Чи нас читають представники дорожньої поліції? Виїзд з Київа пр.Бажана, і раніше ніїхто не гоняв фур з 3го ряду, але зараз це якийсь треш, фури, рейсові автобуси типу "Зелений слон" у 3му та 4му рядах Бажана та магістралі. Чи може в нас вже відмінили п.11.5 пдр?
На дорогах, які мають три і більше смуги для руху в одному напрямку, вантажним автомобілям з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т, тракторам, самохідним машинам і механізмам дозволяється виїжджати на крайню ліву смугу лише для повороту ліворуч та розвороту, а у населених пунктах на дорогах з одностороннім рухом, крім цього, — для зупинки зліва, в дозволених випадках, з метою завантаження чи розвантаження.
Перед в'їздом/виїздом у/з Бориспіль встановили якісь блималки (нагадує лякалку типу камера із фотоспалахом, але фотоспалах на камері спрацьовує лише за для фіксування, ця ж блимає прсото рандомно, навіть якщо поблизу і транспортних засобів немає, та і камери з фотоспалахами здається вже давно не використовуються, та не сертіфіковані), от цікаво на скільки воно сертіфіковане та дозволене? Бо після того блимання у очах блимає. Цікаво скільки воно коштує? Краще б ці гроші на щось корисне для ВСУ витратили.
Вибачте, бо вже накипіло.
такі блималки багато де під Києвом, бачив на варшавці і житомирці. Влада каже - це ми бдім за порядком. Прахвєсіонали на фурах нєрвнічають, їм тошноти заважають.
такі блималки багато де під Києвом, бачив на варшавці і житомирці.
Ну в мене напрямок переважно харківський, іноді Буча, але там я такого не бачив.
Влада каже - це ми бдім за порядком.
Та я б не зважав на ці блималки уваги, але декілька разів дійсно неочикувано підсіпило, тому навіть не знаю... Як на мою думку це може бути небезпечно.
Прахвєсіонали на фурах нєрвнічають, їм тошноти заважають.
Бориспіль це окрема тема, особливо під час пік там такі індівідууми трапляються... Я б краще окружною їздив, але дружина дуже нервує, коли я обгоняю...
такі блималки багато де під Києвом, бачив на варшавці і житомирці.
Ну в мене напрямок переважно харківський, іноді Буча, але там я такого не бачив.
Є блималка біля кола в Гостомелі, на залізничному мосту висить, наскільки пам'ятаю. Є блималка перед колом в Ірпені, як з Києва їдеш
На одеській в Чабанах теж повісили ці "лякалки" перед світлофором. Можливо має сенс, з урахуванням того, що світлофор прикритий пішохідним мостом і не всі його добре бачать.
буквально неделю или две назад такие блымалки появились между Киевом и Броварами, а так же в Семиполках некоторые водители даже начинают сбавлять скорость до 50-60))) П.с. ещё забыл написать шо эти блымалки иногда вообще не работают. может их не всегда включают
в Семиполках повесили на опоре пешеходного моста. прямая дорога, построены по обочинам стенки для отбития шума (хз, как оно по науке называется). в темноте конечно трэш получить в око эту сварку осталось понять, какой это европейский опыт или директива ЕС
Немає такого у Європі, то просто дуже комусь потрібно було державні кошти освоїти(
Немає такого у Європі, то просто дуже комусь потрібно було державні кошти освоїти(
Є, але на камерах, що фіксують швидкість. В Австрії потрапляв на автобані.
сто пудов вот в такой реализации не видел нигде
зы. в крюковщине висит в тех кварталах новомодных в направлении движения в Киев
так то вспышка для фото при замере причем если идешь в пределах лимита - ничего не блымает а вот если перебрал - вспышка МОЖЕТ быть, если система посчитает что ей мало света для фотофиксации
так то вспышка для фото при замере причем если идешь в пределах лимита - ничего не блымает а вот если перебрал - вспышка МОЖЕТ быть, если система посчитает что ей мало света для фотофиксации
наша система краща: навіть сонячного дня ці спалахи видно з відстані майже 4км.
Хіба вони не в блимають, коли міряють?
Не звертав увагу, бачив тільки "блим". Причому якщо перший раз це було в темряві в машину попереду, то в другий раз фоткали мене при світлі дня і я цей "блим" бачив, тобто скоріше за все не в Втім ми були на українських номерах, тому 100% певності що фоткали саме нас нема.
В Германии в каком-то городишке в глаза блымнуло. Но это давненько было, может сейчас за ум взялись
Згадав був перед ковідом в Кишиневі, попросив в готелі викликати мені таксі в аеропорт. Машина наче з шашечками була, всі діла, але водій пару разів перед подібними камерами опускав козирок. Не знаю шо він там палив. Доїхав нормально.
В Германии в каком-то городишке в глаза блымнуло. Но это давненько было, может сейчас за ум взялись
Ще можуть бути камери в обличчя, які фіксують ремінь та телефон в руці, але мені не попадалися ті, які блимають.