідки є прямий рейс: - Спліт - Пальма - Сицилія - Корфу Тепер буду порівнювати вартість перельоту, наявність житла...
Сіцилію навіть не розглядай. Там немає пляжного відпочинку. Хоча для мене це одне з місць, куди обов'язково повернусь. Спліт теж в топку. Подивись на Коста - Брава Бланес, Санта-Сусана. На Дораді - Салоу. З аеропорту Барселони просто і не дорого дістатись електричкою або автобусом. Якщо в Бланес, то можна навіть в Жирону летіти. На Пальмі дивитись район Алькудії.
В принципі оприділився, що точка відліку Катовіце + Wizzair Тому список звузився до тих міст, звідки є прямий рейс: - Спліт - Пальма - Сицилія - Корфу Тепер буду порівнювати вартість перельоту, наявність житла...
ще Жешув - Задар (Хорватія) в Задарі машина напрокат і на південь скільки треба)
цього року час вильоту не дуже, а от минулого в зворотному напрямку був кайф- я дісталася Києва за один день - літак Задар - Жешув, далі машиною до Львова (тут чесно скажу, що мене везли по CD лінії через кордон, бо маю відповідний паспорт, приблизно 15 хв на обидва кордони Краківець-Корчова), встигла на інтерсіті до Києва, о 16й з чимойсь годині.
Сіцилію навіть не розглядай. Там немає пляжного відпочинку. Хоча для мене це одне з місць, куди обов'язково повернусь. Спліт теж в топку. Подивись на Коста - Брава Бланес, Санта-Сусана. На Дораді - Салоу. З аеропорту Барселони просто і не дорого дістатись електричкою або автобусом. Якщо в Бланес, то можна навіть в Жирону летіти. На Пальмі дивитись район Алькудії.
Дякую. Обробляю інформацію )) А що означає «немає пляжного відпочинку» щодо Сицилії?
в Задарі машина напрокат і на південь скільки треба)
Не варіант. Тільки літак + маршрутка/таксі.
Дякую. Обробляю інформацію )) А що означає «немає пляжного відпочинку» щодо Сицилії?
Ну він там є, насправді, але мало і за гроші. Був в Катанії місяць тому, правда море було ще прохолодне, тож тільки погуляти/подихати
а чем хорошая пакетная турция не устраивает?
Підтримую зазвичай, пакетна Туреччина дешевше і комфортніша, ніж Європа
Підтримую зазвичай, пакетна Туреччина дешевше і комфортніша, ніж Європа
Може і варіант. На автоматі навіть не розглядав Єгипет/Туреччину через те, що зазвичай хотілося мобільності, а не сидіти на одному місці, а зараз діаметрально протилежна ситуація, тому за Туреччину
Примажусь до теми. А порадьте, де зараз пакетну Туреччину замовляють? Знаю, можна і в наших турагентів, а може в якихось поляцьких?
минулого року почала замовляти у польських ТО, а потім глянула наших і побачила, що їхні тури у нас дешевше ))) Тому купувала тур у нащих (по факту той самий, за який домовлялася з польським ТО)
Я собі шукаю на otpusk.com
але тоді все таки шукати отелі не для північних сусідів, бо якщо хочете вражень то вперед
На otpusk, нажаль нема фільтру "без кацапів". Треба якось самому вираховувати? Чи з турагентом радитись. Бо знайомі казали в Аланії море кацапів. Мабуть і в Кемері не менше
На otpusk, нажаль нема фільтру "без кацапів". Треба якось самому вираховувати? Чи з турагентом радитись. Бо знайомі казали в Аланії море кацапів. Мабуть і в Кемері не менше
Оце сьогодні повернувся з Анталії. ЙР дофіга і ще трошки. Моє рішення - резервація через букінг, трансфер самостійно, отель який не продає пакетних турів у рашці. Там навіть на ресепшені ніхто не говорив російською.
але тоді все таки шукати отелі не для північних сусідів, бо якщо хочете вражень то вперед
я обираю такі готелі, де є можливість взагалі ні з ким не спілкуватися, крім персоналу. 50 метрів берегової лінії мене не влаштовують ))) Ну і в описі або відгуках треба, щоб не було анімації або анімації російською і взагалі, щоб персонал не розмовляв російською. В таких готелях русні значно менше і вона непомітна. Якщо ж порівняти з Італією, то в останній русні набагато більше, якщо взяти в середньому по палаті
Мої минулого року в Кушадаси були. В готелі отих взагалі не було - Поляки, Німці в основному. Може й від готелю залежить - але по табло їх аеоропорту там рейсів в гівноляндію одиниці на добу (мені здається я взагалі 1 бачив).
Анталія, Аланья там їх тьма, треба їхати Мармаріс, Фетхіе, Олюденіз
Мої минулого року в Кушадаси були. В готелі отих взагалі не було - Поляки, Німці в основному. Може й від готелю залежить - але по табло їх аеоропорту там рейсів в гівноляндію одиниці на добу (мені здається я взагалі 1 бачив).
В Ізмір і Даламан з москви дійсно один рейс на добу. В Анталію - з десяток, в Аланію - ще десяток. І віз рашистам не треба.
Примажусь до теми. А порадьте, де зараз пакетну Туреччину замовляють? Знаю, можна і в наших турагентів, а може в якихось поляцьких?
дивись приватні повідомлення